Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Προτάσεις έργων στην πόλη του Κιλκίς και στα χωριά της Κοινότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κοινότητας Κιλκίς
Στη Δια Περιφοράς τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κιλκίς, η οποία έλαβε χώρα την 14 Απριλίου 2020, αποφασίσθηκε να υποβληθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς οι κάτωθι προτάσεις αναφορικά με την πόλη του Κιλκίς και τα χωριά της Κοινότητας Κιλκίς στο πλαίσιο κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Κιλκίς, έτους 2021:

Διαγωνισμός Παραμυθιού στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Στο βίντεο του μαθήματος του θεατρικού παιχνιδιού που αναρτήθηκε στις 23 Απριλίου 2020 στη σελίδα μας στο facebook ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού του ΚΔΑΠ μας, ανήγγειλε τον Διαγωνισμό Παραμυθιού που αφορά στους μαθητές όλων των δομών μας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα επτά (187) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ.
Πίνακας Θέσεων

Έναρξη εργασιών στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Κ16 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η έναρξη εργασιών επί του ΠΑΘΕ στη συμβολή του με την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Κ16 (περιοχή Λαχαναγοράς) για μήκος περίπου 1,4 χιλιομέτρων.

(Video) Πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων του Κιλκίς, μετά το lockdown


Πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων του Κιλκίς, μετά το lockdown. Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Πάρε μέρος κι εσύ στην online δημοσκόπηση γυμναστηρίου KINESIS GYM KILKIS

Ανακοίνωση KINESIS GYM KILKIS
Το γυμναστήριο KINESIS GYM από την έναρξη του έως και σήμερα είχε, έχει και θα έχει σαν γνώμονα την ασφάλεια των πελατών και την παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίου υψηλών προδιαγραφών. 

Αρνητικά στον κορωνοϊό όλα τα δείγματα από τη δομή της Νέας Καβάλας

Ανακοίνωση Δήμο Παιονίας
Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν τα δείγματα που ελήφθησαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Πέμπτη 7.5.2020 από την δομή της Νέας Καβάλας, όπως προέκυψε από την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης το μεσημέρι της Δευτέρας 11.5.2020 από την αρμόδια υπηρεσία.

Θερινό ωράριο καταστημάτων Κιλκίς από 01/04/2020 - 31/10/2020


Ίσως νικητές, σχεδόν ηττημένοι...

Yπογράφουν οι: 
Χριστίνα Γιαννέλου, Ασκούμενη Δικηγόρος Αθηνών / Απόφοιτος Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Αναστασία Νικολοπούλου, Δικηγόρος Αθηνών / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ, Ωραιοζήλη - Μαρία Φ. Κουτσουπιά, Δικηγόρος Αθηνών / Υποψ. Διδάκτωρ ”Φορείς Πληροφόρησης του Κράτους και Λήψη Αποφάσεων, Δημόσιο Δίκαιο Νομική Σχολή ΕΚΠΑ, Μαρία Ντάμπου, Πολιτική Επιστήμων / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Πειραιά και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας

Λάζαρος Μεταλλίδης: Η επόμενη μέρα για τον Κιλκισιακό

Υπογράφει ο
Λάζαρος Μεταλλίδης
“Ό,τι μετριέται δεν μετράει πάντα, ό,τι μετράει δεν μετριέται πάντα”
Albert Einstein
Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την παρουσίαση του κ. Μεταλλίδη Λάζαρου ιδιοκτήτη του Αθλητικού Οργανισμού Ατέρμων που δραστηριοποιείται από το 1999 έως και σήμερα ανελλιπώς, στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

ΑΣΕ: Η σχολική ζωή δεν είναι ριάλιτι - Απαράδεκτη η τροπολογία για την on-line παρακολούθηση του μαθήματος

Ανακοίνωση Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η κυβέρνηση έφερε για ψήφιση στις 8 Μαΐου τροπολογία που προβλέπει την ταυτόχρονη δια ζώσης διδασκαλία και τη ζωντανή αναμετάδοση της από την τάξη. 

Τηλεδιάσκεψη Ε. Αγαθοπούλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας και την διαφαινόμενη οικονομική ύφεση που θα ακολουθούσε, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε προτάσεις, πλήρως κοστολογημένες και τεκμηριωμένες για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς: Νέο κρεσέντο αντιδημοκρατικότητας από την υπουργό Παιδείας

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς προσυπογράφει την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ σχετικά με την τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για την απευθείας μετάδοση μαθημάτων.