Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με την συμμετοχή της Ειρήνης Αγαθοπούλου

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Με την συμμετοχή της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου και μελών των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς και Παιονίας ολοκληρώθηκε το διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην πόλη του Κιλκίς για την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian jiu jitsu στην Αθήνα.

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian jiu jitsu στην Αθήνα.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

"Δεν πάει άλλο... Εδώ και τώρα να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς"

Aνακοίνωση της Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ)
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ως εργαζόμενοι του Δημοσίου διαχρονικά δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα δημόσιο τομέα που θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού μας και όχι των επιχειρηματικών ομίλων. Οι μάχες αυτές ήταν που ακύρωσαν στην πράξη τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, καθυστέρησαν άλλους και γέμισαν τελικά με πλούσια πείρα τους εργαζομένους.

Βόλεϊ: Νίκη του Αλέξανδρου Αξιούπολης επί του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Αλέξανδρου Αξιούπολης

Το αγωνιστικό τμήμα των Κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα Κορασίδων Κ-18. Η ομάδα πέτυχε την τρίτη κατά σειρά νίκη της, το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι της, όπου νίκησε τον Αίαντα Κιλκίς με 3-0 σετ (25-13, 25-16, 25-23) και είναι δεύτερη με ένα βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Μίλωνα Γιαννιτσών στο Γ΄ όμιλο (4 όμιλοι) της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Τα Σκάνδαλα κι η Κιβωτός

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε. Ενώ τα πετσωμένα ΜΜΕ κάνουν ενορχηστρωμένη επίθεση στον πάτερ Αντώνιο μετά από καταγγελίες που άρχισαν να ξεφυτρώνουν μαζεμένες εντελώς ξαφνικά από πρόσωπα με αλλοιωμένες φωνές και πλάτες γυρισμένες, ο κόσμος εξακολουθεί να πεινάει..οι μισθοί, εξακολουθούν να εξανεμίζονται με το που τους εισπράττεις και για να τα καταφέρεις να βγάλεις το μήνα, πρέπει κάτι να το αφήσεις απλήρωτο, ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί.

100ός επετειακός «10ος Ημιμαραθώνιος Πάικου»

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου διεξήχθη ο επετειακός «10ος Ημιμαραθώνιος Πάικου» και ο 3ος αγώνας μήκους 5 χλμ «Καστανόδασος Πάικου».

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για τις εκκρεμείς αποζημιώσεις πολιτών του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Ερώτηση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τις εκκρεμείς αποζημιώσεις πολιτών του Δήμου Παιονίας για τις προκληθείσες ζημιές από τους διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας.

Προσκλητήριο αγάπης στην Αξιούπολη



Ο Δ. Βαρτζόπουλος, ο Λ. Παζαρτζικλής και η Μ. Ντάμπου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλος στον OkRadio

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Να αποσυρθεί άμεσα το τερατούργημα για την υγεία

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την πολύπαθη υγεία του λαού κατά παραγγελία των κλινικαρχών και των ιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων της υγείας. Όσων δηλαδή θησαύρισαν την περίοδο της πανδημίας αλλά φαίνεται πως τα θέλουν όλα. Θέλουν να ξεζουμίσουν το λαό, να εκμεταλλευτούν την ανάγκη του για υγεία.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Ο τόπος μου», της εικαστικού, Έλλης Χρυσίδου

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των πολιούχων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Ο τόπος μου», της εικαστικού, Έλλης Χρυσίδου, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 17/29-11-2022), με ισχύ από τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022.

Ειδήσεις μιας ματιάς

Του Κώστα Μπούζα
Υπάρχουν κάποια γεγονότα, που θα μπορούσαν, μέσα από την τραγικότητά τους, να σηματοδοτήσουν την στάση μιας ολόκληρης κοινωνίας. Μια προσεκτική έρευνα θα μπορούσε να σταθεί αποκαλυπτική, για έναν τεράστιο αριθμό τέτοιων ειδήσεων, που αφορούν, όχι σπάνια, ολόκληρες ομάδες ανθρώπων.

Αλλαγή μοντέλου διακυβέρνησης με την κοινωνία όρθια

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Βλέπουμε συνεχώς, αλλά το τελευταίο διάστημα με πιο μεγάλη ένταση κυβερνητικά στελέχη να εκφράζουν την ισχυρή πεποίθηση για την κατάκτηση της πολυπόθητης αυτοδυναμίας.Είναι όμως τόσο μεγάλη η ένταση που μεταφράζεται είτε σε έπαρση είτε σε πανικό.Αγνοούν όμως τον σημαντικότερο παράγοντα, την κοινωνία.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Βιώσιμη ανάπτυξη και εξωστρέφεια στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΔΕΓΕ

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη δραστηριοποίηση εκτός της Αθήνας και την ανάγκη για εδραίωση συνεργασιών στο εξωτερικό, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) πραγματοποίησε παρουσία Υπουργών, βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την ετήσια Γενική Συνέλευσή του την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Πειραιά.

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά "Κουκλοπαίζουμε" στην Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να προσκαλούμε τους μικρούς "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" και τους φίλους τους την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στην δράση "ΚΟΥΚΛΟ-ΠΑΙΖΟΥΜΕ" την οποία συντονίζουν οι εμψυχώτριες και δασκάλες θεάτρου Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα του εργαστηρίου Mataroa Group Mataroa Art Group.

(Video) Κραυγή απόγνωσης και θυμού από τη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Κραυγή απόγνωσης και θυμού από τη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς. Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022.

(Video) Το κινητό Πλανητάριο Θεσσαλίας στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Το κινητό Πλανητάριο Θεσσαλίας στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022.

Γιάννη Υφαντίδη...

Υπογράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Οι κουβέντες σου ντόμπρες και σταράτες. Ο λόγος σου πάντοτε πολιτικός. Οι αντιθέσεις μεγάλη σου αδυναμία.

(Video) Ιωνίας Ενθυμήματα - Ιχνηλατώντας μνήμες και θύμησες της Σμύρνης (Ολόκληρη η εκδήλωση)


«Ιωνίας Ενθυμήματα. Ιχνηλατώντας μνήμες & θύμησες της Σμύρνης» - Μια Εκδήλωση Μνήμης του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ» Κιλκίς. Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία



Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (29/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς σώζουν ζωές
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς σε συνεργασία με την PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ανθρωπιστική οργάνωση KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, διοργάνωσαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης! Τα παιδιά της Ακαδημίας εκπαιδεύτηκαν από τα στελέχη της οργάνωσης για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν τις βασικές κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσουν για να «κρατήσουν» ενεργή την καρδιά του συνανθρώπου τους σε περίπτωση άνεσης ανάγκης.

Συνέργειες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς στα πλαίσια συμπράξεων για εκπαιδευτικούς σκοπούς με πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας, εκκινεί μια συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς (Λ.Ε.Κ.) με στόχο την επαφή των μαθητών/τριών των σχολείων μας με την παραδοσιακή μουσική και τραγούδια μας, τη γνωριμία με τους χορούς και ενδυμασίες του τόπου μας και γενικότερα την ενδυνάμωση και διατήρηση των ελληνικών εθίμων και παραδόσεων.

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό σε περιοχή του Κιλκίς

Σήμερα (29 Νοεμβρίου 2022) το πρωί πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

(Video) Εκδήλωση για τον Εορτασμό 2022 Μνήμης των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς

Εκδήλωση για τον Εορτασμό 2022 Μνήμης των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων Κιλκίς. Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς
Πρώτο μέρος: "ΠεντεκαίΔεκα άνδρας πολυάθλους τιμήσωμεν". Ομιλία από τον εκπαιδευτικό και θεολόγο Δημήτρη Νατσιό
Δεύτερο μέρος: "Τιμώντας τους Πολιούχους των Προσφύγων". Μουσική εκδήλωση παραδοσιακών τραγουδιών, αφιερωμένη στην Μικρά Ασία με τίτλο "Αχ Ανατολή...". Ερμηνεύει ο Χρήστος Χαλκιάς, πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Παναγίας Δεξιάς Θεσσαλονίκης, πλαισιούμενος από ένα σύνολο εξαίρετων μουσικών.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΟΔΟΥΣ, 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ότι έχει πραγματοποιηθεί έκτακτη διακοπή υδροδότησης λόγω θραύσης αγωγού στην Περικλέους με 21ης Ιουνίου.
Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως 12:00 πμ. Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται.