Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Συμμετιχή του καρδιολόγου Γ. Παπανικολάου στη νεοσύστατη εθελοντική ιατρική ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο Καρδιολόγος Επιμελητής Α΄ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Παπανικολάου Γεώργιος μετά από πρόσκληση του Προέδρου και Οικονομικού Διαχειριστή κ. Τάτση.

ΚΚΕ: Ντελίριο αναχρονισμού που μας γυρνάει δεκαετίες πίσω από τον υπουργό Δικαιοσύνης

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Δηλώσεις αναχρονιστικές και «εκτός πραγματικότητας», που μας γυρνάνε δεκαετίες πίσω, έκανε πρόσφατα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γ. Φλωρίδης, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά «με την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα» των παιδιών και των νέων.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης: Αγωνιστικές Δραστηριότητες τμημάτων βόλεϊ

Δελτίο τύπου ΑΣ "Αλέξανδρος Αξιούπολης"
Ολοκληρώθηκε και το τελευταίο στάδιο της προετοιμασία του τμήματος των Νεανίδων με τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε και είναι πλέον έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Κ20 (Nεανίδων) της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

50 χρόνια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Αυτή είναι η παρακαταθήκη που μας άφησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Σε μία από τις σπάνιες και άγνωστες συνεντεύξεις του, δημοσιεύθηκε πρόσφατα, ακούστε τι έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σιναπλή - Πολύκαστρο 100 Χρόνια

Από αριστερά: Αθανάσιος Χαμουρούδης (1926 -2010), δεξιά ο νεαρός μαθητευόμενος καροποιός Νίκος Μ. Καρακατσανίδης (Κακαίκης) (1937) και κάτω Γεώργιος Π. Χασιμίδης (1926 - 2012)

Του Βασίλη Αθανασιάδη

Εκεί στα τέλη της 3ης δεκαετίας του 20ου αιώνα και αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των ξεριζωμένων Ελλήνων της Ανατολής από τον Καύκασο 1919 - 1920, από τον Πόντο 1923 από τη Νότιο Ρωσία 1924 -1930 από την Προποντίδα, την Ανατολική Θράκη, την Ιωνία, Μικρά Ασία (1922 - 1923) και από την Ανατολική Ρωμυλία (1924 -1925), μεγάλος αριθμός προσφύγων η πλειοψηφία εγκαταστάθηκαν σε δεκάδες χωριά και κωμοπόλεις της πατρίδας μας και ιδιαίτερα στην ευλογημένη γή της Μακεδονίας μας.

Επίσκεψη της Αδελφότητας της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Σπανού σε Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Ανακοίνωση Αδελφότητας της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Σπανού 
Τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 στο Δημαρχείο, η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς, προκειμένου να θέσει το θέμα της βελτίωσης του οδικού δικτύου που συνδέει το Μοναστήρι με την πόλη του Κιλκίς. 

Συνάντηση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς στο Υπουργείο Εργασίας με την υπουργό Νίκη Κεραμέως

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού 
Κιλκίς 
Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις που προγραμμάτισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν.Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος έλαβε χώρα στο υπουργείο εργασίας και είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με την υπουργό Νίκη Κεραμέως.

Ευρωπός: Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού



Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024
➤ 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου


Κιλκίς: Εκδηλώσεις εορτασμού για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Οι εκδηλώσεις της ημέρας μνήμης έχουν σκοπό να τονίσουν ιδιαίτερα και να υπενθυμίσουν τους ηρωικούς αγώνες του Ελληνισμού της Μακεδονίας για την ελευθερία και την διατήρηση της εθνικής του ταυτότητας.

"Τα πουλιά με τα σπίτια" του Φώτη Μισόπουλου, στο Καφέ DE FACTO από 14.10 έως 31.10. 2024

Υπογράφει ο Φώτης Μισόπουλος
.......κι έτσι κλέβω λέξεις και εικόνες απ' το Χάος που φωνοποιείται, και ΔΕΣ: Επαναλαμβάνεται η σκηνή της Δημιουργίας: Ένα παράθυρο απ' όπου θα κοίταζα έξω την άλλη λάμψη, ένα πουλί ή το σπίτι στα μωβ. Υπάρχουν πέντε φώτα ή χρώματα, το παλιό μου σκονισμένο δωμάτιο Η λάμπα ήταν σβηστή Θα πρέπει να κοιμηθώ [Από μακριά ακούγεται το σφύριγμα ενός πλοίου] Τόλμησε κι αμέσως τον τύλιξε ο άνεμος Να πάμε, δηλαδή, κι αλλού, σ' άλλα πουλιά σ' άλλα βήματα Κινείσαι ακολουθώντας μ' εμπιστοσύνη τις φωνές, από την πίσω μεριά του σπιτιού καθώς ξεσπάει ένας γενναίος χειμώνας.