Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές της πόλης Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΟΔΟΙ: 21η ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΩΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΕΒΡΟΥ ΕΩΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΠΟ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΜΑΚΟΥΛΗ ΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΩΣ ΠΑΣΤΕΡ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΣΤΕΡ, ΟΛΥΜΠΟΥ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΜΕΛΕΝΙΚΟΥ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ, ΕΒΡΟΥ, Π. ΔΕΛΤΑ, Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ, Α. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ., μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 30-06-2024 ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 07:00 έως 13:30.

Δοκιμές


Του Φώτη Μισόπουλου

.......κι αυτό είχε σημασία πλέον. Καθόμουν ακουμπισμένος στον τοίχο με μικρά ξέφτια ήλιου πάνω μου......
ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΩΚΝΕΡ [1]

Στέφανος Παραστατίδης: Ο «Νόμος – Τομή» του κ. Πιερρακάκη για τα πανεπιστήμια αποδεικνύεται «Νόμος – Φούσκα»

Στέφανος Παραστατίδης στη Βουλή για την κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Στην ομιλία του στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, o βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, έκανε έναν απολογισμό των πρόσφατων κυβερνητικών πεπραγμένων στο πεδίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφέροντας μεταξύ άλλων :

Στην Κεφαλονιά ταξίδεψε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ταξίδεψε στην όμορφη Κεφαλονιά 21-24 Ιουνίου για να παρευρεθεί στην μουσικοχορευτική εκδήλωση - αφιέρωμα με θέμα: "Άη Γιάννης - Λαμπαδιάρης" που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Αργοστολίου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Ημαθία

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης που έγινε πριν λίγες ημέρες σε περιοχή της Ημαθίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής σε ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

VIDEO: Τι αλλάζει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από το 2025

 
Τι αλλάζει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από το 2025. Ενημερώνει η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Βίκυ Μαυρογονάτου. Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Η παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Κυριακή 30 Ιουνίου 
2024 στις 20:30.

Η ταινία «Κυνήγι Γειτόνων / Chasse Gardée», στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με μια ξεκαρδιστική, δροσιστική, πληθωρική και βραβευμένη γαλλική κωμωδία ξεκινούν οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ.

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Ανθοπούλου – Κυριακίδου

Ανακοίνωση 
 Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αγάπης Ανθοπούλου – Κυριακίδου η οποία διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ».