Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Τι λέει ο Σύριζα Κιλκίς για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ανακοίνωση Ν.Ε. Σύριζα Κιλκίς
Την ώρα που άναρθρες κραυγές και συνθήματα περί "προδοτών", "μειοδοσίας" και "ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας" εκτοξεύονται από διάφορες αφετηρίες και προκαλούν τη νοημοσύνη μας, την ώρα που εκλεγμένοι βουλευτές απειλούνται και εκβιάζονται με την κάλυψη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλώντας εύλογη ανησυχία σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, ανεξάρτητα των πολιτικών του επιλογών, οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας-χωρίς απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων- καλούν σε "πανστρατιά" αντίδρασης στη Συμφωνία των Πρεσπών και δωρεάν μετάβαση στο Σύνταγμα για το "πατριωτικό" συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία.

Ο Θανάσης Καριοφύλλης υποψήφιος στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Θανάσης Καριοφύλλης θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με τη δημοτική παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της μεγαλύτερη δυναμική, με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και την εμπειρία της συμμετοχής του στα κοινά. 

Ανακοίνωση ένταξης του Μανουσαρίδη Αντώνη, στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου
ΕΝΩΤΙΚΗΣ
ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής
Υποψήφιος
Δήμαρχος Κιλκίς:
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Αντώνης Μανουσαρίδης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Υπηρετεί το Δημότη ως Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος ή Εντεταλμένος Σύμβουλος πολλά χρόνια. Άνθρωπος της "λαϊκής", βιοπαλαιστής, σοβαρός, εργατικός, απλός, αυθεντικός, φιλικός και φιλότιμος είναι λίγα από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Πανήγυρη Παναγίας Παραμυθίας και αγίου Μαξίμου, στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου


Video: Εισήγηση Γ. Γεωργαντά στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση και το ΑΣΕΠ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των μελών του Επιμελητηρίου, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια θερμές ευχαριστίες για την άμεση και αποφασιστική ανταπόκριση των επιχειρηματιών μελών μας στο αίτημά μας για παροχή ειδών διατροφής, για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων

Video: Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς, κόβει την Βασιλόπιτά της


Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτά της την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα: 17:30 στο Κιλκίς

Σαββατοκύριακο με τον Άτλαντα Κιλκίς στο γήπεδο


Η Θρακική Εστία Κιλκίς, κόβει τη Βασιλόπιτά της

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, το Δ.Σ. σας προσκαλεί στη Βασιλόπιτα του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου στις 6μ.μ. στο ξενοδοχείο Κρηστωνία.

Video: Η εταιρία PRECONSTUCTA κόβει τη Βασιλόπιτά της


Η εταιρία PRECONSTUCTA έκοψε τη Βασιλόπιτά της, στο Μεταλλικό Κιλκίς, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

Ομιλία - σεμινάριο του Σταύρου Πλουμιστού στο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας ενημερώνουν ότι την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:30 με 20.30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί ομιλία - σεμινάριο του Σταύρου Πλουμιστού, ιδρυτή του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ, με θέμα: “Θεραπευτική Συναισθηματική Αποφόρτιση - Τα οφέλη”.

Εθελοντισμός στη σχολική κοινότητα - Αποχιονισμός στο 5ο Δημοτικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικό Κιλκίς
Την Πέμπτη 17/1, μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου προσέφεραν σημαντική βοήθεια σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Πήραν την πρωτοβουλία να απομακρύνουν τα χιόνια από το πεζοδρόμιο και την αυλή του σχολείου.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (18/1/2019)

Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πτυχίο γεωπόνου κατά προτίμηση και με εμπειρία στις γεωργικές υπηρεσίες (δήλωση ΟΣΔΕ, γεωργικές μελέτες-προγράμματα).

Video: Οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, κόβουν τη Βασιλόπιτά τους


Οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς,έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

Η ταινία “Adaptation” στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει ένα χιουμοριστικό στοχασμό πάνω στην καλλιτεχνική δημιουργία, μια ταινία που παντρεύει με σχεδόν σουρεαλιστικό τρόπο τη φαντασία με την πραγματικότητα, με τίτλο “Adaptation” την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στην ΤΕΧΝΗ.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη-Κορυφής Κισσού

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 στην Επαρχιακή Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη-Κορυφής Κισσού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.