Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

(Video) Κιλκίς: Παράσταση αφιερωμένη στους Κιλκισιώτες Ήρωες που δεν επέστρεψαν από τη Βόρειο Ήπειρο


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, διοργάνωσε τη θεατρική παράσταση «Συσκότιση».  Η παράσταση δόθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και ήταν αφιερωμένη στους Κιλκισιώτες Ήρωες που δεν επέστρεψαν από τη Βόρειο Ήπειρο, τα ονόματα των οποίων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση.

Πανελλήνια πρωτιά για τη δική μας Sigmaland

Η θεατρική παράσταση “Γέρμα” του Λόρκα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων σας καλούν να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση “Γέρμα” του Φρεντερίκο Γκαρθία Λόρκα από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θέσπις» του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis: Αναπτύσσουμε οικολογική συνείδηση, σώζουμε το περιβάλλον μας

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Με μια γλυκιά νότα ξεκίνησε η εβδομάδα για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, αφού οι μικροί μας ζαχαροπλάστες, την ώρα της μαγειρικής ετοίμασαν μία λαχταριστή τάρτα μαρμελάδας. Έτσι, ενθουσιασμένοι έπλυναν χεράκια, σήκωσαν τα μανίκια και ανακάτεψαν όλα τους τα υλικά. 

Συλλήψεις για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν χθες (8 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 59 και 25 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 25χρονος επιχείρησε να πουλήσει μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δύο κλεμμένες συσκευές εντοπισμού σκύλων, αξίας 1.950 ευρώ, που του είχε παραδώσει ο 59χρονος. Οι παραπάνω συσκευές κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

(Video) Κιλκίς: Ετήσια διανοσοκομειακή συνάντηση των ορθοπαιδικών κλινικών της Μακεδονίας


Η ετήσια διανοσοκομειακή συνάντηση των ορθοπαιδικών κλινικών της Μακεδονίας, έγινε στο Κιλκίς, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.

(Video) Κιλκίς: Ιστοί αραχνών ή έργα τέχνης της Φύσης


Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, 9:30 π.μ. στο 3ο χιλ. δρόμου Κιλκίς - Αργυρούπολης. Η πρωινή ομίχλη έχει υγροποιηθεί επάνω στους χιλιάδες ιστούς αραχνών και δημιούργησε αυτό το παράξενο και αλλόκοσμο τοπίο.

Αυτό είναι το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Δημοτική περίοδο 2019 -2023 ανέδειξε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ). Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, εκλέχθηκαν και οι εκπρόσωποι για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα.