Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Το Δ.Σ. του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους, που τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθησαν στη γιορτή της πίτας του Μ.Ο.Κ., για το 2015, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεφρουαρίου στις 8μ.μ. στην ταβέρνα Βαρελόφρονες στην πόλη του Κιλκίς.

Τμήμα Χάντμπολ ΓΑΣ Κιλκίς: «Αποτελείτε κομμάτι της οικογένειά μας….ελάτε να φωνάξουμε μαζί!»


Το τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ αναλογιζόμενο των ευθυνών του προς το κοινωνικό σύνολο θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές απέναντι σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του Α. Γεωργιάδη


“War & Peace in the Balkans“ - Πόλεμος και ειρήνη στα Βαλκάνια -

Μια φωτογραφική έκθεση για τον αντίκτυπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στους πολίτες
Έκθεση Φωτογραφίας
06.03.2014 – 05.04.2014
Εγκαίνια: 06.03.2014, ώρα 20.00
Γενί Τζαμί, Αρχαιολογικού Μουσείου 30, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη

Οι εγγραφές για το σεμινάριο καλλιέργειας αρωματικών φυτών για τον 10o κύκλο ξεκίνησαν

Μετά από τη διεξαγωγή ήδη οκτώ κύκλων του σεμιναρίου, την επιτυχή διεκδίκηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ από αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει επαγγελματικές δραστηριότητες με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, δημιουργία αποστακτηρίων αιθερίων ελαίων κ.α., αλλά και από το αμείωτο ενδιαφέρον για το σεμινάριο, σας ενημερώνουμε ότι ήδη λειτουργεί το τμήμα του ενάτου κύκλου, ενώ οι εγγραφές για τον επόμενο κύκλο (10ος) έχουν ήδη αρχίσει.

Κιλκίς: Εκδήλωση για την ημέρα ασφαλούς Διαδικτύου

Για το "Συκοφαντιστάν"

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
Ω Κιλκίς ηρώων πόλη
πως αντέχεις τον χαχόλι;
Ω Κιλκίς μ’ αυτόν τον λόφο
στείλε του κανένα «λόχο».

Συνάντηση εργασίας Γκουντενούδη με προέδρους σχολικών επιτροπών, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς

Μια ακόμα παραγωγική και χρήσιμη συνάντηση εργασίας έλαβε χώρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τους προέδρους σχολικών επιτροπών, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς της Παιονίας.

Οι ακολουθίες των Χαιρετισμών στον ιερό ναό των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων Κιλκίς

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ιερού ναού των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων πολιούχων Κιλκίς, εύχεται σε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς εν μετανοία, καλή και Αγία Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Επίσης ανακοινώνει σε όλους τους χριστιανούς ότι στον ιερό ναό μας θα τελούμε κάθε Παρασκευή δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών.

Στους Βαλκανικούς κλειστού στίβου βετεράνων, αργυρό στη σφαιροβολία ο Κ. Χαμουρούδης

Με τη κατάκτηση ενός μεταλλίου επέστρεψε απο τους Βαλκανικούς Βετεράνων Αθλητών της Κωνσταντινούπολης ο Κώστας Χαμουρούδης.

"Κατεβήκαμε με τα καπέλα μας και κερδίσαμε το πρώτο βραβείο"

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Με κέφι και πολύ διάθεση, αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στην παρέλαση που οργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς. Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι μαζευτήκαμε ένα απόγευμα και κατασκευάσαμε καπέλα! Σύνθημά μας: «Ανοιξιάτικες πινελιές».

Διάθεση αναπηρικού αμαξιδίου σε πολίτη από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Με ιδιαίτερη χαρά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς υλοποίησε την υπόσχεσή της για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών και συνανθρώπων μας. Με πίστη στο όραμα μιας κοινωνίας της οποίας η Εκπαίδευση αποτελεί νευραλγικό κομμάτι της, διέθεσε ένα αναπηρικό αμαξίδιο μεταφοράς σε συμπολίτη μας που το είχε ανάγκη.

Τι είναι το BODYBALANCE;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη
Το BODYBALANCE™ είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για όλους, το οποίο βασίζεται στη yoga και σας βοηθάει να βελτιώσετε τη νοητική και φυσική σας κατάσταση, αλλά και τη ζωή σας στο σύνολό της.

Ο Π. Τονικίδης στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαλκανικών Επιμελητηρίων

Στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαλκανικών Επιμελητηρίων συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης. Κατά την τριήμερη Συνέλευση (17-18-19 Φεβ) ο κ. Τονικίδης εκπροσώπησε την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, στην οποίαν είναι Αντιπρόεδρος. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται κατ’ έτος στην πρωτεύουσα της χώρας η οποία το έτος εκείνο έχει την προεδρία. Να σημειωθεί ότι ο θεσμός της Ένωσης Βαλκανικών Επιμελητηρίων, υφίσταται από το 1994.

Ημερίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στο Πολύκαστρο

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης των περιφερειακών – αγροτικών Δήμων, διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου του Δήμοου Παιονίας με θέμα: «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Κοινωνίας στην Αγροτική Ανάπτυξη – Νέα ΚΑΠ 2014-2020: Προβλήματα εφαρμογής – Ευκαιρίες Ανάπτυξης»

Έχασε την νίκη στο φινάλε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Άτυχος στάθηκε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αλέξανδρο Κιλκίς ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς ισοφαρίστηκε στο 89ο λεπτό χάνοντας την ευκαιρία για ένα ακόμη τρίποντο. Αν και βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει στο 35ο λεπτό με τέρμα του Μουμούρη Τάσου και να πετύχει την ανατροπή στο 83ο με τον Ρωσσίδη Άκη.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Αλλαγή πορείας-Συμφωνία για βαθιές μεταρρυθμίσεις αντί των μνημονιακών πολιτικών·ΣΥΡΙΖΑ- Σήμερα η Κ. Ο., αύριο στην Πολιτική Γραμματεία·Η διαφωνία του Μ. Γλέζου και οι αντιδράσεις που επακολούθησαν
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ουάου-Και αριστερά μέτρα- Στο mail του Βαρουφάκη- Στο κενό οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ελαφρύνσεις στη μεαία τάξη·Από τη δημιουργική λογιστική στη δημιουργική ασάφεια-Όλα όσα είπε χθες ο υπουργός Οικονομικών·Προσοχή (!) στο Μηχανογραφικό για ΑΕΙ και ΤΕΙ –Ο υπουργός Παιδείας Αρ. Μπαλτάς δήλωσε ότι τουλάχιστον για φέτος δεν θα υπάρξουν μετεγγραφές

Για τον φασισμό και τον ναζισμό μιλά ο ιστορικός Βλάσης Αγτζίδης (Video)