Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Το Σωματείο Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς, ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Κιλκίς για τα ημερήσια δικαιώματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν τελευταία λόγω της πανδημίας του covid 19 ευχαριστούμε,

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 7/5/2020, 10:00 μ.μ.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης 
Συνελήφθη χθες (6 Μαΐου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή κατά εξακολούθηση.

Τι λέει η Λα.Συ. Κιλκίς για τη μεταφορά προσφύγων στις Μουριές

Τοποθέτηση Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς
Η απόφαση της κυβέρνησης για μεταφορά πάνω από 200 πρόσφυγες στο ξενοδοχείο «ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» στις Μουριές, αποτελεί μία ακόμα απόφαση της διαιώνισης της ίδιας απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, κυρίως μετά την εφαρμογή της καταστροφικής συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, από τη στιγμή που δεν λύνεται το πρόβλημα της σταθερής και αξιοπρεπούς διαβίωσης και που τα αιτήματα ασύλου ή μεταφοράς σε άλλες χώρες της ΕΕ προχωράνε με το σταγονόμετρο. 

Συνέχιση της προστασίας των καλλιεργειών βαμβακιού και αραβοσίτου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της διαρκούς και επισταμένης προστασίας των καλλιεργειών προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική και ποσοτική αύξηση της παραγωγής και κατ’ επέκταση το εισόδημα των αγροτών, ενέκρινε τη συνέχιση του προγράμματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας των καλλιεργειών βάμβακος και αραβοσίτου.

Κιλκίς: Βήματα για την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου

Την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις επιτυχίας η Δημοτική Αρχή προσδοκώντας να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική στέγη που θα προωθήσει την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας στους νέους έφηβους συμπολίτες μας με όλα τα απαιτούμενα συμπληρωματικά εφόδια (θεωρητική κατάρτιση, ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, σπουδές μουσικής προεπαγγελματικού επιπέδου).

Γραμμής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στην Περιφέρεια Κιλκίς

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, έχει θέσει σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, για τους επόμενους 4 μήνες, για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Των φρονίμων τα παιδιά...

Η ερημωμένη Πολιτεία του Κιλκίς σύντομα θα ξαναζωντανέψει. Θα ανοίξουν τα μαγαζιά, ο κόσμος λέει φτου -ξελευθεριά και βγαίνει από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό του. Κουτσά – στραβά μπαίνουμε σε έναν ρυθμό ήπιας κανονικότητας.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (Πέμπτη 7 Μαΐου 2020)

Εταιρική κοινωνική ευθύνη από την DOPPLER ΑBEΕ
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας ευχαριστεί την κ. Ανθή Σταυροπούλου, γενική διευθύντρια της εταιρείας DOPPLER ΑBEΕ, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Πολυκάστρου για την πρωτοβουλία που ανέλαβε σχετικά με τον καθαρισμό του πρασίνου του περιβάλλοντα χώρου του λυκείου, του συγκροτήματος 2ου δημοτικού-νηπιαγωγείου και του κέντρου υγείας του Πολυκάστρου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.