Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μ. Βιδιαδάκης: Δίκαιη Ανάπτυξη και τα διλήμματα της εποχής μας

Υπογράφει ο Μιχάλης Βιδιαδάκης
Οικονομολόγος - Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Κεντρικό ζήτημα που αφορά στην κοινωνική πολιτική μιας αριστερής διακυβέρνησης και από τους πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτό της "Δίκαιης Ανάπτυξης".

Περιοδεία υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη στο Μεταλλικό

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη
Περιοδεία στο Μεταλλικό πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπου μίλησε με τους κατοίκους του χωριού και συζήτησε για τα καθημερινά τους προβλήματα.

Πολύκαστρο: Ομιλία του Σωτήρη Αβραμόπουλου, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης»
Την Κυριακή 17 Μαρτίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου η εκδήλωση της ΤΕ Κιλκίς με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία.

Παγκόσμια ημέρα ποίησης στον Eρωδιό Κιλκίς

Έλενα Λιακοπούλου: Είμαι Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Έλενα Λιακοπούλου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι παρούσα. Αγαπώ την Αξιούπολη και ενδιαφέρομαι για το δήμο μας. Εμπιστεύομαι στον Κώστα Σιωνίδη και πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη την σοβαρότητα το ήθος και την απαράμιλλη εργατικότητα που τον χαρακτηρίζουν. Συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα της δημοτικής μας παράταξης για το αύριο της Παιονίας που μας ενώνει, της Παιονίας που μας αξίζει.

"Απαγόρευση εθνοφυλάκων να παρελάσουν την 25η Μαρτίου"

Υπογράφει
ο Δημήτρης Παρίδης 
Πολιτευτής του ΛΑΟΣ Κιλκίς 
Την 25η Μαρτίου ο Ελληνισμός γιορτάζει την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό  και γιορτάζεται απανταχού της υφηλίου. Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί να καταργήσει τις παρελάσεις των δύο  μεγαλυτέρων εθνικών εορτών και ακόμα, να καταργήσει τις επετείους με φασιστικές - προδοτικές  επιβολές , αλλάζοντας στην ουσία την ίδια την ιστορία, όπως έκανε προσφάτως με το Μακεδονικό.

Έβαλε πλώρη για τον τίτλο και στο Κορασίδων ο Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων για τις θέσεις 1-3 στην τελική κατάταξη.
Η τελική φάση περιλαμβάνει διπλά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που πρώτευσαν στους ομίλους τους Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Α' όμιλος), Πάνθηρες Κοζάνης (Β' όμιλος), ΑΠ Καστοριάς (Γ' όμιλος).

Λαμπρή και φέτος η εκδήλωση «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019, στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Φέτος και για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Παιονίας διοργάνωσε τον επιτυχημένο θεσμό πλέον «Έργων Διάκρισις» προκειμένου να τιμήσει δημότες και φορείς του δήμου που διακρίθηκαν στις τέχνες, τον πολιτισμό, τα γράμματα, την λαογραφία και κυρίως στον εθελοντισμό. 

Χρήστος Γιαννούλης: «Η αδράνεια του κ. Τζιτζικώστα στερεί από επαγγελματίες και επιχειρήσεις δεκάδες εκατομμύρια ευρώ»

Δελτίο τύπου υποψ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη
«Πλήγμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, περιλαμβανομένων αυτών του αγροτικού τομέα, της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, αποτελεί η αδράνεια και η αδιαφορία του Απόστολου Τζιτζικώστα», τονίζει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης. 

Εκπροσωπήθηκε επάξια το Κιλκίς στο 13ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού ΚΔ Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Με τη συμμετοχή 234 μαθητών και μαθητριών από τους 8 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 το 13ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Πετυχημένη η ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της Άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 η Ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της Άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της» που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Κιλκίς σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς, στα πλαίσια του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων «ΗΠΙΟΝΗ» του Υπουργείου Υγείας. 

ΔΕΥΑ Κιλκίς: Διακοπή υδροδότησης για όσους οφείλουν τουλάχιστον τρεις ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ύδρευσης

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Η ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνει τους καταναλωτές του Δήμου Κιλκίς ότι λειτουργώντας με βάση την αρχή της ίσης αντιμετώπισης των καταναλωτών και σε επίτευξη του κοινωφελούς έργου της, πρόκειται άμεσα να προβεί στην διακοπή της υδροδότησης με αφαίρεση του υδρομέτρου των καταναλωτών οι οποίοι οφείλουν τουλάχιστον τρεις ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς ύδρευσης.

Ευδοκία Παπαδοπούλου και Θέμης Ανθρακίδης με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, η Ευδοκία Παπαδοπούλου και ο Θεμιστοκλής Ανθρακίδης με τη συμμετοχική διάθεση, το ειλικρινές ενδιαφέρον για τα κοινά και τον νεανικό δυναμισμό που τους διακρίνει, συμπορεύονται με την δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη.

Πρόταση υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη για ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Στο πλαίσιο του νέου, ελκυστικού Δήμου Κιλκίς που οραματίζεται και σχεδιάζει για τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης επεξεργάζεται πρόταση για ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού στην περιοχή του Μεταλλικού, με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας και με σημαντικές οικονομικές προεκτάσεις για την τοπική κοινωνία. 

Υλοποίηση του προγράμματος “αΣΚΙση στο βουνό” από το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς υλοποιεί κάθε χρόνο σειρά προγραμμάτων και δράσεων που δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να αναδείξουν τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους, να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και να αναπτύξουν ολόπλευρα την προσωπικότητά τους.

Το 2ο ΓεΛ Κιλκίς στο 5ο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο

Δελτίο τύπου  2ου ΓεΛ Κιλκίς 
Το Σάββατο 16 Μαρτίου οι μαθητές του Β3 τμήματος του 2ου ΓεΛ Κιλκίς συμμετείχαν με εισήγησή τους στο 5ο Μαθητικό Θεολογικό Συνέδριο που διοργανώθηκε στο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Η εργασία που παρουσίασαν είχε τον τίτλο "Οι ναοί του Κιλκίς : ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία (Άγιος Δημήτριος-Στενημαχίτες)".

Σκοπιανοί διαγράφουν όπου μπορούν το "Βόρεια"!

Στην Προύσα της Τουρκίας, ολοκληρώθηκε χθες το Rumelia Tourism Summit 2019, ένα τουριστικό φόρουμ στο οποίο συμμετείχαν επαγγελματίες του τουρισμού από βαλκανικές χώρες. Οι διοργανωτές ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στο όνομα του κράτους που πλέον επισήμως ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία. Έτσι το ανέφεραν παντού.

Άλλη μία νίκη για την Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Το Σάββατο 17 Μαρτίου, για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Βόλεϊ, νίκησε εύκολα στο εκτός έδρας παιχνίδι του τον Αίαντα Κιλκίς με 3-0 σετ ( 25-11, 25-13, 25-11 ). 

"Εγκαταλειμμένες υποδομές και ανεπαρκείς οι χώροι άθλησης στο Κιλκίς"

Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Κλιμάκιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη» με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μελίδη Χρήστο, τον Ζωηρό Μελά και τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Αγαθόπουλο, περιόδευσαν τους χώρους άθλησης στην πόλη του Κιλκίς.