Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς σε κινητοποίηση για το φορολογικό νομοσχέδιο

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία Ειρήνης, στις 12:00, στο Κιλκίς.

(VIDEO) Κάλεσμα φοροτεχνικών Κιλκίς, στην κινητοποίηση ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης


Εκδήλωση για την Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών με την Βίκυ Χατζηβασιλείου



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, με ισχύ από σήμερα αργά το βράδυ της Τρίτης 21-11-2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 19/21-11-2023), με ισχύ από σήμερα αργά το βράδυ της Τρίτης 21-11-2023.

Συνέντηση Πέτρου Παππά με Απόστολο Τζιτζικώστα

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία-Θράκη και βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, πραγματοποίησε, χθες, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Χωρύγι και Βαφειοχώρι, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ανακοινώσεις 
ΔΕΔΔΗΕ

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τη Χωρύγι και το Βαφειοχώρι, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 24-11-2023 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ώρα 07:30 έως 11:30.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης, στο Κιλκίς

Ανακοίωση Π.Ε. Κιλκίς
Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των Μακεδονικών Οχυρών και της Μάχης της Κρήτης υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων, που με τις δυνάμεις τους αντιτάχθηκαν στον κατακτητή και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας.

Ψάρεμα με κορμοράνους (Καραμπατάκια) στη λίμνη Δοϊράνη το 1893

Του Θανάση Βαφειάδη
Ο αυτοδίδακτος χαρτογράφος, γεωγράφος και ιστορικός Μιχαήλ Χρυσοχόος (1834-1921) δημοσίευσε το 1893 στο περιοδικό «Παρνασσός» ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τη λίμνη της Δοϊράνης με τίτλο «Η Πρασιάς λίμνη». Σε αυτό έγραφε ότι οι επαγγελματίες ψαράδες είχαν ιδιόκτητα ιχθυοτροφεία, τα λεγόμενα «διβάρια», τοποθετημένα μέσα στις καλαμιές.