Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

1ο ΓΕΛ Κιλκίς: "Εύγε, Ευθύμη μας, και σε ευχαριστούμε"

Συγχαρητήριο 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε την σημαντική παγκόσμια διάκριση του μαθητή της β΄τάξης του σχολείου μας ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗ με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της 12ης Ολυμπιάδος αστρονομίας-αστροφυσικής, που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Κίνας Πεκίνο από τις 2 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018.

Video από την Αντιπολεμική έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς


Φουαγιέ Αντιπεριφέρειας Κιλκίς, 16 Νοεμβρίου 2018: Εγκαίνια έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Η Θεσσαλονίκη Θυμάται» (Salonika Remembers) - συνεργασία του British Council, της Κοινοπολιτειακής Επιτροπής Στρατιωτικών Τάφων (CWGC), του οργανισμού Never Such Innocence και της Βρετανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Η Θεσσαλονίκη συμμετέχει στη δράση «Άθληση για τον Διαβήτη»

Το πιο ηχηρό μήνυμα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παράλληλων αθλητικών δράσεων, θα κληθούν να στείλουν οι πολίτες για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη δράση «Άθληση για τον Διαβήτη», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Οι Υποψήφιοι πολλοί. Οι Ψηφοφόροι όμως;


Γράφει ο Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος*
Μπαίνουμε σιγά-σιγά μα πολύ σταθερά στην προεκλογική περίοδο της άνοιξης του 2019. Οι κάλπες θα είναι για Εκλογή: Περιφερειακών, Δημοτικών, Τοπικών Συμβουλίων και Ευρωβουλευτών. Εξαιρετικά πιθανό στο άμεσο επόμενο διάστημα να έχουμε και Εθνικές Εκλογές... ίδωμεν περί τούτου. 

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 64χρονο για κατοχή 18 κιλών κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (16 Νοεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της  Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 64χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης.

Θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο του Κιλκίς

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 66χρονο συμπολίτη μας, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Κιλκίς. Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 7.30π.μ., στο 1ο χλμ Κιλκίς-Πολυκάστρου, μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 29/2018) που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Στους "Αργοναύτες" ξεκινούν μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακού ποντιακού νταουλιού

Στην Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "οι Αργοναύτες" ξεκινούν μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακού ποντιακού νταουλιού. Τα μαθήματα θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα στους χώρους του συλλόγου και απευθύνονται σε ενήλικες αλλά και παιδιά.

Πρωτοποριακά φυτικά καλλυντικά παράγονται στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Επιτέλους μια νέα σειρά πρωτοποριακή φυτικών καλλυντικών είναι πλέον γεγονός και μάλιστα από φαρμακείο του νομού μας. Τα προϊόντα hygea δημιουργήθηκαν από το φαρμακείο που εδρεύει στην Νέα Σάντα Κιλκίς από το 1980 και είναι Ελληνικά φυτικά καλλυντικά.

Επισκέψεις Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη (16/11/2018)

Δελτίο τύπου Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στην εκδήλωση "Ας ερχόσουν για λίγο" προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο
O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου και του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς παρέστη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στην αφιερωματική εκδήλωση με τίτλο "Ας ερχόσουν για λίγο" προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο της τραγουδίστριας της Νίκης το 1940.