Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Αναφορά Γ. Φραγγίδη σχετικά με την επιστολή του Σωματείου των Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Αναφορά στις 12/2/2021προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής από τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά και το μέλος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Γιώργου Φραγγίδη σχετικά με την επιστολή του Σωματείου των Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 13/2/2021, 9:18 μ.μ.


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σχέδιο νόμου που κατέθεσε στο υπουργείο Ανάπτυξης ο κλάδος λαϊκών αγορών


Το δελτίο τύπου υπογράφουν: *
Κύριε Υπουργέ,
Το σχέδιο Νόμου που επεξεργάστηκαν και καταθέτουν οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις λαϊκές αγορές, είναι ένα νομοθετικό πλαίσιο το οποίο λύνει χρόνια προβλήματα του κλάδου μας. Καταρχήν ισχυροποιεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της άδειας πωλητή (παραγωγού και επαγγελματία) λαϊκών αγορών. 

“Η κοινωνία προετοιμάζει το έγκλημα - Ο εγκληματίας το διαπράττει”

Γράφει η Σοφία Ψαρρά
Φιλόλογος, Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρώτη “διασταύρωση” της χώρας μας με την πανδημία, ένας χρόνος από την πρωτόγνωρη εμπειρία του εγκλεισμού με σκοπό να σωθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δόθηκε χρόνος στην κυβέρνηση να εξασφαλίσει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού, τόσο σε υγειονομικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. 

Το συνοικέσιο



Tου Φώτη Μισόπουλου
περίμενέ με στο ρεματάκι
θα πάω μια βόλτα
θα έρθω σύντομα περίμενέ με να περιμένεις
ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΩΚΝΕΡ [1]

( Ώρα 18.00) Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) - Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κορωνοϊός (13/2/2021): 1222 νέα κρούσματα (6 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 26 θάνατοι


Ανακοινώνουμε 1.222 νέα κρούσματα και 26 θανάτους. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 171.466 και των θυμάτων σε 6.103. Παραμένουν διασωληνωμένοι 300 συμπολίτες μας. Έχουν ελεγχθεί συνολικά 3.367.458 κλινικά δείγματα PCR και 1.326.781 δείγματα Rapid Ag.

(Video) Χιόνια στο Κιλκίς: Έτοιμος για την αντιμετώπιση της "Μήδειας" ο Δήμος Κιλκίς

Χιόνια στο Κιλκίς:
Έτοιμος για την αντιμετώπιση της "Μήδειας" ο Δήμος Κιλκίς,
το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021.

Εγνατία οδός και Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων

Ανακοινώνεται ότι από την 13:00 ώρα σήμερα (Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021) ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού από τους Κήπους Έβρου έως την Ηγουμενίτσα, λόγω των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Θερμαινόμενοι χώροι φιλοξενίας στην πόλη του Κιλκίς


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς έχει μεριμνήσει για την προσωρινή φιλοξενία αστέγων και ανθρώπων που είναι απροστάτευτοι στις έντονες καιρικές συνθήκες, παρέχοντας ειδικούς θερμαινόμενους χώρους.

Ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με σεβασμό στη βιοποικιλότητα


Ανάπτυξη των ΑΠΕ με σεβασμό στη βιοποικιλότητα: Ένα βιώσιμο σενάριο για ανάπτυξη Αιολικών Σταθμών με ελάχιστο περιβαλλοντικό κόστος
Δελτίο τύπου Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας
Εννέα Περιβαλλοντικές Οργανώσεις χαιρετίζουν τα συμπεράσματα πρόσφατης επιστημονικής έρευνας σχετικά με τη χωροθέτηση των χερσαίων Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στην Ελλάδα για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα. 

(Video) Μια συζήτηση με την Αμαλία Διαλλινά, γύρω από τον έρωτα και όχι μόνο

 
To Video αποτελεί μια ευγενική παραχώρηση των φίλων της Γνώμης, Νεκτάριου Νάνου και Παναγιώτη Γεωργιάδη