Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Πρωτάθλημα σκακιού «Πόλις 2017» - Video


Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» διοργάνωσε σκακιστικό πρωτάθλημα για τους μαθητές των τμημάτων του. Το πρωτάθλημα έγινε το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 10.30 στους χώρους των εργαστηρίων του «πόλις», Σουρή 6 Κιλκίς.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 59χρονη για καταδικαστική σε βάρος της απόφαση

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία 59χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για αδίκημα σχετικό με περιουσιακά δικαιώματα.

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς δίνει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής, σε όλα τα τμήματά του (Στίβος, Βόλεϊ, Ποδηλασία, Ενόργανη, Τζούντο) μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2017-2018".

Αξιούπολη: Εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ στην αίθουσα του Δημαρχείου Αξιούπολης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενόψει του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Ανακοίνωση Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στις διαδικασίες για την εκλογή αντιπροσώπων για την 86η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ και αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Νομού κιλκίς.

Kinesis-Gym Kilkis: 3μηνη μαθητική - φοιτητική προσφορά

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Η εφηβεία είναι η πιο κρίσιμη ηλικία για την ανάπτυξη του σκελετού και σε αυτή την ηλικία πρέπει να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή οστική μάζα. 

Και το όνομα του νέου παιδικού χωριού... "Atermonland"

Δελτίο τύπου Ατέρμονα
ATERMONLAND ένα παιδικό χωριό μόλις δημιουργήθηκε. Ένας μαγικός χώρος για τα παιδιά και όχι μόνο,αλλά και για τους γονείς που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ η το ποτό τους δίπλα στην χαρά των παιδιών τους είναι έτοιμος.

Δυστυχώς δεν σταμάτησε στο Κιλκίς - «Το Τρένο των διακοπών» έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Ένα τρένο διαφορετικό από όλα τα άλλα έφτασε σήμερα Σαββάτο το πρωί στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για «το Τρένο των διακοπών» που μια φορά κάθε βδομάδα θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη από τη Ρουμανία.
Είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών της Ρουμανίας και του σιδηροδρομικού οργανισμού αυτής της χώρας, που στόχο έχει να διευκολύνει τους εκδρομείς να ταξιδέψουν για διακοπές στην αγαπημένη τους Ελλάδα. Μάλιστα οι δυο παραπάνω φορείς προτίθενται να μεταφέρουν δωρεάν σε κάθε δρομολόγιο μέχρι τέσσερις Ρουμάνους δημοσιογράφους προκείμενου να κάνουν τουριστικά ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

Αρτοζαχαροπλαστείο Butterdream: To Κιλκίς έγινε ακόμη πιο γλυκό και νόστιμο!

Το Κιλκίς έχει εξαιρετικά αρτοποιεία αλλά και ζαχαροπλαστεία, με πολύχρονη παράδοση σε νοστιμότατα γλυκίσματα και ζύμες κάθε είδους. 

Κιλκίς: Μαγευτική συναυλία των "Μελωδών του Αγίου Βλασίου" (Video)


Ο Δήμος Κιλκίς, οι Μελωδοί του Αγίου Βλασίου και η Χορωδία Νέου Αγιονερίου ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τη μουσικοαφηγηματική παράσταση ''Πόλη το φως που διασκορπίστηκε και χάθηκε... και το Βυζαντινό Φρούριο του Παλαιού Γυναικοκάστρου'' στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στις 20:30.