Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αναβλήθηκε ο αγώνας Κιλκισιακός-Αγία Βαρβάρα

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως δε θα πραγματοποιηθεί ούτε αυτή την εβδομάδα η τέταρτη αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Γυναικών. Ετσι ο Κιλκισιακός στις 22 του μήνα θα μεταβεί στην Ελασσόνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, και στις 29 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, 19.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Πόσα ψέματα αντέχεις;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Ζούμε σε μια εποχή του ανατέλλοντος 2017 όπου ορισμένοι πολιτικοί το ψέμα αντί να το ποινικοποιήσουν το έχουν αναγάγει σε επιστήμη, και όλα αυτά, για την πολιτική τους επιβίωση.

Άνευ αγώνα πρόκριση του Αίαντα Κιλκίς στους 8 της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδας

Ανακοίνωση
Αίαντα Κιλκίς 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) με έγγραφό της μας γνωστοποίησε πως το Σωματείο Α.Σ.ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ –Α.Σ.ΓΙΑΝΝΕΝΑ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 17/1/2017, στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Δήμος Κιλκίς: "Τα κάναμε όλα καλά στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας"

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Όλες οι δημοτικές υπηρεσίες που εμπλέκονται με τον τομέα πολιτικής προστασίας επιστρατεύθηκαν για να αντιμετωπίσουν το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και την περιοχή του Δήμου Κιλκίς. 

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, 15.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Τι απαντάει ο Δήμαρχος Παιονίας στις αιτιάσεις Σιωνίδη για τηνπολιτική προστασία του Δήμου Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Διαβάζοντας τις αιτιάσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παιονίας κ. Σιωνίδη όσον αφορά τις λειτουργία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου μας κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρικών συνθηκών, κάποιες σκέψεις προκύπτουν αβίαστα.

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης έκοψε την πίτα της

Ανακοίνωση
Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης συναντήθηκε την Πέμπτη 12
Ιανουαρίου σε κατάστημα του Πολυκάστρου και πραγματοποίησε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στο Executive Coaching and Management

Το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Εργαστήριο Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής (Ε.Ε.Ο.Κ.Π) εγκαινιάζοντας νέες συνεργασίες στο πλαίσιο της «Ανοικτής Εκπαίδευσης, Νέες Τεχνολογίες και Δια Βίου Μάθησης», προκηρύσσει εξάμηνο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στο Executive Coaching and Management.

Κιλκίς: Τον τσάκωσαν γιατί βρήκαν στο αυτοκίνητό του... λίγο χασίσι

Συνελήφθη χθες (12-01-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σέρρες: Του πήραν την τσάντα με 8000 ευρώ, την ώρα που κοιμόταν σε νοσοκομέιο

Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού που έγινε τον προηγούμενο μήνα στις Σέρρες.

Ανοικτή επιστολή Κώστα Σιωνίδη, προς Χρήστο Γκουντενούδη

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
"Κύριε Δήμαρχε Παιονίας,
Τώρα που το κύμα κακοκαιρίας πέρασε και τα περισσότερα προβλήματα έχουν ξεκινήσει να αποκαθίστανται, θέλω να επιστήσω τη προσοχή σας σε ένα φαινόμενο που το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

Δεν υπάρχει Κυπριακό ζήτημα ή Θράκης ή Αιγαίου, υπάρχει μόνο Τουρκικό πρόβλημα

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η συγκρότηση του τουρκικού κράτους το οποίο έγινε «με την εκδίωξη του Ελληνικού, του Αρμενικού, του Ασσυριακού, του Κουρδικού λαού και συνδέεται με το ζήτημα των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας», όπως επισημαίνει ο Τανέρ Ακσάμ, επέβαλλε τον κοσμικό –κεμαλικό χαρακτήρα του καθεστώτος εξαφανίζοντας επιφανειακά το ισλαμικό παρελθόν. Ωστόσο αυτό που επιβλήθηκε ήταν ένα φασιστικό και ρατσιστικό μόρφωμα. 

Πανελλαδική στάση εργασίας Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Συνεδρίασε την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκειμένου να καθορίσει τις παρεμβάσεις της για ζητήματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που απαιτούν άμεσα λύσεις.

Συναυλία - αφιέρωμα στον ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, στα Γιαννιτσά


To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σας ενημερώνουν ότι η εκδήλωση Συναυλία – Αφιέρωμα στον μεγάλο μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη «Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ» με τους «Νέους Μουσικούς χωρίς Σύνορα» θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Τάισαν τα πτηνά της παγωμένης λίμνης Δοϊράνης και Αρτζάν

Ανακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς
Την ανάγκη άμεσης προστασίας και φροντίδας όλων των πτηνών και ζώων της άγριας πανίδας της περιοχής μας, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών τονίζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς.