Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Κιλκίς: Μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με τίτλο "Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιο πάθος"


Αναπλάσεις στα στενά της Γουμένισσας από τον δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 29 Μαρτίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης ενημερώθηκε από τον ανάδοχο του έργου, για την πορεία των αναπλάσεων που υλοποιούνται από τον δήμο Παιονίας στην πόλη της Γουμένισσας.

Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος: Στρατηγικές επενδύσεις στην παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας

- Με στόχο την πράσινη παραγωγή δομικών υλικών, η εταιρεία κατοχύρωσε 4 άδειες παραγωγής ενέργειας με χρήση συσσωρευτών συνολικής ισχύος 386.4MW, από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ), με το βλέμμα στραμμένο στο 2030 και στην πράσινη μετάβαση, επενδύει στην παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας μέσω τεσσάρων αδειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση συσσωρευτών αποθήκευσης που εξασφάλισε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). 

Ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων του νομού μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) στο ΚΕΝΤΡΟ "ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ" (Αρχή Κων/νου Καραμανλή, Κιλκίς) και ώρα έναρξης 20:30.

Συστάθηκε η Ένωση Γονέων Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς
Σε ένα σημαντικό βήμα προχώρησαν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κιλκίς, όπου μετά την εκλογή αντιπροσώπων, πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση και εξέλεξαν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς, καθώς και Εξελεγκτική Επιτροπή, αντιπρόσωπο για την Ομοσπονδία Γονέων Κεν. Μακεδονίας και εκπρόσωπο στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 29/3/2023, 9:52 μ.μ.

Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης παρασκευής και διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων

Δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξιάρχου Γεώργιου ΤΖΗΜΑ:
Κυρίες και κύριοι καλησπέρα.
Σας καλέσαμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε μία ακόμη σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κιλκίς: Εκδήλωση για τις νέες τεχνικές της κομμωτικής τέχνης που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη εποχή

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Κουρέων/Κομμωτών νομού Κιλκίς
Νέες τεχνικές της κομμωτικής τέχνης που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη εποχή, θα παρουσιαστούν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και ώρα 11 το πρωί στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ Κιλκίς, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει ο Συλλογος Κουρέων/Κομμωτών νομού Κιλκίς.

Πρώτη Συνάντηση Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*

Λάτρεις του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, πόσο δύσκολο είναι να διαβάζετε με ενθουσιασμό ένα βιβλίο, να θέλετε να το συζητήσετε με τους οικείους σας και αυτοί να μην ενδιαφέρονται; Η ομάδα του βιβλιοπωλείου μας συμμερίζεται την κατάστασή σας και έχοντας ως έναυσμα το συγκεκριμένο ζήτημα που αντιμετωπίζει κάθε βιβλιοφάγος, -όπως και εμείς οι ίδιοι άλλωστε-, αποφάσισε να δημιουργήσει μία Λέσχη Ανάγνωσης για όλους τους βιβλιοφάγους της πόλης μας.

Ο Πέτρος Παππάς, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Ο Πέτρος Μ. Παππάς, Γεν. Οικογενειακός Γιατρός/Επειγοντολόγος και Υποψήφιος Βουλευτής Εκλογ. Περιφέρειας Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Ο κόσμος του Κιλκίς, της Παιονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, Πέτρο, ξέρει για σένα το ακαδημαϊκό σου, επαγγελματικό σου και καριερίστικο προφίλ. Πλούσιο το έργο σου, πολύ σημαντικές και ανώτατες οι σπουδές σου, μεστο το ιατρικό και επιστημονικό σου υπόβαθρο. Αλλά... μιλησε μας, πες μας, ανέλυσε μας, την κοινωνική-ανθρωπιστική-ιδεολογικη σου υπόσταση και θέση σήμερα και φυσικα από τις ρίζες στου στα φοιτητικά σου χρόνια.
Πέρα από την ακαδημαϊκή μου πορεία και το έργο μου ως γιατρός, υπήρξα πάντοτε ενεργός πολίτης σε κοινωνικές δράσεις, σε δομές αλληλεγγύης δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ενώ συμμετείχα και σε πολλές καλλιτεχνικές δράσεις με σκοπό την βοήθεια των πιο αδύναμων συμπολιτών μας. Υπήρξα πάντοτε προοδευτικός στις πολιτικές μου αντιλήψεις αλλά ποτέ δεν ήμουν μέλος κάποιου πολιτικού κόμματος μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 οπότε και ανταποκρίθηκα στο μαζικό κάλεσμα για δημοκρατική συστράτευση του Προέδρου του ΣYRIZA-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και στα λοιπά ρέοντα ύδατα της Π.Κ.Μ για το έτος 2023

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκε με την υπ’ αριθ 217521(1416)/28-03-2023 Απόφαση με ΑΔΑ:ΨΦΥΥ7ΛΛ-ΞΘ4 η Απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων με κάθε μέσο και εργαλείο, για την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών, στους ποταμούς Αξιό, Αλιάκμονα, Γαλλικό, Εδεσσαίο, Αλμωπαίο, Στρυμόνα, Λουδία και Αγγίτη μέχρι τα όρια με το Νομό Δράμας (θυρόφραγμα οικισμού Συμβολής) και σε όλους τους παραποτάμους, χειμάρρους, ρυάκια, γεωφράγματα και υδάτινα κανάλια αυτών καθώς και σε όλα τα λοιπά ρέοντα ύδατα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής λίμνης Άγρα, από Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 και ώρα 12 π.μ. μέχρι και το Σαββάτο 03 Ιουνίου 2023 και ώρα 12 π.μ.

Σιωνίδης για φυσικό αέριο: Εκπροσωπούμε τους δημότες , δεν είμαστε εκπρόσωποι ή μέτοχοι της εταιρείας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Το φυσικό αέριο είναι μία καλοδεχούμενη ιδιωτική επένδυση για την πόλη του Πολυκάστρου. Το ότι είναι καλοδεχούμενη φάνηκε και από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου όλοι ψηφίσαμε υπέρ της δωρεάν παραχώρησης των 2 στρεμμάτων δίπλα από τον όρχο, που πρότεινε ο τότε δήμαρχος κ. Γκουντενούδης. 

Στην Basket League ο δικός μας Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Μεγάλη επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς ο ορισμός του προέδρου του συνδέσμου Πλούταρχου Ελευθεριάδη, την Κυριακή 02/04/2023 και ώρα 15:45 στον αγώνα Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών.
ΟΑΚΑ 15.45 
Παναθηναϊκός-Απόλλων Π. Ταρενίδης Στ.-Γερακίνης-Ελευθεριάδης Πλ. (Κάλφα)

Υπερψηφίστηκε η εισήγηση της Μαρίας Σπυράκη: Βιώσιμα προϊόντα - υποχρεωτική παραγωγή ανταλλακτικών, δυνατότητα επισκευής και ανακύκλωσης

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Σας έχει τύχει να χρειάζεστε ανταλλακτικό για τον εκτυπωτή ή το πλυντήριο, εξάρτημα για την πολυθρόνα σας που έσπασε και να μην βρίσκετε;
H Ευρώπη κάνει ένα βήμα, ώστε όλα τα προϊόντα, εκτός από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, να μπορούν πλέον με ευκολία να επισκευαστούν και να ανακυκλωθούν.

2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Ειδικό Βραβείο «Καλύτερης παρουσίασης» στον τελικό του διαγωνισμού ρομποτικής WRO στην Αθήνα

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Κυριακή 26.3.2023, η ομάδα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με την επωνυμία «Galaxy Citizens, έλαβε μέρος στον τελικό του διαγωνισμού WRO που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η ομάδα που αποτελείται από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ Τάξης: Ζωηρό Δημήτρη, Ζώτο Χρήστο, Καφετζή Νικολέτα, Παντελίδη Περικλή, Πετρίδου Δέσποινα και Στανιμεροπούλου Φαίδρα, συμμετείχε στην ανοικτή κατηγορία Γ΄- Στ΄ Δημοτικού με τον γενικό τίτλο: Smart Cities – Έξυπνες Πόλεις, όπου συμμετείχαν 60 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Στο τέλος της αγωνιστικής διαδικασίας, έπειτα από μια σειρά αξιολογήσεων από τους κριτές, κατάφερε να αποσπάσει το Ειδικό Βραβείο «Καλύτερης Παρουσίασης».

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Αξιούπολης
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κ16. Την Κυριακή 26 του μηνός στο εκτός έδρας παιχνίδι νίκησαν εύκολα την ομάδα του Αλέξανδρου Γιαννιτσών1 με 3-0 σετ (25-12, 25-12, 25-23).

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Νάουσα ο Άτλας Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Με τον Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκη Νάουσας συναντήθηκε στις 26/02/2023 ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, στο ΔΑΚ Νάουσας. Αν και ο ΑΤΛΑΣ πέτυχε κάποιες καλές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση, έδειξε πνεύμα αγωνιστή και καλή ψυχολογία, ο Ζαφειράκης χτύπησε στο σερβίς με αποτελεσματικό τρόπο σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, με αποτέλεσμα το αξιόμαχο του ΑΤΛΑ να καμφθεί. 

Φυσικό αέριο στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου «Νέα Ισχυρή Παιονία» 
Ένα ακόμη έργο, το οποίο η δική μας δημοτική αρχή είχε δρομολογήσει και ωριμάσει όσον αφορά τις συνθήκες υλοποίησης του στο δήμο μας, ήταν η σύνδεση του Πολυκάστρου με το δίκτυο φυσικού αερίου. Άλλωστε ήταν και προεκλογική μας δέσμευση ότι στη συνέχεια θα εντάξουμε και τις άλλες πόλεις του δήμου μας στο δίκτυο. 

Τα νέα του ΑΣΕΠ (29/3/2023)

Δελτίο τπου ΑΣΕΠ
1. 4Κ/2022: Ανάρτηση Προσωρινών Αποτελεσμάτων ΔΕ και ΥΕ
2. 6Κ/2022: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ
3. Επιλεγείσα επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Κρήτης
4. 5Ε/2021: Έκδοση Οριστικών Πινάκων (ΚΘ 10006, 10012, 10021, 10022 και 10023)
5. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Κρήτης
6. 8Κ/2020: Πλήρωση θέσεων (ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ) από επιλαχόντες
7. Επιλεγείς Γενικός Διευθυντής Προγραμματισμού και Υποδομών Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας
8. 6Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσεων 10004, 10007)
9. 4Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10003)
10. 4E/2021: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων (Κ.Θ. 10001, 10002)

Σημαντική νίκη εντός έδρας πέτυχαν οι Παγκορασίδες (Κ16) του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Σημαντική νίκη εντός έδρας πέτυχαν οι Παγκορασίδες (Κ16) του Αίαντα Κιλκίς απέναντι στον μέχρι τώρα αήττητο Ίκαρο Έδεσσας.

Η παράσταση "Η Πεντάμορφη και το Τέρας". στο Κιλκίς

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ & VIVA.GR
Είσοδος 10€ - INFO - 6974797109

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις, Πινόκιο & Σταχτοπούτα σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 13η χρονιά στην πόλη του Κιλκίς με το παραδοσιακό παραμύθι της Γαλλίδας συγγραφέα Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve "Η Πεντάμορφη και το Τέρας".

Μουσικό πανόραμα στην Αγία Τριάδα Πολυκάστρου

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου
Μια χορωδία με συναυλίες στο Πανελλήνιο, στην Κύπρο και στη Γαλλία μας προσμένει την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 20:00 (8 μμ) στην Αγία Τριάδα Πολυκάστρου.

Η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, Δικηγόρος και Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, Δικηγόρος και Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
- Γιατί Κυριάκος Κ. Μητσοτάκης, ΝΔ, ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΕΛΚ... γενικά γιατί φιλελεύθερη, πατριωτική, ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά εν έτη 2023; Ποιο το μεγάλο μας ατού και υπέρ ως ''γαλάζια παράταξη'';

Επίκαιρη ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καστανοτεμαχίων του Πάικου

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καστανοτεμαχίων του Πάικου, αποτέλεσε στοιχείο αντιπαράθεσης πολλές φορές ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση όπως τόνισε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου καθώς αποτελεί “ένα δαιδαλώδες πρόβλημα πολυνομίας καιέλλειψης πολιτικής βούλησης” όπως αναφέρει και στην ερώτηση της.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 
Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις «anatomichelp & anatomicshop» και τον κύριο φορέα αυτών κ. Παναγιώτη Γιαννούλη, για τη σημαντική οικονομική τους προσφορά προς το Σύλλογό μας, με σκοπό την ανέγερση Μνημείου προς τιμήν της Πόντιας Μάνας του Πολιτισμού και της Γενοκτονίας.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (29/3/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Πρεμιέρα με το δεξί για τον Αλέξανδρο
Με το δεξί μπήκε στην διαδικασία των play off ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επιβλήθηκε με 3-2 των Καστανιών. Μια νίκη που ήρθε με πολλή προσπάθεια, αλλά και υπομονή, καθώς οι Καστανιές ήταν καλές στην ανασταλτική λειτουργία.

Θέσεις εργασίας στον Αθλο Κιλκίς (29/3/2023)

Ανακοίνωση ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Άτομα για εργασία αναζητεί ο Άθλος Κιλκίς για τις εγκαταστάσεις του στα ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ αλλά και στο Γυμναστήριο Άθλος. Αίτηση μπορούν να κάνουν απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με ειδικότητες Γυμναστές και Εκπαιδευτικοι κάθε ειδικότητας - Μουσικοί και Δάσκαλοι/ες Χορού.

Το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai 2023, έδωσε για ακόμα μια χρονιά ο «ΑΣ Άθλος Κιλκίς»

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2023 καθώς και το Διασυλλογικό VS / Novice στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος».

Παρουσίαση του βιβλίου «Η σβούρα στις χώρες των χρωμάτων», στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθηκη Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθηκης Κιλκίς
Η Άντζυ Κάντζου μας συστήνει τους πρωταγωνιστές του βιβλίου της «Η σβούρα στις χώρες των χρωμάτων». Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 10:00 στον χώρο της Βιβλιοθήκης, ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα σε χώρες μαγικές, χώρες πράσινες, κίτρινες και μπλε. Μέσα από ένα διαδραστικό δρώμενο, με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων, θα περάσουμε ένα χαρούμενο και πολύχρωμο πρωινό.
Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 5,5 ετών, η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Πρόσκληση σε ημερίδα για το πρόγραμμα LEADER

Πρόσκληση της Αναπτυξιακής Κιλκίς στην ημερίδα για το πρόγραμμα LEADER: "Επενδύοντας στο παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον", την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ., στο Επιμελητήριο Κιλκίς, την οποία θα προλογίσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντάς.

Εργασίες και αναπλάσεις στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου 
Τοπικού Συμβουλίου Γουμένισσας
Καθώς διανύουμε χρονικά το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, μία σειρά εργασιών και αναπλάσεων ολοκληρώνονται στη Γουμένισσα αλλά και άλλες, εξελίσσονται με σταθερούς ρυθμούς, με σκοπό, τόσο τη βελτίωση της εικόνας της ιστορικής πρωτεύουσας του δήμου μας, όσο και τη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των κατοίκων της.

Έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμαρχος Κιλκίς

Μια απουσία που συζητήθηκε πολύ στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου "Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη", την περασμένη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ήταν αυτή του Δημάρχου Κιλκίς. 
Προς τιμήν των κατοίκων και της πόλης του Κιλκίς η βραδιά, κι όμως, ο πρώτος δημότης έλαμψε δια της απουσίας του.