Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τεστ προσαρμογής και σύνθεσης για τους παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς μέσα στα πλαίσια της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας, έδωσε τον πρώτο φιλικό αγώνα με τον ΕΟΣ Σταυρούπολης. Το χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι πως παίζουν στην ίδια κατηγορία (Β΄Εθνική) αλλά σε διαφορετικές Ενώσεις.

Διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς


Δείτε Video από τα 13α γενέθλια του Ράντσου Κιλκίς


Τα 13α γενέθλια του Ράντσου Κιλκίς, έγιναν στις εγκαταστάσεις του, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018.

Συνελήφθη 27χρονος στο Κιλκίς για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη σήμερα (6 Οκτωβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 27χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Κιλκίς: Δείτε Video από την δωρεάν εξέταση μαστού από μαστολόγους της Κλινικής Γένεσις


Με αφορμή τον Οκτώβριο, παγκόσμιο μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική προχώρησε σε ακόμα μια δράση κοινωνικής ευθύνης το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 (10.00-14.00), αυτήν την φορά στην πόλη του Κιλκίς.

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 13.00 μ.μ στα γραφεία της, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 43.