Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

"Το μπάσκετ στο Κιλκίς ανεβαίνει σκαλοπάτι όπως του αξίζει"

Υπογράφει ο Γιώργος Στεφούδης
Πρόεδρος ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Το ΔΣ, το προπονητικό team, όλοι οι παίκτες και όλα τα μέλη του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς συγχαίρουν θερμά την συμπολίτισσα ομάδα της ΑΠΣ ΚΟΥΠΑ 
Κιλκίς για την χθεσινή εμφατική νίκη τους που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και συγχρόνως την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Recor RC-1003: Ένα compact στερεοφωνικό σύστημα των 80s

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Ηλιούπολης και Χέρσου (1/5/2022)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Ηλιούπολη
Τρίτη: Μάθαμε για τα φλαμίνγκο! Μοιραστήκαμε σχετικές πληροφορίες και παρακολουθήσαμε βίντεο στο YouTube. Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη κατασκευή με δύο φλαμίνγκο που σχηματίζουν μια καρδούλα με τους ψηλούς λαιμούς τους. Επίσης, ζωγραφίσαμε στον πίνακα και διασκεδάσαμε με κρεμάλα, παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια. Τέλος, παίξαμε κυνηγητό, αγαλματάκια, αλλά και διάφορα κινητικά παιχνίδια.

Ζωοδόχος Πηγή Δογάνης - Εύζωνοι

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Η Γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής, γιορτή της Παναγίας, πηγή ζωής, εξωκκλήσια με νερομάνα, πηγή νερού (Αγίασμα).
Γεμάτη η πατρίδα μας από τέτοια "Αγιάσματα" και αντίστοιχα εξωκκλήσια στο όνομα της "Ζωοδόχου Πηγής". Εδώ στο τόπο μας έχουμε στην Πλατανιά, στους Ευζώνους, στο Δογάνη κ.α. τα οποία εορτάζουν πάντοτε την πρώτη Παρασκευή μετά το Πάσχα και είναι κινητή γιορτή αφού σχετίζεται με το Πάσχα.

Συγχαρητήρια στην ΚουΠα Κιλκίς για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Α' ΕΚΑΣΚΕΜ

Υπογράφει ο Ανδρεας Ζλατουδης
Μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ παίκτες προπονητές και παράγοντες της ομάδας ΚουΠα Κιλκίς για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. Ως πρώην παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς του Αετού και των Ατρόμητων Νέας Σάντας και πάνω από όλα ως μπασκετικός φίλαθλος εύχομαι αυτή η επιτυχία να υπάρξει εφαλτήριο για νέες επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Νίκη των αθλητριών του Αίαντα Κιλκίς, απέναντι στη Νίκη Αιγινίου

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς, το Σάββατο απέναντι στον ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου με 3-0 σετ (27-25, 25-23, 25-22).
Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Ο Στέφανος Παραστατίδης μιλά στους Μπάμπη Καραγεωργίου και Νικόλα Νίτσα στο Ok Radio




Δήλωση του βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργου Φραγγίδη, για την Εργατική Πρωτομαγιά

Δήλωση Γ. Φραγγίδη
1η Μάη. Ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων, για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, το δικαίωμα στην εργασία, την ειρήνη.

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την Εργατική Πρωτομαγιά

Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου
Η Εργατική Πρωτομαγιά και φέτος είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, μας δείχνει το δρόμο της αλληλεγγύης και του αγώνα απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν τη πλειοψηφία των πολιτών στην ανέχεια και την απόγνωση, με μοναδικό σκοπό την διασφάλιση των κερδών σε μια μικρή μειοψηφία.

Παπανικολάου: Συγχαίρω την ΚουΠα Κιλκίς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου
Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ από την ανδρική ομάδα ΚΟΥΠΑΣ του Κιλκίς.

Κορωνοϊός (1/5/2022): 4.701 νέα κρούσματα (26 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 22 θάνατοι και 238 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.701. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.328.623 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 660 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 123.094(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

(Video) Συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά 2022, στο Κιλκίς

Συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά 2022, στο Κιλκίς. Κυριακή 1 Μαϊου 2022.

Η πανδημία και οι προκλήσεις στη δημόσια υγεία και το Ε.Σ.Υ.

Γράφει ο Γεώργιος Σ. Φραγγίδης

Βουλευτής Κιλκίς – Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας
Κίνημα Αλλαγής

Η πανδημία όπως τη βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, έφερε στην επιφάνεια πρωτόγνωρες προκλήσεις για το σύστημα υγείας στην Ελλάδα και ανέδειξε τη μεγάλη σημασία της έννοιας «Δημόσια Υγεία».