Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Κιλκίς: Έκλεισε τις πύλες της η εικαστική έκθεση του Θανάση Κατσιάνη (Video - Φωτογραφίες)


Στις 21 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Θανάση Κατσιάνη με τίτλο "ECCE HOMO-ΊΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

Ευχές Πάσχα από την ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης

Ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Όσιο Νικόδημο



Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τo νέο διαφημιστικό σποτ της Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31-3-2018 τα γυρίσματα για τo νέο διαφημιστικό σποτ της Εθελοντικής Αιμοδοσίας υπό την επίβλεψη των Kιλκισιωτών, Kαλλιντέρη Στάθη και Σωτηρίας Χατζηπανάγου (Sotie) στη περιοχή της Δοϊράνης Κιλκίς υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Κιλκίς: Δείτε Video από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Σοφίας Ασίκη


Tα εγκαίνια του καταστήματος Noelia, της Σοφίας Ασίκη, έγιναν στο Κιλκίς την Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ευχές Πάσχα από την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

‘‘Είχαν ήθος αψηλό άχρι θανάτου εκείνοι οι αμούστακοι άντρες’’


Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
« - Παίρνουν τους, κοπέλια, παίρνουν τους…
Μέσα στη σιγηλή νύχτα, πριν χαράξει το πρώτο φως, έρχονταν οι δήμιοι και παίρνουν τους τους μελλοθάνατους της ΕΟΚΑ για την αγχόνη. Κι αντηχούσαν τότε τραγούδια τα κελιά, ριγούσαν οι παγωμένοι διάδρομοι κι απλωνόταν βαθύς, ασυγκράτητος, ωσάν λυγμός, ο ευχαριστήριος ύμνος του Γένους ‘‘Τη Υπερμάχω Στρατηγώ’’. Έτσι πέθαιναν οι λεβέντες για την Πατρίδα και το Χριστό. Για τη λευτεριά».

Πασχαλινό φιλανθρωπικό bazaar στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Καθώς σιγά-σιγά το Πάσχα πλησιάζει στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids έχουμε μπει για τα καλά σε Πασχαλιάτικους ρυθμούς μέσα από τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες μας.

Nτεμπούτο για Porsche Mission E Cross Turismo

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Την crossover coupe εκδοχή της Mission E παρουσίασε στην Γενεύη η Porsche, με την γερμανική φίρμα να αναφέρει πως το το concept αυτό είναι έτοιμο να μπει σε γραμμή παραγωγής.

Είναι οριστικό - Το 2022 αποξηραίνεται η λίμνη Δοϊράνη

Διοχετεύονται τα νερά στον κάμπο του Κιλκίς και δημιουργείται ο μεγαλύτερος οπωρώνας στα Βαλκάνια. Δυο τεράστια εργοστάσια Κινεζικών και Ρωσικών συμφερόντων θα κονσερβοποιούν και θα εξάγουν χιλιάδες τόνων Κιλκισιώτικων φρούτων.
Ενεργοποιείται και αξιοποιείται επιτέλους το διεθνές αεροδρόμιο Νέας Καβάλας το οποίο μετονομάζεται σε « Κιλκίς πατρίδαν έχωσεν».
23.000 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας