Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

"Η Ζήνα κίνησε για ένα αδόκητο ταξίδι να χρωματίσει άλλους ουρανούς με τα πινέλα της"


Για την Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ υπογράφει η Σοφία Κεσίδου
Πένθιμη μέρα για την Μ.Κ.Ε. Τέχνη Κιλκίς. Η Ζήνα, η αιώνια έφηβη, το γελαστό κορίτσι του τμήματος ζωγραφικής, το καλοσυνάτο παιδί των εικαστικών κίνησε για ένα αδόκητο ταξίδι να χρωματίσει άλλους ουρανούς με τα πινέλα της. 

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Το ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση (διαδικτυακά λόγω πανδημίας) στις 16 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη στις 5μμ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 την ίδια ώρα. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 26/1/2021, 8:00 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν 4 ακόμη περιπτώσεις κλοπής στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών
Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Παρασκευή 26/1/2021, έγιναν 19.989 εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Ελλάδα (127 στο νομό Κιλκίς)


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν 18.406 εμβολιασμοί κατά της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα. O συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 195.783. Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου 182.778 άτομα.

Πιερία: Ανατίναξαν 3 ΑΤΜ και προσπάθησαν να αφαιρέσουν πάνω από 160.000 ευρώ


Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, απόπειρες κλοπής χρημάτων από ΑΤΜ στην Πιερία, με την χρήση αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

Συνεχίζονται για άλλες δύο ημέρες τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη


Συνεχίζονται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για άλλες δύο ημέρες στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες.

Spot του ΚΚΕ για το 21ο συνέδριο ΚΚΕ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Δελτίο Τύπου ΕΕΣ Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του εδώ και 140 χρόνια, παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του. 

Κορωνοϊός (26/1/2021): 842 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 21 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 842 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 153226, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5874 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 47407 (62.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Δίκτυο αντικεραυνικής προστασίας σε δεκατέσσερις σχολικές μονάδες


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Η αντικεραυνική ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ένα ακόμη μέτρο ισχυρής προστασίας με το οποίο εξοπλίζει τις σχολικές μονάδες η Δημοτική Αρχή Κιλκίς περιορίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η πτώση κεραυνών στο σχολικό χώρο αλλά και τις ζημίες σε υποδομές του.

Ο μικρός οικισμός με το όνομα ΚΑΡΑΣΟΥΛΙ


Του Βασίλη Αθανασιάδη
Σ' αυτόν τον τόπο τον καλό, που άλλοι τον είχαν πρώτα, εδώ στα βόρεια όρια της «ΑΜΦΑΞΙΤΙΔΑΣ» εδώ που πριν χιλιάδες χρόνια «έσμιγε το γλυκό με το αλμυρό νερό», στις αρχές του περασμένου αιώνα (1904) υπήρχε ένας μικρός οικισμός με το όνομα ΚΑΡΑΣΟΥΛΙ.

Δήμος Παιονίας: Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την λειτουργία των διοδίων στο ΣτΕ


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την Δευτέρα 25/1/2021, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της «λειτουργίας» των πλευρικών διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου, η οποία σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση αρ.70/2021ΦΕΚ137/Β/19/01/2021 θα ξεκινούσε στις 22/01/21.

Γ. Φραγγίδης: Οι επιλαχόντες Σχεδίων Βελτίωσης, είναι πολλοί για να αγνοηθούν…


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλίας για την εξεύρεση πόρων, προκειμένου να συμπεριληφθούν οι επιλαχόντες στους επιτυχόντες των Σχεδίων Βελτίωσης.

Σούλης Καζαντζίδης: Πριν τρία χρόνια σαν σήμερα! Συνεχίζουμε...

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πριν από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αχιλλέα και τον Κώστα Καραμανλή στην πορεία για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Όχι δεν είναι ακροδεξιές μειονότητες αυτό που βλέπετε, αλλά η ψυχή της παράταξης μπροστά στο άγαλμα του ΕΘΝΑΡΧΗ.

Ανακοίνωση Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας για απολύσεις στην ALUMIL


Ανακοίνωση Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Η εργοδοσία της ALUMIL την ίδια στιγμή που βλέπει τα κέρδη της να αυξάνονται συνεχώς κάνοντας νέα «ρεκόρ» παραγωγής, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας προχώρησε στην αδικαιολόγητη απόλυση τεσσάρων συναδέλφων.

Kαταγγελία 20 δημοτικών συμβούλων για «αυταρχικές» μετακινήσεις δημοσιογράφων στην TV100


Πηγή: makthes.gr

Από τα καθήκοντά τους παύθηκαν τρεις δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού του δήμου Θεσσαλονίκης, TV100, καθώς από την αρχισυνταξία μετακινήθηκαν στο ρεπορτάζ για αδιευκρίνιστους λόγους, όπως υποστηρίζουν σε κοινή δήλωσή τους 20 δημοτικοί σύμβουλοι.

28η αιμοδοσία της τράπεζας αίματος Άσπρου - Αξιοχωρίου, την Κυριακή 7/2/2021


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα : 10:00 - 12:30
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΠΡΟΥ

O δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη αγκαλιάζει τα άτομα τρίτης ηλικίας

Δελτίο τύπου Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη
Τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, αγκαλιάζει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη γκρεμίζοντας τον τοίχο της κοινωνικής απομόνωσης που έχτισε αυτή την περίοδο η απειλή για την εξάπλωση της πανδημίας.

ΔΙΕΚ Κιλκίς: Διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα την Γαλάζια Ανάπτυξη


Δελτίο τύπου ΔΙΕΚ Κιλκίς
Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 3.00 πραγματοποιήθηκε από το 
ΔΙΕΚ του Κιλκίς, διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα την Γαλάζια Ανάπτυξη.
Η παραπάνω ενημέρωση ήταν απολύτως επιτυχής και συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, καταρτιζόμενοι όλων των ειδικοτήτων καθώς και Εκπαιδευτές.