Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ήττα του ΓΑΣΚ από την ΑΕΚ

Δεν κατάφερε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση που θα της επέτρεπε να πάρει το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 32-24 από την Α.Ε.Κ.

Όλη η Ελλάδα είναι Μανωλάδα

Υπογράφει το ΚΙΝΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΩ
Η εύκολη λύση είναι να μετατρέψουμε έναν γεωγραφικό χώρο σε αποδιοπομπαίο τράγο για όλα τα δεινά.
Το θέμα είναι βαθειά ταξικό.

Πόσο "φαρμάκι" είναι το φάρμακο;

Προβληματίζεται η Κριστίν Λαγκάρντ για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων λιτότητας. Και ζητά περισσότερο χρόνο για δημοσιονομικές προσαρμογές. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Παρατείνεται έως 27 Απριλίου 2013 η εκδήλωση "Εκποίηση - Παζάρι Βιβλίου"


ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ» 
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ODEON 
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 43 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Μας το ζητήσατε και παραμένουμε έως 27 Απριλίου

Ποτέ ξανά χούντα, όπως και τότε, έτσι και τώρα Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία


Η φωτογραφία της ημέρας, 20 Απριλίου 2013

(Φωτογραφία, Στάθης Κοκκίδης)

Ολοι κοντά στην ΑΕΚ – Ψήφισμα των Προσφυγικών Σωματείων

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της 89 χρόνης ιστορίας της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, τα προσφυγικά σωματεία των Μικρασιατών, Κωνσταντινουπολιτών, Ποντίων και Θρακιωτών σε όλη την Ελλάδα, ενώνουμε τη φωνή μας για τη σωτηρία της ομάδας που εκφράζει τις μνήμες εκατομμυρίων Ελλήνων της Ανατολής και για έμβλημα της έχει ένα Βυζαντινό σύμβολο, τον δικέφαλο αετό.

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας

Υπογράφουν
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία &
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 115 Ζωοφιλικών Σωματείων

Σε λίγες μέρες οι περισσότεροι από εμάς θα κάτσουμε στο γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής για να απολαύσουμε τον σουβλισμένο οβελία. Ελάχιστοι, όμως, θα σκεφτούν πως και γιατί φτάσαμε να καταναλώνουμε το συγκεκριμένο ζώο τη συγκεκριμένη ημέρα, διαιωνίζοντας έτσι αβασάνιστα μία αιματηρή και άχρηστη παράδοση. Μία παράδοση που προϋποθέτει επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

Απάντηση Υπουργείου Εσωτερικών σε Παραστατίδη για το δρόμο Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

Μετά και από την τρίτη αναβολή Επίκαιρης Ερώτησης του Θ. Παραστατίδη με την οποία ο Βουλευτής επεδίωξε το θέμα να έρθει και να συζητηθεί στη Βουλή παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Εσωτερικών και αφορά την έναρξη και ολοκλήρωση κατασκευής του υπολοίπου τμήματος του Οδικού Άξονα Κιλκίς-Θεσ/νίκης (είσοδος Κιλκίς και τμήμα Ν. Σάντας-κόμβος Ασσήρου), υποχρεώθηκε στο τέλος να υποβάλλει ερώτηση-αναφορά ώστε να υπάρξει μια σαφής απάντηση προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες του Νομού Κιλκίς για την εξέλιξη αυτού του έργου.

Συνελήφθη Σκοπιανός στο Πολύκαστρο Κιλκίς για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνελήφθη σήμερα (20.04.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM 27 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο τεσσάρων μη νομίμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας. 

Έκρυβε την κοκαΐνη στο λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου

Συνελήφθη χθες (19.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 32 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος του προαναφερόμενου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο λεβιέ ταχυτήτων και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

"Θυμόμαστε, διδασκόμαστε, αγωνιζόμαστε για τη λαϊκή συμμαχία, το λαό στην εξουσία, το σοσιαλισμό. Βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα από την τότε περίοδο για τους εργαζόμενους και τη νεολαία. 

Δημόσιο: Δεν μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Η Μεγάλη Τετάρτη (1η Μαΐου) θα είναι η ημέρα αργίας για τις δημόσιες υπηρεσίες, τους Ο.Τ.Α. και τα λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου σύμφωνα με την περίπτωση (α) της παρ. 11 του άρθρου 1 του ν. 1157/1981. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης η αργία δεν θα μεταφερθεί.

Εκδήλωση για το ολοκαύτωμα των Κρουσίων στο δήμο Χαϊδαρίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει διήμερη ημερίδα αφιερωμένη στην Εθνική Αντίσταση στις 25 και 26 Απριλίου στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ξένοι πρεσβευτές στην Ελλάδα, αντιπροσωπείες του εξωτερικού, φορείς από Ελλάδα, πνευματικοί άνθρωποι, καλλιτέχνες, αντιστασιακοί και άλλοι.

Ο Α.Σ. "Τόλμη Κιλκίς" σε φιλικούς αγώνες Taekwondo Παίδων - Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη

Φιλικοί αγώνες Taekwondo Παίδων – Κορασίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Μ. Αλέξανδρος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.