Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Σάρωσε τα έπαθλα ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Συγκομιδή επάθλων έκανε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη, σε αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Οι αμαζόνες του Κιλκίς κατέλαβαν από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη θέση στα αγωνίσματα Ε αρχαρίων, Α3 παίδων, Α3 μικτή, Β7 μικτή, αλλά και την κατηγορία Νεόλεκτων Ίππων. 

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο ιδρύεται στο Κιλκίς

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο ιδρύεται από την επόμενη χρονιά 2020 -2021 στο Κιλκίς, με απόφαση των Υφυπουργών Παιδείας, κ. Σ. Ζαχαράκη και Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη. Σαφώς, πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη στο θέμα της ειδικής εκπαίδευσης στο νομό μας, η οποία προέκυψε μετά από εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς και σχετική πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. 

Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στη δομή της Νέας Καβάλας

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Νέα Καβάλα επισκέφθηκαν, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς, η βουλεύτρια νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Ναβροζίδου Έφη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από το Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθούν από τον διοικητή της δομής κ. Τραϊανό Τρέγκα σχετικά με τις συνθήκες διαμονής των προσφύγων, τον αριθμό των νεοαφιχθέντων και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα. 

Συνάντηση Ειρήνης Αγαθοπούλου με εκπροσώπους του Α.Ο. Κιλκισιακού και του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Α.Ο. Κιλκισιακού, τους κ.κ. Μεταλλίδη Λάζαρο, Πρόεδρο, Παπαδόπουλο Ελευθέριο, Γενικό Γραμματέα και Πελίδη Γεώργιο, προπονητή της ομάδας. Επίσης, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΓΑΣ Κιλκίς, κ. Παπαθεοδώρου Αυγέρη και τα μέλη του συλλόγου κ.κ. Βλάχο Γεώργιο και Τριανταφύλλου Αστέριο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 15/7/2020, 11:30 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Κατερίνη για κατοχή ηρωίνης
Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2020) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για από κοινού κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Τοποθέτηση Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας για το ζήτημα της εκπόνησης Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Ο χωροταξικός σχεδιασμός, η πολιτική γης, συνολικότερα η έννοια της οργάνωσης του κοινωνικού χώρου είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με το πλαίσιο των σχέσεων παραγωγής στις οποίες κινούνται. Δεν αποτελούν κοινωνικά ουδέτερες τεχνοκρατικές διαδικασίες, αλλά στοχεύουν στην οργάνωση του χώρου σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις επιλογές της άρχουσας τάξης.

Λίμνη Μεταλλείου... η παραμελημένη - Γιατί;

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης συναντήθηκε με μια ομάδα φυσιολατρών. Η συνάντηση είχε ως θέμα την ανάπτυξη του φυσιολατρικού τουρισμού και ως τόπος συνάντησης ορίστηκε η Λίμνη Μεταλλείου, αφού υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τους φυσιολάτρες να γνωρίσουν την όμορφη τεχνητή λίμνη.

(Video) Περιήγηση στην αρχαία πολιτεία του Παλατιανού Κιλκίς


Περιήγηση στην αρχαία πολιτεία του Παλατιανού Κιλκίς, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020.

Σημαντικές εξελίξεις για το Νοσοκομείο Κιλκίς

➤Σημαντικές εξελίξεις για το Νοσοκομείο Κιλκίς: Με προϋπολογισμό 2.781.683,73€ εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης των Κτιρίων του.
Επαφές του Διοικητή κ. Ιωάννη Ανδρίτσου στην Αθήνα για ζητήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Σημαντικές επαφές στην Αθήνα, προκειμένου να προωθήσει ζητήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,είχε την περασμένη εβδομάδα ο Διοικητής του Ιδρύματος, κ. Ιωάννης Ανδρίτσος σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά. Ειδικότερα, ο κ. Ανδρίτσος επισκέφθηκε το Υπουργείο Υγείας και την εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚτΥπ ΑΕ), τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους για όλα τα δημόσια κτίρια.

Σκληρή κόντρα UNESCO-Ερντογάν για την παλιά Νομαρχία του Κιλκίς!

Σκληρή κόντρα UNESCO-Ερντογάν για την παλιά Νομαρχία του Κιλκίς!
➤Η UNESCO θέλει να το καταχωρήσει ως Παγκόσμιο Μνημείο της Φύσης!
Οι Τούρκοι με εντολές Ερντογάν θέλουν να το κάνουν μουσουλμανικό τζαμί
Οι Κιλκισιώτες αξιωματούχοι πανηγυρίζουν που θα ξεφορτωθούν ένα ακόμη αγκάθι!
Του απεσταλμένου από το Αλ Τζαζίρα, Αμπντούλ-Αμπντούλ
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και είναι ζήτημα χρόνου να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των εμπλεκομένων. Εδώ και λίγο καιρό και κάτω από άκρα μυστικότητα έχει ξεκινήσει ένας κρυφός πόλεμος μεταξύ Τούρκων και UNESCO!

Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις διαρρήξεων σε χωριά του Κιλκίς


Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 3 ημεδαποί άνδρες, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές του Κιλκίς.

Δημιουργικά Νέα: Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος της εφημερίδας των παιδιών μας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση"
Από τον Ιούνιο 2020 ξεκινήσαμε δυναμικά τα Δημιουργικά Νέα. Την εφημερίδα των παιδιών της οικογένειας του ΚΔΑΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ. Το τρίτο τεύχος ήδη έχει αναρτηθεί, κάντε κλικ εδώ για να το δείτε.

ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση": Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση"
Το ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση" απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στις δομές τις κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο 2020-2021 για: Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ