Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε τι είπαν ο Αντώνης και ο Αχμέτ

Κοινές Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Τούρκου Ομολόγου του Ahmet Davutoğlu μετά από το 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας 
Αντώνης Σαμαράς: Αγαπητοί φίλοι, όπως γνωρίζετε, ολοκληρώθηκαν προ ολίγου οι εργασίες της Ολομέλειας του 3ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας. Μπορώ να πω ότι κάναμε μια ευρύτατη ανασκόπηση του έργου που έχει γίνει μέχρι σήμερα στα τέσσερα τελευταία χρόνια. Και πράγματι, έχουν υπογραφεί 47 κείμενα συνεργασίας στα δύο προηγούμενα Ανώτατα Συμβούλια.

Φτηνά τη γλύτωσε οδηγός από τα νερά του Γαλλικού μεταξύ Άνω και Κάτω Ποταμιάς

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2014 στις 2 μ.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς επενέβη για παροχή βοηθείας- διάσωσης ενός ατόμου του οποίου το Ι.Χ επιβατικό όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γαλλικού ποταμού μεταξύ των οικισμών Άνω και Κάτω Ποταμιάς. Δύο (2) πυροσβεστικά οχήματα της Π.Υ Κιλκίς με πέντε (5) πυροσβέστες μετέβησαν στο τόπο του συμβάντος και κατάφεραν να διασώσουν το παραπάνω άτομο που βρισκόταν σε νησίδα στη μέση του ποταμού. Στη συνέχεια το άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κιλκίς για προληπτικούς λόγους.

Νεκρός ανασύρθηκε από παραπόταμο του Γαλλικού ποταμού, κτηνοτρόφος στη Ν. Σάντα Κιλκίς

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 77χρονου κτηνοτρόφου στη Νέα Σάντα Κιλκίς, ο οποίος έπεσε με το τρακτέρ του σε παραπόταμο του Γαλλικού ποταμού. Ο άτυχος κτηνοτρόφος όπως διαπιστώθηκε κατά την ανάσυρση του τρακτέρ του ήταν εγκλωβισμένος στο κουβούκλιο του οχήματος και ανασύρθηκε νεκρός.

Συνάντηση Παραστατίδη με Τσίπρα

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στα πλαίσια συνέχειας του διαλόγου για συνεργασία μεταξύ «ΣΥΡΙΖΑ» και «Κοινωνίας Πρώτα», πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κουμουνδούρου, στις 3/12/2014, του Βουλευτή Θεόδωρου Παραστατίδη με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Αγρίεψε ο Γαλλικός ποταμός

Δρόμος Αργυρούπολη - Σεβαστό - Φωτογραφία: Θεόδωρος Κοκοβίδης
Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο Νομό του Κιλκίς, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, έχει διακοπεί στα εξής σημεία:

Επίσκεψη Γεωργαντά, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας

Την έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση CEDEFOP.

ΣΥΡΙΖΑ: Προληπτική παρακράτηση κοινοτικών ενισχύσεων. Ακόμα μια θλιβερή πρωτιά της κυβέρνησης Σαμαρά

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής πολιτικής  ΣΥΡΙΖΑ
Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα από την οποία παρακρατούνται προληπτικά ενισχύσεις της ΚΑΠ ύψους 17 εκατ. €, λόγω προβλημάτων διαχείρισης στο εθνικό Σύστημα Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων, αποτελεί άλλη μία εθνική «επιτυχία» για την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά:

Στην Ασπροβάλτα η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή!

Στην ευλογημένη από κάθε πλευρά Ασπροβάλτα “ταξιδεύουμε” αυτή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 11:45 μέσα από την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Προφανώς δεν είχε ο ίδιος αυτοκίνητο

Συνελήφθη χθες το βράδυ, σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 22χρονος υπήκοος Υεμένης, καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την ίδια περιοχή και ανήκε σε 50χρονο ημεδαπό.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικου χωριού δήμου Κιλκίς

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf στην Βουλγαρία

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf διεξήχθη στην Βουλγαρία, 1st HEREYA TROPHY/1ST KOREAN AMBASSADOR’S, στις 29-30 Νοεμβρίου 2014. Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν πανπαίδες/πανκορασίδες έως και ανδρών/γυναικών με συμμετοχές πάνω από χίλιους αθλητές/τριες από 16 κράτη.