Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 27/10/2022, 10:45 μ.μ.

Εξιχνίαση ληστείας
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούνιο του 2022 ενεργώντας μαζί με συνεργούς του και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν οικία ζευγαριού ηλικιωμένων σε περιοχή των Σερρών και αφού τους ακινητοποίησαν με σωματική βία, αφαίρεσαν από την οικία χρηματικό ποσό 3.600 ευρώ, κοσμήματα και δύο κυνηγετικές καραμπίνες, μία από τις οποίες εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.

(Video) Το Ράδιο Αρβύλα, η Γνώμη Κιλκίς και τα ύποπτα ρεπορτάζ

Δείτε το video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα

(Video) Περιβαλλοντική εκπαίδευση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Περιβαλλοντική εκπαίδευση μαθητών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Ονειρεμένη διακόσμηση

Mια από τις πιο πετυχημένες συνεργασίες εποχιακού στολισμού και θεματικής διακόσμησης που συζητιέται κάθε φορά με τα θετικότερα σχόλια για το πολύ όμορφο και παραμυθένιο αποτέλεσμά της, είναι και αυτή της Αμαλίας Διαλλινά και του καταστήματος παιδικών ενδυμάτων «Amaretto-Red Sparrow» στο Κιλκίς. Κάθε εποχή, είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πάσχα, είτε Απόκριες, η βιτρίνα του καταστήματος είναι τόσο «ζωντανή», προσεγμένη και αισθητικά αναβαθμισμένη που δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν.

(Video) Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

 
Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

(Video) Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2022.

Σκοτώθηκε 58χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Χθες (26 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 21.40 περίπου, στην πόλη των Σερρών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 58χρονου και τον τραυματισμό του 30χρονου και 30χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Τι είναι ο νεφρός και πώς λειτουργεί- Τι συμβαίνει όταν δε λειτουργεί φυσιολογικά- Ποια η σημασία της έγκαιρης παραπομπής σε νεφρολόγο


Γράφει η Πασχαλιά Καρακώστα*
Ειδικός Νεφρολόγος

Κάθε άνθρωπος έχει συνήθως δυο νεφρούς, περίπου στο μέγεθος μιας γροθιάς, βρίσκονται σε κάθε πλευρά της σπονδυλικής στήλης στο χαμηλότερο επίπεδο του θωρακικού κλωβού. Ο νεφρός αποτελεί ζωτικής σημασίας όργανο του ανθρωπίνου σώματος, είναι το φυσικό φίλτρο του οργανισμού, που εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες: