Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

«Τι αξία έχει ένα σπίτι αν δεν έχεις έναν ανεκτό πλανήτη για να το βάλεις;»

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Το τίμημα των ανέσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής που απολαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας είναι η αποξένωση από τη φύση και η υποβάθμιση της σημασίας που έχει για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Παράλληλα, η βιομηχανοποίηση χωρίς φραγμούς και όρια καθώς και η αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής και των μεταλλαγμένων τροφίμων αλλοιώνουν τις ζωές των ανθρώπων και όλων των έμβιων όντων στον πλανήτη.

Πρόταση των δικηγόρων Αθήνας για παράταση της αποχής έως και 15-6-2016

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με σημερινή απόφασή του, αποδοκιμάζει την φημολογούμενη επί τα χείρω, σε ό,τι αφορά τους δικηγόρους, τροποποίηση του άρτι ψηφισθέντος ασφαλιστικού νόμου. Ο Υπουργός Εργασίας δημόσια είχε δεσμευτεί ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα υποβάλει την αναλογιστική μελέτη για το ΕΤΑΑ. 

2 Σύριοι και ένας Ιρακινός οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Νέα Καβάλα Κιλκίς

Σε συνέχεια εγγραφής του από 31-05-2016 ενημερωτικού δελτίου μας, αναφορικά με τραυματισμό 4 υπηκόων Συρίας στη Νέα Καβάλα Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (31-05-2016) το μεσημέρι στην ίδια περιοχή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 υπήκοοι Συρίας ηλικίας 19 και 16 ετών και ένας 28χρονος υπήκοος Ιράκ, για τα αδικήματα της επικίνδυνης και της απλής σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Παρουσίαση του αρχαιολογικού οδηγού νομού Κιλκίς

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης και η Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Παρασκευή 10-6-2016, ώρα 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Στενημάχου 2, στην παρουσίαση της επανέκδοσης του αρχαιολογικού οδηγού της αρχαιολόγου κας Θώμης Σαββοπούλου : "Αρχαιολογική Περιήγηση στο νομό Κιλκίς. Από τα προϊστορικά μέχρι τα Παλαιοχριστιανικά χρόνια’".

Δυναμικό "παρών" του Kinesis-Gym Kilkis στο Zumbathon

Στις 22 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το ΖUMBATHON (Ζumba Marathon). Tο Zumbathon είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που όλο το ποσό από την πώληση των εισιτηρίων πηγαίνει σε άτομα που έχουν ανάγκη. 

Επιτυχίες Αίαντα στον 2ο Δρόμο Υγείας Κιλκίς

Με ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο ο Αίαντας στον 2ο Δρόμο Υγείας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης».

Πιερία: Πνίγηκαν 2 ανήλικοι πρόσφυγες από το Ιράκ

Σήμερα (01-06-2016) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Δημητρίου στην Πιερία 2 ανήλικοι υπήκοοι Ιράκ, παραβίασαν περιφραγμένη δημοτική υδατοδεξαμενή, που χρησιμοποιείται για την άρδευση κτημάτων προκειμένου να κολυμπήσουν, με αποτέλεσμα τον πνιγμό τους.

Πολύκαστρο: Σκοτώθηκε 72χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (01-06-2016) το μεσημέρι, στο 530 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Ευζώνων στο ύψος του Πολύκαστρου στο Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 48χρονη ημεδαπή στο οποίο επέβαινε και η 72χρονη μητέρα της, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 72χρονης και τον τραυματισμό των 2 οδηγών. 

Συναυλία σπουδαστών πιάνου του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς


Πανελλαδικές εξετάσεις: Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τα θέματα Βιολογίας γενικής παιδείας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μ.Ε. "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι καλύπτουν όλη την ύλη του σχολικού βιβλίου και δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερες δυσκολίες .Οι μαθητές που προετοιμάστηκαν καλά μπορούν να αριστεύσουν.

Μεταβολή φορολογικού πλαισίου από την 1η Ιουνίου 2016

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Mε την δημοσίευση του νέου νόμου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις» στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, σας ενημερώνουμε για τις μεταβολές, οι οποίες έρχονται στο φορολογικό πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς, προκειμένου να προγραμματίσετε τις προσαρμογές του μηχανογραφικού ή άλλου υλικού σας στις νέες απαιτήσεις.

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» στη Μονή Λαζαριστών



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. με  τη διαδημοτική συνεργασία των Δήμων  Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά και Ωραιοκάστρου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ»  της Άντας Τσεσμελή Edwards παραγωγή ΟΜΑ την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00  στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» του Κ.Θ.Β.Ε. (Κολοκοτρώνη 21 – Μονή Λαζαριστών) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κιλκίς: Πρόγραμμα δενδροφύτευσης και γνωριμίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών

Την Τρίτη 24-5-2016, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  και Κατάρτισης Κιλκίς και συγκεκριμένα το εργαστήριο Φυτικής Παραγωγής, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στα πλαίσια συνεργασίας των δύο σχολικών μονάδων.

Αριστερή Πρωτοβουλία: "Έφυγε ο δικός μας Γιώργος"

Υπογράφει η Αριστερή Πρωτοβουλία
"Την Τρίτη το μεσημέρι ο δικός Γιώργος, ο σύντροφός μας, ο αδερφός μας, ο φίλος μας ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο πρωτάθλημα Ταε κβο ντο, στη Λευκόβρυση Κοζάνης

Στις 28 Μαΐου 2016, ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες γεννηθέντων από 2002 έως 2010. Διοργανωτής ήταν ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης του Αλμασίδη Χρήστου.

Θέση εργασίας στο Lidl - Κιλκίς (1-6-2016)

Από το Lidl - Κιλκίς
ζητείται Πωλητής-τρια/Ταμίας.
Δείτε ΕΔΩ