Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ματς πρόκληση για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός είναι πανέτοιμος για τον σπουδαίο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το Θέατρο Σκιών στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα


Τη σχολική χρονιά 2017-2018, το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα φιλοξενεί, στην αίθουσα Αλέξανδρος Χαΐτογλου, την έκθεση με τίτλο «Το Ηρωϊκό Δράμα στο Θέατρο Σκιών». Η έκθεση πραγματοποιείται με επιμέλεια του κ. Θανάση Κουτσογιάννη σε συνεργασία με το Κέντρο Βυζαντινών, Νεοελληνικών και Κυπριακών Σπουδών της Γρανάδας (Διευθυντής Δρ. Μόσχος Μορφακίδης, Καθηγητής Ελληνικής Φιλολογίας).

Συνεχής αναβάθμιση γνώσεων στο Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Σε ένα σημαντικό σεμινάριο διαιτησίας συμμετείχε το Kinesis Fight Club το Σάββατο στις 4 Νοεμβρίου με τον εκπαιδευτή Αντώνη Γιαννακίδη.
Στις εγκαταστάσεις του Ultra Fighters Gym στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σεμινάριο διαιτησίας στο άθλημα του MMA ( Mixed Martial Arts) από τον διακεκριμένο διεθνή διαιτητή Grant Waterman.

Μουδανιά: "Άπονοι" αστυνομικοί κατάσχεσαν το "βιος" ζευγαριού

Συνελήφθησαν χθες (3-11-2017) το μεσημέρι, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Κιλκισιώτης ηθοποιός-σκηνοθέτης Σωτήρης Ταχτσόγλου στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" Αλέξανδρου Κιλκίς
"Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη θα έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με τον ηθοποιό - σκηνοθέτη κ. Σωτήρη Ταχτσόγλου, ο οποίος έχει σημειώσει σημαντική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Στέγαση 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς: "Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν"

Μπετά του 2ου ΕΠΑΛ. Κολώνες όπου ​τα σίδερα δεν κατεβαίνουν στα θεμέλια και χωρίς συνδετήρες (στεφάνια-τσέρκια)
Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
Από τον Δεκέμβριο του 2016 βγήκε στην επιφάνεια το κτιριακό πρόβλημα του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς. Μετά από τον σεισμό, μικρής κλίμακας των 4,3 Ρίχτερ, το κτίριο ελέγχθηκε και βρέθηκε ακατάλληλο προς χρήση. Η ακαταλληλότητα του κτιρίου προϋπήρχε από το 2006-2008 σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων, επικαλούμενες μελέτες αρμοδίων μηχανικών.

Γουμένισσα: Πετυχημένη εκδήλωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
Με μια κοινή εκδήλωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού που συνδιοργανώθηκε την Δευτέρα 30 Οκτώβρη 2017 από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ” Γουμένισσας ενημερώθηκαν οι κάτοικοι της Γουμένισσας και των γύρω περιοχών για την πρόληψη και την θεραπεία του.

Δελτίο ειδήσεων; Κάτω τα ξερά σας, από τα μυαλά μας!


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Πριν από λίγες μέρες παρατηρούσα τη δομή των ειδήσεων σε δελτίο μεγάλου καναλιού. Είδηση πρώτη. Τα έκαναν γυαλιά καρφιά κουκουλοφόροι σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια. Ακολουθούν επεισόδια και ξύλο μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-Μίλαν.

Κιλκίς: Δείτε το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης


Σημαντικές δράσεις πρόληψης υγείας οργανώθηκαν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη του Κιλκίς από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, τον Δήμο Κιλκίς και τον Ιατρικό Σύλλογο στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου.