Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Οι Opera Chaotique στην Μικρή Σκηνή της Μονής Λαζαριστών

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη σύμπραξη θα παρουσιάσει στην έναρξη της την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, η Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών:

Σέρρες: Τον έπιασαν με 90 δίμετρα χασισόδεντρα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (30-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, ένας 51χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.

Παραμένουν Λογγινίδης και Μπελίτσας στον Κιλκισιακό

Δύο από τους βασικούς συντελεστές των τελευταίων χρόνων για τον Κιλκισιακό, ανανέωσαν και για την επόμενη χρονιά τη συνεργασία τους με την ομάδα.

"Έμαθα να σέβομαι και να τιμώ τους συγχωριανούς μου"

Του Γιώργου Τσιμπούκα
Οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας  "Το Λαβάς" δυστυχώς χθες το βράδυ "υπερέβησαν τα εσκαμμένα". Διοργάνωσαν γλεντοκόπια, άνευ λόγου και αιτίας και στη μικρή κοινωνία του χωριού δεν υπολόγισαν τίποτα και κανένα.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 3 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Συνελήφθησαν χθες (30-6-2017) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολύκαστρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 2 άντρες ημεδαποί ηλικίας 56 και 63 ετών και μία 53χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαιναν και οδηγούσε η 53χρονη, να μεταφέρουν 25χρονο υπήκοο Αλβανίας προς το εσωτερικό της χώρας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. 

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε 51χρονος Αλβανός σε τροχαίο

Χθες (30-6-2017) το μεσημέρι στο 39ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πυλώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του οχήματος και τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

"Θόδωρε και Γιώργο, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους βουλευτές κ.κ. Παραστατίδη Θεόδωρο και Γεωργαντά Γεώργιο, όχι μόνο για την παρουσία τους στα επίσημα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων μας την 28η Μαΐου 2017, αλλά και για τη συνεισφορά τους στον εξοπλισμό τους."

Η παράσταση "Οι μύθοι του Αισώπου" στο Κιλκίς

Π Α Ι Δ Ι Κ Ο   Θ Ε Α Τ Ρ Ο
ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ - ΚΙΛΚΙΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΩΡΑ 21.00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες – 6974797109
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Χειροπέδες για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του νόμου για την πνευματική ιδιοκτησία, σε βάρος (4) ημεδαπών και συγκεκριμένα, μίας 33χρονης και (3) αντρών, ηλικίας 53,59 και 70 ετών, εκ των οποίων ο 59χρονος συνελήφθη στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Χατζησάββας: Σωστές και δίκαιες λύσεις δεν δίνονται με μνημονιακές εντολές


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε στην βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Αθλητισμού.

Video γιορτής λήξης σεζόν του Kinesis Gym στην Sigmaland Κιλκίς


Kinesis Gym Kilkis: End season party στον πολυχώρο - παιδότοπο Sigmaland την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.