Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Παρέμβαση Κιλτίδη στον Σκάι για την δασική πολιτική


Παρέμβαση Κιλτίδη στον Σκάι για την δασική πολιτική, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στην εκπομπή Online, στην δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα.

Τον πόλεμο εναντίον των κουνουπιών κήρυξε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας/Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης ενημερώνονται οι πολίτες ότι λόγω των ασυνήθιστων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες στη χώρα όπου εκδηλώνονται οι μεγαλύτερες βροχοπτώσεις των τελευταίων ετών, παρουσιάζεται αύξηση του πληθυσμού των κουνουπιών τόσο στις αστικές περιοχές όσο και στην ύπαιθρο.

Παραδοσιακό γλέντι στο Πεδινό Κιλκίς


Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προσωρινή φιλοξενία ανεπιτήρητων ζώων

Ο Δήμος Κιλκίς προτίθεται να συνάψει σύμβαση, με απευθείας ανάθεση, με κάτοχο κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης για την περισυλλογή, μεταφορά και ολιγοήμερη φιλοξενία ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, αιγοπροβάτων, βοοειδών, ιπποειδών και χοίρων σε αντίστοιχα κατάλληλες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

"Θετικά τα νέα για την εξέλιξη του Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Τα νέα για την εξέλιξη του Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς φαίνονται να είναι προς την θετική κατεύθυνση, θα γίνει συγχώνευση των Τ.Ε.Ι. της Μακεδονίας με το Κεντρικό Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και θα δημιουργηθεί το 3ο σε μέγεθος πανεπιστημιακό ίδρυμα στη χώρα. 

Εγκύκλιος για την προστασία των ιπποειδών εργασίας

Στα πλαίσια των συνεχώς αυξανόμενων δημόσιων καταγγελιών περί κακοποίησης ιπποειδών εργασίας (όνων και ημιόνων κατά κύριο λόγο) σε νησιωτικές περιοχές της Χώρας και κατόπιν υποδείξεως του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννη Τσιρώνη, η Διεύθυνση Προστασίας Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών προχώρησε στην άμεση έκδοση σχετικής ενημερωτικής εγκυκλίου.

Διακοπή υδροδότησης σε οδούς του Κιλκίς

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στις οδούς Γ. Καπέτα (μετά τη διασταύρωση με την οδό Κύπρου με κατεύθυνση την αστυνομία), Ελλησπόντου, Στρωμνίτσης (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Δημάδη, Μεσημβρίας (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Μ. Ταμπάκη (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Φιλιππουπόλεως (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Ροδόπης (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Αμπέλων (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Γ. Σεφέρη (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Ποσειδώνος (από Δημάδη μέχρι Ν. Παναγιώτου), καθώς και στο δρόμο προς Ποταμιά από Αμπέλων μέχρι το τέλος του δικτύου, ότι τη Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω σύνδεσης νέου δίκτυο ύδρευσης με το υφιστάμενο επί της οδού Γ. Καπέτα.

H Coca Cola έχασε το τρένο της καινοτομίας

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Δύσκολες ώρες περνούν και αυτό το καλοκαίρι τα διευθυντικά στελέχη της αμερικανικής Coca Cola στην Ελλάδα. Η κατάσταση στην αγορά των αναψυκτικών έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχο τους και τις αθέμιτες μονοπωλιακές πρακτικές τους, οι οποίες, στο παρελθόν, διασφάλιζαν στην πολυεθνική την απόλυτη κυριαρχία στον κλάδο.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για Εθελοντές Πυροσβέστες

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Με αφορμή τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνουμε από συμπολίτες μας, από όλη την Ελλάδα, από την ημέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ζητώντας να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να γίνουν Εθελοντές Πυροσβέστες ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι:

Στη Sigmaland Kilkis, γιόρτασε η Αθανασία Σιδηροπούλου τα 11α γενέθλιά της


Στη Sigmaland Kilkis, γιόρτασε η Αθανασία Σιδηροπούλου τα 11α γενέθλιά της, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018