Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Δεν τα κατάφερε η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Ύστερα από μια κακή εμφάνιση, ηττήθηκε από το μαχητικό Σκυδραϊκό με 74 – 65, σε ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Η γαλλική κωμωδία “Δείπνο ηλιθίων” στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει την απόλυτη γαλλική κωμωδία “Δείπνο ηλιθίων”  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8.00 το βράδυ στο χώρο που ετοιμάσαμε για σας στην ΤΕΧΝΗ. 

Υποβολή αιτήσεων Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και του ΑΣΕΠ, η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 11/2018, στο πλαίσιο υλοποίησης του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 51 του ν. 1892/1990 (Α΄101) και οι οποίοι δεν ασκούν οικονομική δραστηριότητα» για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Παιονία: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για αγροτικά θέματα

Ανακοινώνεται ότι ο δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς και την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές ημερίδες με τα εξής θέματα:

Δείτε Video από την ομιλία της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου με θέμα “Μεγάλες τομές της παγκόσμιας Ιστορίας” στο Κιλκίς


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς διοργάνωσαν ομιλία-συζήτηση με την ιστορικό Μαρία Ευθυμίου και θέμα “Μεγάλες τομές της παγκόσμιας Ιστορίας”, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.