Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Στην τελευταία του συνεδρίαση το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς, συζήτησε τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση με τη νέα σχολική χρονιά, καθώς και μια σειρά ζητημάτων και προβλημάτων στα σχολεία της περιοχής μας. Αποφασίστηκε, επίσης, να πραγματοποιηθεί ανοιχτή Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 7:00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στην οποία πέρα από τους αντιπροσώπους στην Ένωση, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι Γονέων, καθώς και κάθε γονέας και κηδεμόνας, ώστε:

Μοντέρνος χορός και τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μοντέρνος χορός στην Τέχνη
Το τμήμα μοντέρνου χορού της Τέχνης προσφέρει στα παιδιά θα ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος, stretching, εισαγωγή σε τεχνικές των βασικών συστημάτων , τεχνικές και συνδυασμούς χορευτικών μοτίβων.

Moody’s, DBRS και η «σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού» της ελληνικής οικονομίας

Δημήτρης Μάρδας
Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργός Οικονομικών και Υφ/γός Εξωτερικών

Ο ενθουσιασμός του προφορικού λόγου υπουργών ή του ίδιου του πρωθυπουργού, υπερκαλύπτεται συχνά από τα πραγματικά δεδομένα και τις μη ευοίωνες προβλέψεις της οικονομίας. Η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ συνέπεσε με την πρώτη μη θετική αξιολόγηση του οίκου DBRS σύμφωνα με την οποία η Ελληνική οικονομία παραμένει «κολλημένη» στη χαμηλότερη επενδυτική βαθμίδα έχοντας βέβαια θετικές προοπτικές!

Διαχρονική πρόταση για την πόλη του Κιλκίς


Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Η διαχρονική πρόταση του Περιβαλλοντικού μας Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς για την εύρυθμη κυκλοφορία πεζών, ποδηλατών και αυτοκινήτων είναι η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Τριγώνου με ποδηλατόδρομο στο περίγραμμα της μπλούζας όπως φαίνεται στη φωτογραφία της μπλούζας. 

Ερώτηση Παραστατίδη για την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων στο Νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε κατάθεση ερώτησης προς τους αρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης για το θέμα της ολοένα και αυξανόμενης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάρκων σε κοινόχρηστες-δημόσιες εκτάσεις που μέχρι πρότινος μισθώνονταν από τους κτηνοτρόφους ως βοσκοτόπια αλλά και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Π.Ε. Κιλκίς.

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις φωτογώγησης του βυζαντινού φρουρίου Γυναικοκάστρου λόγω καιρικών συνθηκών

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις φωτογώγησης του βυζαντινού φρουρίου Γυναικοκάστρου αναβάλλονται, λόγω των καιρικών συνθηκών.

ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ: Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Ελισάβετ Γαβριηλίδου

Ανακοίνωση ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ
Σύσσωμος ο αθλητικός σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλληπητήρια για την απώλεια της συζύγου του μέλους μας Αθανάσιου Καριοφύλλη.

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Απελπιστική η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο 
Νικόλαος Παπαδόπουλος
Δρ. Καρδιοχειρουργικής Α.Π.Θ.
Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΝΙΚΗΣ

Ο Νομός Κιλκίς είναι από τους ελάχιστους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν διαθέτει ένα νέο σύγχρονο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα οι κλινικές να στεγάζονται σε κτίρια του 1938 και του 1952 με τους ασθενείς να στοιβάζονται σε πεντάκλινους, εξάκλινους και οκτάκλινους θαλάμους δυσκολεύοντας στην παροχή υπηρεσιών υγείας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στήριξη Πέτρου Παππά στο αίτημα παραχώρησης του ενός κτίσματος από τις δίδυμες καπναποθήκες Κιλκίς με σκοπό τη μεταστέγαση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώνει την πλήρη στήριξή του στο αίτημα που υπέβαλε ο Πρόεδρος, κ. Α. Αμανατίδης, και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για την παραχώρηση του ενός κτίσματος από τις δίδυμες καπναποθήκες με σκοπό τη μεταστέγαση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΤΕΡΠΥΛΛΟΣ, ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ, ΠΛΑΓΙΟΧΩΡΙ, ΚΟΚΚΙΝΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΘΙΟ, ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ, ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΓ. ΜΑΡΚΟΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 20-09-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ώρα 09:00 έως 12:00.

Έναρξη αιτήσεων Προγράμματος Voucher Πράσινες Δεξιότητες για 50.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-ΚΔΒΜ, ως Πάροχος Κατάρτισης και με πολυετή λειτουργία και σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ ανέργων, εργαζομένων και επιχειρήσεων, σας ενημερώνει για την έναρξη αιτήσεων του Προγράμματος Voucher στις Πράσινες Δεξιότητες για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Με την απόκτηση ή και εξέλιξη της τεχνογνωσίας των συμμετεχόντων, θα επωφεληθούν αφενός οι εργαζόμενοι και αφετέρου οι επιχειρήσεις (μακροπρόθεσμα από τον αντίκτυπο των γνώσεων στην απόδοση της εργασίας).

(VIDEO) Ενημέρωση για τα ποδήλατα τα ηλεκτρικά πατίνια και το φαινόμενο του θερμοκηπίου

Ενημέρωση για τα ποδήλατα τα ηλεκτρικά πατίνια και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024.

(VIDEO) Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Κιλκίς απέτρεψε τα χειρότερα

 
Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Κιλκίς απέτρεψε τα χειρότερα. Κιλκίς, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024.