Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Πρόγραμμα Β' εξαμήνου 2014-2015, Λαϊκών Πανεπιστημίων Κιλκίς και Παιονίας

ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-15

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ: «Βία και κακοποίηση γυναικών»
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: κ. Μπογιατζάκη Βασιλική, Ψυχολόγος.

Αποκριές στο Κιλκίς, με... τρελές ελπίδες!

Ο Δήμος Κιλκίς και φέτος θα υποδεχθεί την αποκριά με χαρούμενες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια,με τσικνίσματα, αναβίωση εθίμων και παράδοση, με Κυνήγι Θησαυρού, μουσική, τραγούδι, χορό και ξεφάντωμα.

Έννοια και σκοπός της αξιολόγησης του μαθητή

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
1. Αξιολόγηση είναι η διαδικασία που αποσκοπεί στο να προσδιορίσει, κατά τρόπο συστηματικό και αντικειμενικό, το αποτέλεσμα ορισμένης δραστηριότητας σε σχέση με τους στόχους τους οποίους αυτή επιδιώκει και την καταλληλότητα των μέσων και μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την επίτευξή τους.

Πρόσκληση ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Τέχνης Κιλκίς

Καλούνται τα μέλη της Μ.Κ.Ε. "ΤΕΧΝΗ" Κιλκίς στην ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:30π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, 25ης Μαρτίου 20.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τυπική σύγκληση ορίζεται για την αμέσως προηγούμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 όμως για λόγους απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015.

Οδηγίες σχετικά με την εποχική γρίπη

Το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες σχετικά με την εποχική γρίπη:
«Η διαχρονική παρακολούθηση της γρίπης στην Ελλάδα καταδεικνύει ότι η δραστηριότητα της εποχικής γρίπης αυξάνει κατά τον Ιανουάριο και κορυφώνεται κατά τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο.

Επίσκεψη ωφελουμένων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Μαυρονερίου σε μία προσπάθεια αλληλεπίδρασης ατόμων τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης. Η δράση πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεννόησης με την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου και τον ιερέα της ενορίας, πατέρα Ευγένιο υπό την αιγίδα και τη σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη με Βαγγέλη Μαρινάκη

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης μετέβη αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα όπου είχε σημαντικές επαφές με στελέχη της παράταξης.  Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τα κομματικά στελέχη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και η πολιτική συμπεριφορά του εκλογικού σώματος.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 05/2015, 30/01/2015) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Εκδήλωση τιμής των Τριών Ιεραρχών στο Κιλκίς


Κόπηκε η πίτα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς

Στις 19/1/2014 το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ έκοψε την πίτα του παρουσία Γονέων και Κηδεμόνων και της Προέδρου της ΚΔΕΚ κας Σοφού Χρυσής. Οι τυχεροί ήταν τρία παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που έλαβαν και το δώρο τους προσφορά του Συλλόγου Γονέων φίλων και Κηδεμόνων.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τέλος στην προστασία των ολιγαρχών-Σύμπτωση Τσίπρα- Σουλτς κατά φοροδιαφυγής και διαπλοκής·Αρ. Μπαλτάς: -«Καμία αναστάτωση εν μέσω σχολικής χρονιάς»·Γ. Κατρούγκαλος: Ανακαλούνται έως και 3.500 προσλήψεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σεισμός για τις συντάξεις-Η περίεργη δήλωση του «πράσινου» Ροβέρτου-Ρωμανιάς: (γ. γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Τον Μάρτιο τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά·Βουτιά στο Ποτάμι από τον ανεκδιήγητο Σουλτς-Δήλωσε ότι θα προτιμούσε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη (να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ) από τους ΑΝ.ΕΛ., του Καμμένου·Οι 9.500 απολυμένοι του Κατρούγκαλου έγιναν 2.500

"Ο Ελληνικός λαός έκανε ιστορική επιλογή ελπίδας"


Δελτίο τύπου Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ 
Η Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος αλλά και τους χιλιάδες φίλους και φίλες που εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησαν στη μεγάλη εκλογική νίκη.