Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 28/6/2022, 11:11 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (27 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να μεταφέρει σε όχημα 10 αλλοδαπούς άνδρες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Οδός Πόντου στο Κιλκίς: Να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και συκοφάντες


"Αυτή είναι η κατάσταση στην οδό Πόντου στο Κιλκίς. Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής είναι μόνιμη σ' ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης", μας λέει ο φίλος αναγνώστης της Γνώμης Α.Ε. 
Εμείς... δε λέμε τίποτε, γιατί στο τέλος θα μας πούνε και συκοφάντες.

Το 1ο Φεστιβάλ έγινε! Πάμε για το 2ο

Δελτίο τύπου Ομάδας Γυναικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Το 1ο Φεστιβάλ Ισότητας ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις του και είμαστε πολύ ικανοποιημένες και υπερήφανες για αυτό. Στη διάρκεια αυτών των δύο ημερών υλοποιήσαμε εργαστήρια για την ισότητα των φύλων, μιλήσαμε για τις μνήμες των σωμάτων, ταξιδέψαμε με τις μνήμες των υφασμάτων και τις ιστορίες που έχουν να μας πουν, για τους χορούς του ποντιακού ελληνισμού που οφείλουμε να διασώσουμε ως στοιχείο άυλης πολιτιστική κληρονομιάς.

Εφαρμογή για την χορήγηση κρατικών ενισχύσεων στον τομέα της εκτροφής χοίρων σε όλη την Επικράτεια

Στο πλαίσιο της ΚΥΑ με αριθμό 907/168520/24-6-2022 (ΦΕΚ Β 3277) με θέμα «Χορήγηση κρατικών ενισχύσεων στον τομέα της εκτροφής χοίρων σε όλη την Επικράτεια, λεπτομέρειες εφαρμογής Προσωρινού Πλαισίου με βάση την υπό στοιχεία C(2020)1863/19.03.2020 ανακοίνωση της Επιτροπής (Προσωρινό Πλαίσιο), καθώς και με βάση την υπό στοιχεία C(2022)2165 final/01.04.2022 απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.» από χθες, Δευτέρα 27.6.2022, τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα υποβολής Αίτησης Άμεσης Επιχορήγησης.

Απαντήσεις ΥΠΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά σε ερωτήσεις

Γεωργαντάς: Εντός συνδεδεμένης ενίσχυσης βιομηχανική ντομάτα, κορινθιακή σταφίδα και εσπεριδοειδή

Η βιομηχανική ντομάτα, η κορινθιακή σταφίδα και τα εσπεριδοειδή, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των προϊόντων που η Ελλάδα ζητεί να παραμείνουν στο καθεστώς των συνδεδεμένων ενισχύσεων, τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στη Βουλή, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Πολιτική από την Γυναίκα, για την Γυναίκα, με την Γυναίκα


Υπογράφουν:

Μαρία Μπακογιάννη, Απόφοιτη Παν. Αιγαίου, Tμήμα Μεσογειακών Σπουδών, Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Βόσσου (Μάγδα) Μαγδαληνή, Τελειόφοιτη Φοιτήτρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ε.Κ.Π.Α. / Ιδιωτική Υπάλληλος
Αγγελική (Άντζελα) Πατούλια, Ασκούμενη Δικηγόρος / Απόφοιτη Παν. Κύπρου / Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών Δ.Π.Θ.
Κωνσταντίνα (Ντίνα) Νταγκίνη, Ασκούμενη Δικηγόρος / Τελειόφοιτη Νομικής Σχολής Αριστοτέλειου Παν. Θεσσαλονίκης
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Αφιερωμένο στην καθεμία εργατική και ακούραστη κυρια Έφη Αχτζιόγλου, που είναι Μητέρα, Εργαζομένη και Πολιτικός! Μελετώντας τις σελίδες της παγκόσμιας και ελληνικής ιστορίας παρακολουθούμε για τη γυναίκα μια συνέχεια, μια συνέπεια, διακρίνουμε μια τεράστια και καταπληκτική δυναμική. Συναντάμε μια γυναίκα αρωγό και συνεργάτη στις αντίξοες συνθήκες και τις καθημερινές δυσκολίες. Για τη γυναίκα σύμβολο γράφτηκαν ύμνοι συγκινητικοί υπήρξαν περίοδοι δόξας, όμως και φαινόμενα καταπίεσης και εκμετάλλευσης…

(Video) Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Με την ταινία «Ευτυχισμένα 140» ξεκινα το Θερινό Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες τα θερινά τα σινεμά νύχτες που περνούν, που δε θα ξαναρθούν, μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά…»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ήρθε η ώρα να ξανανταμώσουμε κινηματογραφικά αγαπημένοι/ες φίλοι/ες και μέλη της Τέχνης. Και αυτό το καλοκαίρι οι πολιτιστικοί και ψυχαγωγικοί δρόμοι οδηγούν στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό (απέναντι από την Πινακοθήκη της Τέχνης, (Τηλ.: 6946253961) όπου σας υποσχόμαστε καλό κινηματογράφο με τις πιο τρελές κωμωδίες, τα πιο ρομαντικά φίλμ, κοινωνικές κινηματογραφικές προσεγγίσεις και μυστήριο με ψηφιακή εικόνα HD και ήχο DOLBY STEREO.

Θυμός

Του Χρήστου Σπίγκου
Το κείμενο γράφεται από θυμό προς το φύλο μου.
Θυμώνω με την ανομολόγητη συσχέτιση του ανδρισμού με την πάσης μορφής αποδεκτή βία.

(Video) Γιόρτασαν οικογενειακά τη λήξη του σχολικού έτους 2021-22, οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Γιόρτασαν οικογενειακά τη λήξη του σχολικού έτους 2021-22, οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Στο Κιλκίς τα χρήματα λίγα, αλλά το χιούμορ άφθονο και πνευματώδες

Τόπος: Καφεκοπτείο Διαμαντίδη στο Κιλκίς
Φωτο: Πάνος Γεωργιάδης

(Video) Αγιασμός για την απόκτηση - χρήση σχολικού λεωφορείου, από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Αγιασμός για την απόκτηση - χρήση σχολικού λεωφορείου, από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2022.

(Video) Εγκαίνια ετήσιας έκθεσης 2022, της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Εγκαίνια ετήσιας έκθεσης 2022, της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.