Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

(Video) Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, κόβει τη Βασιλόπιτα 2023

 
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, κόβει τη Βασιλόπιτα 2023, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχύ από σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 19-01-2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 02/19-01-2023), με ισχύ από σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 19-01-2023.

ΠΕΔΚΜ: Ιστορική επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το λίκνο της Ορθοδοξίας και της Ρωμιοσύνης

Επίσημη επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, που αποτελεί λίκνο της ορθοδοξίας, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) με επικεφαλής τον πρόεδρο, δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, συνοδεία του Μητροπολίτη Νεαπολέως – Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Σαφή σημάδια βελτίωσης για τα κορίτσια του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Με τον ΑΣ Αλέξανδρο Αξιούπολης συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ για την κατηγορία των παγκορασίδων, την Κυριακή 15/1/2023. Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ έδειξαν σαφή σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς, μιας και οι προηγούμενες εμπειρίες τους, τις βοήθησαν να εξελιχθούν σε επίπεδο ψυχολογίας και συνακόλουθα να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κεντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον κύριο Τσοκλανίδη Πρόδρομο για τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης εις μνήμη του παππού του Παπαβλασίου Βλάσιο. Το χρηματικό ποσό θα διατεθεί αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου μας.


Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδική και τακτική συνεδρίαση

- Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στις 11.00 π.μ.. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα κατά τις προβλέψεις των διατάξεων α) της παρ. 1 του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει και β) του άρθρου 78 του Ν. 4954 (Φ.Ε.Κ.136/τ.Α΄/09-07-2022), με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά, με θέμα ημερήσιας διάταξης: "Έκθεση πεπραγμένων β’ εξαμήνου 2022 της Οικονομικής Επιτροπής, δια μέσου της Προέδρου της, στο πλαίσιο της λογοδοσίας προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Π.Κ.Μ., σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθ.176 του Ν.3852/10, όπως ισχύει."
Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού Π.Κ.Μ.

Το ΕΝΕΕΓΥ-Λ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Το ΕΝΕΕΓΥ-Λ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/τριες, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ, για την πρόσκληση που έλαβε το σχολείο μας να παρευρεθεί στην κοπή της βασιλόπιτας.

Eπίσκεψη μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς, στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Κιλκίς
Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη.