Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Το Δημοτικό Σχολείου Χέρσου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Στην αγαπημένη μας, Κική…

Χθες φύσαγε δυνατά ο άνεμος... Μικρά σπασμένα κλαδιά κείτονταν ανήμπορα στη γη... Έσπασε, όμως, κι ένα μεγάλο και δυνατό. Το δικό μας κλαδί... Σ΄ αυτό που πάνω του κρατιόμασταν όλη η παρέα εκεί στην ΑΝΚΙ κι ανεβαίναμε όλο και πιο ψηλά...

30% μείωση στα τεκμήρια διαβίωσης το 2025

Δελτίο τύπου 
Pricefox

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να μειώσει τα κριτήρια διαβίωσης έως και 30% για όλους το 2025. Το Pricefox.gr, η πλατφόρμα σύγκρισης και εύρεσης φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου και o σύμβουλός σου στην εξοικονόμηση, εξηγεί με απλά λόγια τις αλλαγές που θα έρθουν στα τεκμήρια διαβίωσης για τους φορολογούμενους το 2025.

Σκοτώθηκε 53χρονη σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Χθες (2 Φεβρουαρίου 2024) και ώρα 14.05 περίπου στο 11,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενα δέντρα και σε περίφραξη κατοικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 53χρονης οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Τα νέα του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς (3/2/2024)

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Απολογισμός δράσεων έτους 2023
Δήμος Παιονίας
Παρεμβάσεις σε γονείς
1. Βιωματικό σεμινάριο σε γονείς παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Γουμένισσα με θέμα: "Γονείς: ένας απαιτητικός ρόλος". Διάρκεια 8 δίωρες συναντήσεις. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας και 2ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας. Συμμετέχοντες 10 άτομα.

Συνάντηση ΔΕΕΠ Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη είχε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. Κιλκίς κ. Παπαδόπουλος Μηνάς συνοδευόμενος με τους προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ Κιλκίς και Παιονίας κ. κ Τοπαλίδη Νικόλαο και Γκουραμάνη Σταύρο.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στο πλευρό των αγροτών

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροκτηνοτρόφων και στα δίκαια αιτήματά τους. Να παρθούν μέτρα πάταξης της ακρίβειας που εξανεμίζει τα εισοδήματα των νοικοκυριών. Οι μισθοί δεν είναι η αιτία της τρέχουσας πληθωριστικής έξαρσης. Οι εργαζόμενοι και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες είναι τα θύματα αυτής της πληθωριστικής κρίσης κερδών.

Τα νέα του βουλευτή Κιλκίς Πέτρου Παππά (3/2/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς στην γιορτή του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας
Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, παρευρέθηκε στη γιορτή του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών και των γεωργών, στη Γουμένισσα.

Το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς στο Ευρωπαϊκό Project “Born in EU”

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 υλοποιήθηκε Workshop, Εργαστήριο μη τυπικής μάθησης, στη Βιβλιοθήκη του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Born in EU. Το σχολείο φιλοξένησε το μη κερδοσκοπικό οργανισμό πολιτικής δράσης Inter Alia στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και τις κυρίες Boyka Boneva και Βερονίκη Κρικώνη, που ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Κιλκίς για την υλοποίηση του Προγράμματος. Μαζί τους και η φιλόλογος του σχολείου μας, κ. Σοφία Μεσίγκου, που οργάνωσε τη συμμετοχή του σχολείου στο Πρόγραμμα με την πολύτιμη συνδρομή και συμμετοχή της Διευθύντριας του σχολείου, κ. Αικατερίνης Ρώσσιου.

Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, λέει η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων

Ανακοίνωση  Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων

Οι εξελίξεις, που συμβαίνουν στην ανώτατη εκπαίδευση, έρχονται ως συνέχεια χρόνιων προσπαθειών να παρακαμφθεί το άρθρο 16 του Συντάγματος, το οποίο απαγορεύει την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ. Οι εξελίξεις αυτές μετατρέπουν με επιταχυνόμενο ρυθμό την Παιδεία σε εμπόρευμα, ενώ, ταυτόχρονα, οδηγούν στην περαιτέρω υποβάθμιση των πτυχίων αλλά και των συνθηκών σπουδών.

(VIDEO) Χορέψετε... χορέψετε, με το Χορευτικό Όμιλο του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Χορέψετε... χορέψετε, με το Χορευτικό Όμιλο του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς. Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024.