Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

"Ρόλος" μονάχα για έναν!

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 90 – 35 
Το «ταξίδι» των αγώνων play-off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου της 25 Απριλίου 2015.

Προφορικές οι εξετάσεις στις Αστυνομικές Σχολές για τα άτομα με δυσλεξία

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αποφάσισε ότι τα αποδεδειγμένα δυσλεκτικά άτομα, μπορούν να δίνουν στις Αστυνομικές Σχολές και στις άλλες Στρατιωτικές Σχολές μόνο προφορικές εξετάσεις και όχι γραπτές, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος.

Αυτισμός

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Οικονομολόγος – Ειδική Παιδαγωγός
Στις 2 Απριλίου ήταν η παγκόσμια ημέρα αυτισμού. Γι αυτό τον λόγο θέλησα να ενημερωθούμε για το τι είναι ο αυτισμός. Ο αυτισμός είναι μια διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή με στερεότυπη συμπεριφορά. Είναι μια διαταραχή, που οφείλεται σε εγκεφαλική δυσλειτουργία. Εκδηλώνεται νωρίς περίπου 2 με 3 ετών και διαρκεί για πάντα. Ένα παιδί με αυτισμό έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά του.

Δοκιμάζουμε κρασιά με Ονοματεπώνυμο από το Κιλκίς

Ο Άθλος Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing


Το Σάββατο 27 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing για όλες τις ηλικίες. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο των αγώνων να κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο.