Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σούλης: Αναγκαία όσο ποτέ η πολιτική αλλαγή στον τόπο

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ήρθε ο Δεκέμβρης και δυστυχώς η κυβέρνηση-οπερέτα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να αδιαφορεί ανάλγητα για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Ενώ οι Έλληνες βομβαρδίζονται καθημερινά από διαδοχικά άσχημα νέα (οικονομία, εθνικά και κοινωνικά θέματα, διαπραγμάτευση κτλ.), η ασήμαντη ομάδα που νομίζει ότι κυβερνά, είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και τα αυτονόητα.

Τα νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με στόχο τη δέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα, ο Κιλκισιακός ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Κρηστώνη, για την ενδέκατη αγωνιστική της σεζόν. Ο κ. Δανδίκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με τους παίκτες του ΑΟΚ να δηλώνουν έτοιμοι.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το θάνατο της εργαζόμενης στα Έβερεστ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:30 πμ στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Ικτίνου απέναντι από το κατάστημα της αλυσίδας Έβερεστ. Η Ταξική Πορεία και η Πρωτοβουλία Νέων Εργαζομένων και Ανέργων, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο της 42χρονης εργαζόμενης.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (2-12-2016, 19.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κιλκίς: Αναβλήθηκε για τις 16 Ιούνη 2017, η σημερινή δίκη μέλους της ΚΝΕ


Τελικά αναβλήθηκε για τις 16 Ιούνη του 2017, η δίκη μέλους της ΚΝΕ, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς και αφορούσε στην υπόθεση σύλληψης μέλους της ΚΝΕ στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς.

Ρεμπέτικη βραδιά στο Στέκι Νέων Γαλλικού Κιλκίς


Τζιτζικώστας: "Όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ευθύνη για την δυσοσμία θα βρει άσχημα τον μπελά του"

«Όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ευθύνη για το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας στη δυτική Θεσσαλονίκη θα βρει άσχημα τον μπελά του», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Περιφέρεια, σε συνεργασία με το ΑΠΘ και τα ΕΛΠΕ για την επίλυση του ζητήματος, που ταλαιπωρεί επί δεκαετίες, ειδικά την περιοχή του Κορδελιού.

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό και στην οδό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικό προγραμμα προφεστιβαλικών εκδηλώσεων 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Πρόγραμμα παραστάσεων στο Συνεδριακό Κέντρο
7/12 στις 09:00, 11:00 και 19:00
State Puppet Theatre – Varna – Βουλγαρία
“Οι Μαγικοί μάγειρες”
Διάρκεια: 45 λεπτά
Για όλες τις ηλικίες
Χωρίς λόγια
Κουκλοθέατρο

Ευχές Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, εύχονται σε όλα τα μέλη και τις οικογένειες τους, να περάσουν χαρούμενα τις γιορτές των Χριστουγέννων και ο νέος χρόνος 2017 να εκπληρώσει κάθε τους επιθυμία, με ΥΓΕΙΑ, χαρά, αγάπη και Ειρήνη.

Με του Χριστού την γέννηση
και την αρχή του χρόνου,
εύχομαι υγεία και χαρά
και τέλος κάθε πόνου

Δέηση υπέρ των θανόντων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων Συναδέλφων, το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου στην Μητρόπολη Κιλκίς.

5η Δεκεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη - Η περίπτωση του Mentoring

Του Παύλου Πασσαλίδη
Γεν. Διευθυντή ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.
Ο ΟΗΕ καθιέρωσε από το 1985 της 5η Δεκεμβρίου ως Ημέρα Εθελοντισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, για να αποτίσει φόρο τιμής στα εκατομμύρια εθελοντών που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Κιλκίς: Παρέμβαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας στα φαινόμενα βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου ημερίδα με θέμα: «Αυτογνωσία vs Κακοποίηση: Διεκδικώντας την αξία της ζωής» που πραγματοποιήθηκε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης. 

Λαμπρός ο εορτασμός για τους Πολιούχους του Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκαν και φέτος οι Άγιοι Πέντεκαιδεκα Ιερομάρτυρες, πολιούχοι και προστάτες της πόλεως του Κιλκίς, σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων.

Διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια του Κιλκίς - Video


Διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια του Κιλκίς, το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκέμβρη 2016 για την υπόθεση της σύλληψης μέλους της ΚΝΕ στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς.

«Πούλησε» το νεογέννητο βρέφος της για 2.000 ευρώ

Στο πλαίσιο συστηματικής έρευνας και αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, κατάφεραν να εξακριβώσουν τη δράση συμμορίας τα μέλη της οποίας ενέχονται σε περίπτωση παράνομης υιοθεσίας βρέφους.

Τι ισχύει για τη λειτουργία των καταστημάτων τις τελευταίες Κυριακές του Χρόνου

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς
Ήδη δεχόμαστε πολλά ερωτήματα από συναδέλφους σχετικά με το τι ισχύει για τα φετινά Χριστούγεννα και τις Κυριακές του Δεκεμβρίου που είναι ανοιχτά τα καταστήματα, δεδομένου ότι η τελευταία Κυριακή του έτους, συμπίπτει φέτος με την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αθήνα: Ημερίδα με θέμα: Ο Σεξισμός στο Δημόσιο Λόγο


Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Ο Σεξισμός στο Δημόσιο Λόγο. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00-19:30 στην Αίθουσα Κωστής Παλαμάς, Ακαδημίας 48 και Σίνα.