Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ο "Λαγός και η Χελώνα" σήμερα Παρασκευή 26/8 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



Συγχαρητήρια της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές της Γ’ Λυκείου (σχ. έτος 2021-22) του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς Αθανασιάδη Φώτη, Αναστασιάδου Βάσω, Βαφειάδη Κώστα, Κολιούσκα Βασίλη και Μπουφίδη Κώστα οι οποίοι καθοδηγούμενοι από την κυρία Τσατσούλα Μαρία, ΠΕ04.01 (φυσικό στο 1ο ΓΕΛ Κιλκίς) και τον κύριο Κωσταρόπουλο Ιάσονα Βιολόγο, υπεύθυνο ΕΚΦΕ Κιλκίς, συμμετείχαν στο διαγωνισμό “ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ 2022”, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με το πείραμα “Θάλαμος Νέφους” και κατέκτησαν το 2ο βραβείο.

Τίτυρος ή η εκζήτηση της αθανασίας



Του Φώτη Μισόπουλου
.......η πόλη γυρίζει γύρω από ένα τόπο ταυτόχρονα απαγορευμένο και αδιάφορο.......
ROLAND BARTHES [1]

Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του ενεργοβόρου οδοφωτισμού με νέα σύγχρονα φωτιστικά σώματα τύπου LED από την Π.Ε. Κιλκίς

Για τις εργασίες αντικατάστασης του ενεργοβόρου φωτισμού στον κόμβο της εξόδου της πόλης του Κιλκίς με κατεύθυνση προς την Αργυρούπολη ενημερώθηκε, σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης από τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νίκο Γρηγοριάδη και τον υπεύθυνο του έργου, στέλεχος της υπηρεσίας, Διονύση Παρδάλη, παρακολουθώντας την εξέλιξη της διαδικασίας.

Γουμένισσα: Ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα “Επίκαιρα θέματα Δημόσιας Υγείας”

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Α. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας σας προσκαλεί την 1η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30 στην πλατεία Θ. Ζελέγκου Γουμένισσας, στην ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα “Επίκαιρα θέματα Δημόσιας Υγείας”.

(Video) Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς: Αφιέρωμα στην άλλη Ελλάδα που χάθηκε

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Ανακοιίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποιεί σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, σε εργαζόμενους συλλόγων, σωματείων, ομάδων και εταιρειών αλλά και πολίτες, τα οποία πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές.

Αναπτυξιακός Νόμος: Οι τουριστικές επιχειρήσεις επενδύουν στην καινοτομία και απαντούν στις προκλήσεις του κλάδου

Ανταγωνιστικά οφέλη έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που θα επενδύσουν μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022 και του πρώτου κύκλου του Καθεστώτος Ενισχύσεων ‘’Τουριστικών Επενδύσεων’’ που λήγει στις 05.12.2022 και θα υιοθετήσουν τη στρατηγική διαφοροποίησης της παραγωγής σε προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν έχουν παραχθεί ποτέ από αυτές και έχουν στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας τους.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Αυγούστου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Έναρξη τμήματος Σαμαρειτών - Διασωστών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Ανακοιίνωση 
Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κιλκίς

Εάν είσαι 16 έως 45 ετών και θέλεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην κοινωνία και σε όσους συνανθρώπους σου έχουν ανάγκη καθημερινά ,κάνε τώρα την ηλεκτρονική σου αίτηση και γίνε ένας από τους καθημερινούς ήρωες του νέου τμήματος Σαμαρειτών- Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τμήματος Κιλκίς. Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.
www.samarites.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2341070146

Εκδηλώσεις εις μνήμην του Αγίου Μάμα, στο Μικρόκαμπο Κιλκίς



(Video) Ολοκλήρωση σημαντικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Κιλκίς

 
«Βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες που στηρίζουν την τοπική κοινωνία» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή την ολοκλήρωση σειράς σημαντικών παρεμβάσεων και εργασιών συντήρησης δημοτικού οδικού δικτύου, αρμοδιότητας (συντήρησης) Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς.