Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης ευχαριστεί

Το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυζίων για την φιλοξενία του καθώς επίσης και τα μέλη του Συλλόγου, για την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή τους στην παράσταση που δόθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου με το έργο "ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ" του Αριστοφάνη.

Όποιος το χάσει...έχασε!



Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο τραγουδοποιός Γιώργος Γελαράκης, η Ζωή Στεφανίδου και ο Κωνσταντίνος Γκιβίσης παίρνουν τα όργανά τους για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή ευχάριστη βραδιά με το ανεβασμένο πρόγραμμά τους σε ύφος έντεχνο ποπ ροκ στο Cafe - Bar A B C. στο Πολύκαστρο. Όποιος το χάσει...έχασε! 

Ώρα έναρξης: 10μμ


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: SYNORA FM 92,2

Σοβαρά προβλήματα υγείας πίσω από την πρώιμη εφηβεία

Η καθηγήτρια
κ Χαρμανδάρη
Σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να κρύβονται πίσω από την πρώιμη εφηβεία των παιδιών (αγοριών και κοριτσιών), γι αυτό οι γονείς θα πρέπει να απευθύνονται έγκαιρα σε εξειδικευμένο Παιδίατρο Ενδοκρινολόγο.

Αυτό τονίστηκε στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδοενδοκρινολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας, καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες η πρώιμη εφηβεία οφείλεται σε σοβαρές παθήσεις που μπορεί να απειλήσουν την υγεία των παιδιών!

Ο Λίτκε και o Τσο θα επενδύσουν στη βόρεια Ελλάδα

Την ειλημμένη τους απόφαση να συνεργαστούν με τη Θρακική εταιρεία «Dasteri A.E.» και να κατασκευαστεί, σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, εργοστάσιο παραγωγής συστημάτων εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού για δημόσιους χώρους, παρουσίασαν σήμερα (Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013) στον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, ο πρόεδρος της Αμερικανικής εταιρείας «Hilux and sound off» κ. Μάρκ Λίτκε και ο marketing director της «Foxconn» κ. Έρικ Τσο, παρουσία του Προέδρου της «Dasteri A.E.» κ. Γιάννη Δαστερίδη και του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας κ. Βασίλη Δαστερίδη.

Κάλεσμα συμμετοχής σε Συλλόγους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς 2013

Ο Δήμος Κιλκίς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του, στην Πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς από τις 14 έως 30 Δεκεμβρίου 2013. 

Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε όλο το Δημόσιο Τομέα την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη συνεδρίασή της, σήμερα, Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας σε όλο το Δημόσιο Τομέα και στις υπηρεσίες την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Πρόγραμμα 3 εκατ. ευρώ για την προώθηση βιολογικών φρούτων και λαχανικών στην ΕΕ

«Στόχος μας είναι τα ποιοτικά ελληνικά βιολογικά φρούτα και λαχανικά να κερδίσουν μερίδιο της ταχύτατα αναπτυσσόμενης αγοράς βιολογικών προϊόντων της ΕΕ» τόνισε σε δήλωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για το πρόγραμμα «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης φρούτων και λαχανικών βιολογικής καλλιέργειας στην εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Από το "ποτέ την Κυριακή" στο "και την Κυριακή"

Του Χάρη Τσιόκα*
Από το "ποτέ την Κυριακή" μας ενημερώνουν ότι το "και την Κυριακή", έγινε το φάρμακο, για την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη, την απασχόληση και βέβαια για την κινητικότητα!
Και με μια περίεργα "πρωτόγονη" μελέτη, πάλι μας ανακοινώνουν (ποιοι;), ότι το «και την Κυριακή ανοιχτά τα "καταστήματα"» εγκρίθηκε από την κοινωνία, την μεσαία τάξη και την επιχειρηματική κοινότητα! 

«Η ΕΣΕΕ Ενημερώνει τους ΜΜΕ για τα προγράμματα χρηματοδότησης της ΕΤΕπ»

Η ΕΣΕΕ με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησης στα γραφεία της, με το ειδικό κλιμάκιο στελεχών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, θεωρεί απαραίτητη την αναλυτική ενημέρωση των ΜμΕ σχετικά με το πιλοτικό Πρόγραμμα για την απασχόληση των Νέων: «Δεξιότητες και Θέσεις εργασίας – Επένδυση για τη Νεολαία». 

Ομιλία Γεωργαντά επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Έκλεψε" την δόξα από το Γερακαριό ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα


Με τέσσερα τέρματα φιλοδώρησε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα την ομάδα της Δόξας Γερακαριού στην μεταξύ τους αναμέτρηση πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Ψυχοσωματικά Αναπήρων Ατόμων Νομού Κιλκίς ευχαριστεί για την εκδήλωση «Τσάι Αγάπης» που πραγματοποιήθηκε 23/10/2013 τους χορηγούς: