Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Κιλκίς: Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο διαιτησίας είναι γεγονός

Δελτίο τύπου Kinesis fight club
Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο διαιτησίας είναι γεγονός. Στις 24 Απριλίου και με τη χρήση της εφαρμογής Zoom θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα.

"Δηλώσεις για την «προεραιτητότητα», τη δήθεν προμήθεια εξοπλισμού και το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία"

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Οι εκπαιδευτικοί, όλες αυτές τις μέρες της υποχρεωτικής αναστολής των σχολείων, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει: το χρέος μας απέναντι στους μαθητές, με όλα τα μέσα και κάτω από όλες τις συνθήκες, χωρίς καμία έμπρακτη στήριξη από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας. Με τη δική μας άοκνη προσπάθεια στηρίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση – επαφή με τους μαθητές μας, για όσο διαρκεί η αναγκαστική αναστολή λειτουργίας των σχολείων.

Από τον κορωνοϊό κάποια στιγμή θα καθαρίσουμε - Από τους βρωμιάρηδες και βάνδαλους του Κιλκίς πότε θα "ξεβρωμίσουμε" επιτέλους;

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Η υπομονή και η ανοχή έχουν τα όριά τους. Αν δεν πάρει δραστικά μέτρα άμεσα ο δήμος, οι δυνάμεις τάξης και ασφάλειας, αλλά και η δικαστική εξουσία με ανάλογες ποινές, θα είναι πολύ αργά. Σε λίγο καιρό και όταν βγούμε από τα σπίτια μας θα αντικρίσουμε μια πόλη διαλυμένη, βρώμικη, κατεστραμμένη. 

Κιλτίδης: Ασέλγησαν κατά της επιστήμης και της φιλοσοφίας

Του Κωνσταντίνου Κιλτίδη
Ιατρού, πρ. βουλευτή-υφυπουργού
Οι Έλληνες φιλόσοφοι θεμελίωσαν τον λόγο και την διαλεκτική. Έθεσαν τις βάσεις για τις επιστήμες. Λογική, Κοινωνιολογία, Ανθρωπολογία και την κορυφαία (Πλάτων) επιστήμη των επιστημών Πολιτική. Θέσπισαν κανόνες για την συγκρότηση Πολιτείας. Ανέδειξαν τα κυρίαρχα γνωρίσματα των πολιτών διά της παιδείας (μόρφωση), μαθηματικά (γλώσσα) και μουσική (ψυχική τελειότητα).

Αγαθοπούλου: Μένουμε όρθιοι, με αλληλεγγύη και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο

Υπογράφει η
Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ
νομού Κιλκίς
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Η πανδημία του κορονοϊού που δυστυχώς αφήνει το αποτύπωμά της και στην χώρα μας, με τα αντίστοιχα μέτρα της κοινωνικής απομόνωσης που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της, επηρεάζει άμεσα και πρωτόγνωρα την καθημερινότητά μας. Όσον αφορά τους βουλευτές, μπορεί το κοινοβουλευτικό έργο να διεξάγεται χωρίς την συστηματική αυτοπρόσωπη παρουσία μας, αλλά ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και η κοινωνική μας δράση δεν έχουν σταματήσει, έστω και αν έχουμε επινοήσει νέους τρόπους να γίνονται.

Διανομή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας σε 3.000 ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης

Τρεις χιλιάδες σακούλες με υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας στους ιδιώτες γιατρούς της Θεσσαλονίκης διένειμε σήμερα Κυριακή 12 Απριλίου 2020 από το πρωί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Συλλέγουμε τρόφιμα… Μένουμε Άνθρωποι!

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αγάπης και Αλληλεγγύης
Οι Πρόσκοποι Κιλκίς (1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων), η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Κιλκίς, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΘΛΟΣ» - ΚΔΑΠ «ΑΘΛΟΣ» Κιλκίς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «Άγιος Τρύφων» και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναλαμβάνουν κοινή πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης συλλέγοντας τρόφιμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

ΚΔΑΠ Kinesis: Διαδικτυακή συνάντηση γονέων με θέμα, "Διαχείριση άγχους στα παιδιά"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Το άγχος είναι η φυσιολογική γνωστική και σωματική αντίδραση σε μια αντιλαμβανόμενη απειλή. Ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι ένα ποσοστό άγχους είναι βοηθητικό και δρα ως πηγή ενεργοποίησης και δημιουργίας. Ένα αυξημένο ποσοστό όμως άγχους αποτελεί εμπόδιο στο να εξελιχθούμε και κυρίως να είμαστε ο εαυτός μας. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 9 Απριλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς στηρίζει ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Με βαθιά συναίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης μπροστά στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο λαός μας, η αντοχή και η υπομονή του οποίου δοκιμάζονται από την πανδημία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, συντασσόμενος με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, καταθέτει έναν μηνιαίο μισθό για τις υγειονομικές ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. 

Ευχές Πάσχα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


Τακτική συνεδρίαση διά περιφοράς της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020, στις 10 το πρωί, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ευχές Πάσχα από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Παιονίας


Ευχές Πάσχα από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κιλκίς, Αθ. Καριοφύλλη


Ευχές Πάσχα από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς


Απλοποιούνται οι διαδικασίες ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων

Ανακοίνωση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης βάζει τέλος σε μία σειρά γραφειοκρατικών ενεργειών μέσα από την απλοποίηση του πλαισίου που διέπει την ίδρυση και λειτουργία μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων.

(Video) Μένουμε Σπίτι, γιατί αξίζει να μείνουμε στο Σπίτι


Μένουμε Σπίτι, γιατί αξίζει να μείνουμε στο Σπίτι. Σάββατο 11 Απριλίου 2020.