Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 1/11/2023, 11:23 μ.μ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκιδική για διακίνηση ναρκωτικών
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (31 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχές της Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Γεωργαντάς: Δωρεάν πρόσβαση wi-fi σε 14 σημεία του Δήμου Κιλκίς

Αναάρτηση του Γ. Γεωργαντά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook
Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθώ ότι προχωρά και σύντομα θα ολοκληρωθεί το έργο της δωρεάν πρόσβασης wi-fi σε 14 σημεία του Δήμου Κιλκίς και ακολουθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και ο Δήμος Παιονίας. Πρόκειται για έργο το οποίο στήριξα προσωπικά ήδη από τη θητεία μας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Κιλκίς προχωρά . Οι νέοι και οι επαγγελματίες του Κιλκίς θα μπορούν να επικοινωνούν, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται απολαμβάνοντας δωρεάν υψηλές ταχύτητες διαδικτύου.

Πωλείται το 25% δύο (2) ακινήτων στο Κιλκίς (1/11/2023)

Πωλείται το 25% δύο (2) ακινήτων στο Κιλκίς 25000 ευρω. Τα ακίνητα βρίσκονται σε οικόπεδο 574,66 τμ. Τηλ. 6995 513892, κ. Χριστίνα.

(VIDEO) Για τη διακοπή μεταφοράς μαθητών στο νομό Κιλκίς και όχι μόνο, μιλά ο επικεφαλής της Παράταξης ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Χρήστος Παπαστεργίου

  Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πράξεις Για Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Χρήστος Παπαστεργίου, στα τοπικά ΜΜΕ του Νομού Κιλκίς σε ότι αφορά τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα της τελευταίες μέρες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας για τα προβλήματα και συγκεκριμένα για τη διακοπή μεταφοράς μαθητών στο νομό Κιλκίς.

(VIDEO) Αγωνία του Συλλόγου ΒΗΜΑΤΙΖΩ, για το μέλλον των νέων εγκαταστάσεών του, στην περιοχή Ηρώου Κιλκίς


Μετά από κλήρωση Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς είναι ο Αιμίλιος Νικολαϊδης

Αιμίλιο Νικολαΐδη έδειξε ως Δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στο Πρωτοδικείο Κιλκίς. Υπενθυμίζεται ότι Αιμίλιος Νικολαΐδης και Νίκος Στανημερόπουλος ισοψήφησαν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου (με 872 σταυρούς) στην τελευταία εκλόγιμη 14η θέση στην Δημοτική Ενότητα Κιλκίς, από τον συνδυασμό του επανεκλεγέντα Δημάρχου Κιλκίς.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης "Βασικές Αρχές Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων-Αγροτικών Προϊόντων"

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. στο πλαίσιο της Πράξης: «Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων σε ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στοΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.2 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης "Βασικές Αρχές Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων-Αγροτικών Προϊόντων".

Χοροεσπερίδα του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας Κιλκίς



Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (1/11/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρεμιέρα με νίκες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς
Στην Γουμένισσα πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων Κ10 και Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Αλέξανδρο να έχει πολύ καλή παρουσία και να σημειώνει εύκολες νίκες απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα της Αξιούπολης και του Α.Ο. Πολυκάστρου.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ολοκλήρωσε επιτυχώς την υλοποίηση Κατάρτισης Ωφελούμενων Κοινωφελούς Εργασίας

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατάρτιση των ωφελούμενων των «Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα». Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τις οδηγίες της Πρόσκλησης, εκατό δύο (102) ωφελούμενοι του έργου από τις περιοχές των Δήμων Κιλκίς, Παιονίας, Βόλβης, Θέρμης, Λήμνου, Κισσάμου και Αθήνας εκπαιδεύτηκαν είτε με δια ζώσης είτε με εξ αποστάσεως εκπαίδευση από την Επιμορφωτική.

Θέσεις εργασίας στην Crystal S.A. με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς (1/11/2023)

- Η CRYSTAL SA, βιομηχανία παραγωγής επαγγελματικών ψυγείων, αναζητά Εργατοτεχνίτες για 8ωρη εργασία στην Νέα Σάντα - Κιλκίς.

114η εθελοντική αιμοδοσία των Ακριτών Πολυκάστρου



Δήμαρχος Κιλκίς για σχολικά δρομολόγια: Φταίνε Περιφέρεια και κυβέρνηση

Το θέμα που απασχόλησε το πρώτο μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, ήταν αυτό της διακοπής των σχολικών δρομολογίων. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Δήμου Κιλκίς, οι οποίοι κατέθεσαν στο σώμα και σχετικό ψήφισμα στήριξης.