Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Την βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Παίονες Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας
Η έναρξη του νέου έτους ευλογήθηκε για τους ΠΑΙΟΝΕΣ, από την τοπική εκκλησία την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Γουμένισσας. 

Αυτή την Κυπριακή σεφταλιά, αφήστε την καλύτερα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων - Έλεγχος για Salmonella spp. και ύστερα από σχετικές δοκιμές που διενεργήθηκαν στα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp. 

BMW X2 σε έκδοση Μ

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας Χ2, ήταν πολύ αναμενόμενο να «ορμήσουν» οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές στη δημιουργία πολλών και διαφορετικών ψηφιακών πορτραίτων για το νέο crossover/SUV της BMW.

Κοπή βασιλόπιτας του ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids κόψαμε τη πρώτη μας βασιλόπιτα για το καλό του χρόνου, μέσα σε μία ατμόσφαιρα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας. 

Πρωτοπορία για τη Θωρακοχειρουργική Ομάδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης

Η Θωρακοχειρουργική Ομάδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, πάντα πρωτοπόρα, βραβεύτηκε στο 26ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο για τη μελέτη με τίτλο: «Η υπεροχή της Trimodality θεραπείας σε ασθενείς με NSCLC και Ν2 νόσο». 

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, τροποποιούνται οι ημερομηνίες εφαρμογής των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη σήραγγα Πλαταμώνα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), που εκτελούνται λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Νέα νίκη για το παιδικό τμήμα του Αλεξάνδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλεξάνδρου Κιλκίς
Σε εντός έδρας παιχνίδι, αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων, η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς επικράτησε με 2-1 επί του ΜΑΣ Αγχιάλου. 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην επαρχιακή οδό Πυλαίας- Πανοράματος

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην επαρχιακή οδό Πυλαίας- Πανοράματος από την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

Κιλκίς: Υπογειοποίηση καλωδίων στην οδό Γ. Καπέτα

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ένα μεγάλο έργο υποδομής που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την ηλεκτρική άμυνα της πόλης ξεκινά τις επόμενες ημέρες στο κέντρο του Κιλκίς.

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Νίκες σε Παγκορασίδες, Κορασίδες και Γυναίκες

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με νίκες σε όλες τις γυναικείες ομάδες έκλεισε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο ο ΑΙΑΣ.
Πρωτάθλημα Κορασίδων
Το Σάββατο η ομάδα των Κορασίδων κέρδισε εκτός έδρας τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 0-3 σετ (17-25, 8-25, 23-25) παραμένοντας στην 1η θέση του Πρωταθλήματος.

Αποστόλου: Οι ροδακινοπαραγωγοί θα αποζημιωθούν έγκαιρα και όπως πρέπει

Ο Υπουργός ΑΑ&Τ Βαγγέλης Αποστόλου, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία ροδακινοπαραγωγών περιοχών Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τη φετινή χρονιά σε σχέση με τις τιμές των προϊόντων και τις αποζημιώσεις λόγω καιρικών φαινόμενων παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ, Θεοφάνη Κουρεμπέ και εκπροσώπων της Διεπαγγελματικής Πυρηνοκάρπων.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση Θάνου Τζήμερου με θέμα, “Φυτεύοντας τον Σπόρο της Ανάπτυξης, Αγροτική Παραγωγή & Τουρισμός”

Η Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας, του Κόμματος “δημιουργία, ξανά!” διοργανώνει το Σάββατο, 27.1.2018, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου εκδήλωση με θέμα: “Φυτεύοντας τον Σπόρο της Ανάπτυξης, Αγροτική Παραγωγή & Τουρισμός”

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί νομού Κιλκίς, έκοψαν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, έκοψε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, διοργανώνοντας σεμνή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων της Λ.Α.Φ Κιλκίς, παρουσία μελών και φίλων του καθώς και των τοπικών αρχών. 

Περί Μακεδονίας


Του Λευτέρη Παυλίδη
Τόσος ντόρος… τόσα χρόνια… Κι όμως! Μετά από τόσες δεκαετίες, ακόμα συνεχίζει να τίθεται υπό αμφισβήτηση η ‘ιδιοκτησία’ του ονόματος από τους γείτονες Σκοπιανούς και να το διεκδικούν με τόση εμμονή.

Η Coca Cola και η Μακεδονία…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η αμερικανική πολυεθνική έκλεισε το εργοστάσιο της στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε οι εργαζόμενοι καλούν το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας να μποϊκοτάρει τα προϊόντα της: Coca Cola, Fanta, Sprite, Amita, Amita motion, Frulite, Monster, café Lavazza, κρύο τσάι Nestea και τώρα Fuze Tea, πατατάκια “Τσακίρης”.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με το θέμα «Απολογισμός πεπραγμένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2017».

Όσοι πιστοί για Βουκουρέστι, προσέλθετε

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Εκδρομή στο κάποτε γνωστό και ως «Μικρό Παρίσι», στο Βουκουρέστι, διοργανώνει για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας 2018, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Στους ρυθμούς της παράδοσης και πάλι το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Στους ρυθμούς της παράδοσης επέστρεψαν και πάλι, μικροί και μεγάλοι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Με την έναρξη των μαθημάτων και την επιστροφή στις χορευτικές αίθουσες, οι κυρίες του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. φρόντισαν να πραγματοποιηθεί σε όλα τα Χορευτικά Τμήματα (Παιδικά, Εφηβικά και Ενηλίκων) του Κιλκίς και του Πολυκάστρου, το καθιερωμένο έθιμο της βασιλόπιτας, για την ανάδειξη των τυχερών της χρονιάς.