Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Δρομείς Υγείας Κιλκίς: Προσέχουμε αλλά δε σταματάμε να τρέχουμε


Δελτίο τύπου Συλλόγου 
 Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, εικονικού (Virtual) χαρακτήρα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 01 έως και 30 Απριλίου 2021, με μοναδικό σκοπό την διεκδίκηση μία καλύτερης ζωής και υγείας.

Τι λέει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών για τη μετατροπή σχολείων του Κιλκίς σε Πρότυπα και Πειραματικά


Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την απόφαση για επέκταση του θεσμού των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων από το ΥΠΑΙΘ, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και στελέχη της εκπαίδευσης στο Κιλκίς, βρήκαν ευκαιρία να προβάλλουν τη δήθεν αναβάθμιση της εκπαίδευσης. (Δείτε ΕΔΩ)

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Όχι στη συγχώνευση 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Σύμφωνα με την από 09-10-2020 εγκύκλιο Αρ. Πρτ. 136882/ΓΔ4 του ΥΠΑΙΘ με τίτλο «Μεταβολές σχολικών μονάδων σχολικού έτους 2021-2022», που αφορά «ιδρύσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, υποβιβασμούς» σχολείων αλλά και «καταργήσεις τομέων και ειδικοτήτων ΕΠΑΛ», οι ΔΙΔΕ και ΔΙΠΕ όλης της χώρας έπρεπε να καταθέσουν μέχρι 05-11-2020 σχετικές προτάσεις και να τις κοινοποιήσουν και στους Δήμους.

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Psp Go - Mini αφιέρωμα στην διάσημη φορητή κονσόλα

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 28/3/2021, 7:47 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για καλλιέργεια κάνναβης
Στο σπίτι του εντοπίστηκε ειδικός χώρος πίσω από επιτοίχιο καθρέφτη που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης

Γουμένισσα: Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η υπογειοποίηση των ρευματοφόρων αγωγών


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι το έργο υπογειοποίησης των ρευματοφόρων αγωγών, συνολικού μήκους 1500 μέτρων, που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ στη Γουμένισσα προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Θέση εργασίας στη Doppler SA (28/3/2021)


Η Doppler SA, η ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αναζητά Τεχνικό Ανελκυστήρων για την έδρα της στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Δείτε ΕΔΩ

Προκήρυξη εκποίησης ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς


Προκήρυξη εκποίησης ακινήτων κατόπιν δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού με ελεύθερη εκποίηση ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς υπό εκκαθάριση.
Δείτε ΕΔΩ

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (28/3/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Μια ακόμη εβδομάδα ξεκίνησε για την οικογένεια του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Η εβδομάδα όμως αυτή είναι πρέπει να τονίσουμε σημαδιακή και ιστορική καθώς περιλαμβάνει την μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου. 

Κορωνοϊός (28/3/2021): 1.449 νέα κρούσματα (20 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 54 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.449, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 254.031 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 55 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.605 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Πως γνώρισα τον Μπόρις Μουζενίδη"


«Ένα αυστηρό βλέμμα, δύο λέξεις και ένα χαμόγελο…»

Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Με τον Μπόρις Μουζενίδη δεν γνωριζόμασταν άμεσα. Τον έχω δει σε πολλές τουριστικές εκδηλώσεις αλλά και συμμετείχα σε αρκετά ενημερωτικά ταξίδια κυρίως στη Ρωσία, που διοργάνωσε ο όμιλός του.

Η εκταφή του Ιωάννη



Του Φώτη Μισόπουλου
Πάνω σε μια ιδέα της Μarguerite Yourcenar [*]
Ripeness is all: - come on''[1]
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ

Κυκλοφόρησε το βιβλίο "QR-ΦΥΣΙΚΗ" Θέματα Πανελλαδικών κατά κεφάλαιο», του Βασίλη Ζησάκου


Υπογράφει ο Βασίλειος Ζησάκος*
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το νέο μου βιβλίο, "QR_ΦΥΣΙΚΗ Θέματα Πανελλαδικών κατά Κεφάλαιο". Το περιεχόμενο του βιβλίου το επιμελούμαι εδώ και πολλά χρόνια, το έχω δουλέψει πολύ και με την εμπειρία των χρόνων έχω φτιάξει αυτό το δυνατό εργαλείο επανάληψης στη Φυσική των Πανελλαδικών.