Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Αγαθοπούλου: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα των εργαζομένων του «Βοήθεια στο σπίτι»

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με τις εργαζόμενες του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Κιλκίς συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο της η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου θέλοντας να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση της στον αγώνα τους να ξεφύγουν από ένα καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας που τους έχει εγκλωβίσει η κυβέρνηση της ΝΔ με τις διαρκείς καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για τον διορισμό τους.

Δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή νέου οδοφωτισμού κόμβου Μεταλλικού και πλήρης ανακατασκευή πεπαλαιωμένου ηλεκτροφωτισμού κόμβου Χέρσου»

Έργο που αφορά τον νευραλγικό τομέα των υποδομών και μεταφορών δημοπρατεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και -όπως υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης- «πρόκειται για παρεμβάσεις τοπικού και υπερτοπικού χαρακτήρα, αναγκαίες για τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες αναβαθμίζουν αποτελεσματικά τη βελτίωση των επιπέδων οδικής ασφάλειας».

Κ. Τολιόπουλος: Η καλύτερη μετεγγραφή στην ιστορία των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ

Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Καμπάνη
Το Δ.Σ, ο προπονητής και όλοι οι αθλητές καλωσορίζουν στους Ατρόμητους, τον Τολιόπουλο Κωνσταντίνο. Θεωρείται ίσως η καλύτερη μετεγγραφή στην ιστορία του ομίλου, με βάση την εμπειρία και τις μπασκετικές παραστάσεις από τα εθνικά πρωτάθληματα.

Ναβροζίδου: Όποιος σπέρνει ακροδεξιούς ανέμους θερίζει ξενοφοβικές μηνύσεις κ. Τζιτζικώστα

Δελτίο τύπου Γ. Ναβροζίδου
Από το Ειρηνοδικείο Κιλκίς μας έγινε επισήμως γνωστό ότι ξεκίνησαν κλήσεις Περιφερειακών Συμβούλων για μήνυση που είχαν καταθέσει πριν δύο χρόνια 34 πολίτες από όλη την Ελλάδα κατά του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά και όλων των μελών όλων των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, εγκαλώντας τους για «εποικισμό» της περιοχής από πρόσφυγες και μετανάστες.

Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς καθώς οι αθλητές του συμμετείχαν σε πολλούς αγώνες δρόμου και βουνού διαφόρων αποστάσεων.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Έχοντας υπόψη την νομοθετημένη οργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα του Δήμου, ορίζονται ως εκπρόσωποι Δημάρχου κατά τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων οι εξής Αντιδήμαρχοι:

MED-QUAD: Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και η Επιμορφωτική Κιλκίς, πραγματοποίησαν την πρώτη δοκιμαστική λήψη της ψηφιακής απεικόνισης του Σπηλαίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Με την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών, η ερευνητική/επιστημονική εργασία στο σπήλαιο του Κιλκίς, θα αναδείξει ένα ιδιαίτερα σημαντικό αξιοθέατο της Ελλάδας από ιστορική, πολιτιστική και τουριστική άποψη.

Μέσω gov.gr η αίτηση ακύρωσης ή μείωσης προστίμου για παραβάσεις κατά τη χρήση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών & Μεταφορών

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ψηφιακά αίτηση για μείωση ή διαγραφή του προστίμου που τους επιβλήθηκε κατά τη χρήση μέσων σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Τραμ) έχουν από την Πέμπτη οι πολίτες. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, η νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στο gov.gr, στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις».

Τι λέει η ΕΛΜΕ Κιλκίς για τη μονιμοποίηση δόκιμων εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Τον Αύγουστο του 2022 συμπληρώθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διετία των δόκιμων νεοδιόριστων συναδέλφων της Ειδικής Αγωγής. Με βάση τον νόμο 4589/2019 με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι διορισμοί στην εκπαίδευση, θα έπρεπε να ολοκληρωθεί από τις Διευθύνσεις η μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών αυτών. 

Επίσκεψη Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τμήματος Κιλκίς, στο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο

Δελτίο τύπου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τμήματος Κιλκίς
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. Κιλκίς επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η νοσταλγία πλάθει μέρες ανύπαρχτες



Του Φώτη Μισόπουλου
Γιατί είναι απόμακρη η φωνή σου
.............................................................
...............................................................
λες και βυθίζεσαι στο χώμα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ [1]

Συνάντηση Ειρήνης Αγαθοπούλου, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τχη (ΠΖ) Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπλγό (ΠΒ) Αριστείδη Τσάτσαρη και τον Ταμία Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε συνάντηση με την Βουλεύτρια Νομού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ, κα Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Κιλκίς: Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων

Συνελήφθησαν χθες (20 Οκτωβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν να προβαίνουν σε παράνομες σκαπτικές εργασίες, με σκοπό την αναζήτηση αντικειμένων αξίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων, μηχάνημα ανίχνευσης υπόγειων νερών, καθώς και δύο σκαπτικά εργαλεία.

(Video) Ο Γ. Γεωργαντάς κηρύσσει την έναρξη της 29ης Agrotica 2022 στη Θεσσαλονίκη

 
Ο Γ. Γεωργαντάς κηρύσσει την έναρξη της 29ης Agrotica 2022 στη Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Άρτος και θεάματα

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε. Όσο περνούν οι μήνες, τόσο περισσότερο μυρίζει η σήψη που μας ταιζουν στα πρωτοσέλιδα και στην ειδησεογραφία κάθε είδους. 
Οι τίτλοι στα δελτία έχουν τη μποχα της διαστροφής,και των πλέον σκοτεινών ανθρώπινων ενστίκτων.