Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

(Video) Καλό ταξίδι, Παντελή Πηλείδη


Θλίψη και οδύνη στην τοπική κοινωνία και στον αυτοδιοικητικό κόσμο του νομού Κιλκίς προκάλεσε ο αδόκητος χαμός του δημοτικού υπαλλήλου Παντελή Πηλείδη από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 58 ετών. 

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, εκφράζει προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά, θερμές ευχαριστίες δια την προμήθεια «λευκού τυριού» (300 κιλών) καθώς και κίτρινου ημίσκληρου (270 κιλών), τα οποία δόθηκαν στα συσσίτια της Μητροπόλεώς μας, καθώς και στις ενορίες που έχουν εμπερίστατες οικογένειες.

76 νέους φοιτητές περιμένει το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
-76 νέους φοιτητές ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Κιλκίς.
-Κατά 1.009 μόρια αυξήθηκε η βάση εισαγωγής: από 7.366 το 2021 στα 8.375 μόρια το 2022.
-Δεν τίθεται θέμα βιωσιμότητας του Τμήματος, ωστόσο η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει με δυσκολίες λόγω ενεργειακής κρίσης και έλλειψης προσωπικού.

Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας Συντονισμού (Task Force) με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας, της ασφάλειας και της ενίσχυσης της θέσης των δημοσιογράφων

H Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης, με απόφασή της, συγκρότησε Ομάδα Εργασίας Συντονισμού (Task Force) με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας, της ασφάλειας και της ενίσχυσης της θέσης των δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών ενημέρωσης.

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (2/8/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Εγγραφές στην Κολύμβηση και τον Αύγουστο
Μπήκαμε πια στον Αύγουστο. Τα παιδιά του Κιλκίς και της ευρύτερης περιοχής επιλέγουν τις εγκαταστάσεις και το προπονητικό επιτελείο του Αλέξανδρου Κιλκίς, για να ασχοληθούν με το υπέροχο άθλημα της Κολύμβησης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 2/8/2022, 5:38 μ.μ.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών
Από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, εξαρθρώθηκε κύκλωμα που δραστηριοποιούταν στη διευκόλυνση εισόδου στη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας στο Κιλκίς για ληστεία σε έγκυο αλλοδαπή γυναίκα προκαλώντας έτσι διακοπή της κύησής της

Συνελήφθησαν χθες (1 Αυγούστου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

(Video) Παλατιανό: Μια ρωμαϊκή πόλη στα Κρούσσια όρη του Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς δημιούργησε μία μικρού μήκους ταινία για μια άγνωστη στους πολλούς αρχαία πόλη το Παλατιανό. Μια ρωμαϊκή πόλη στα Κρούσσια όρη του Κιλκίς, σε έξοχο περιβάλλον και με απολαυστική θέα, περί τα 20 χλμ ΒΑ της πόλης του Κιλκίς και μόλις 5 χλμ Δ από την κοιλάδα του Γαλλικού ποταμού καθώς και χώρους εξόρυξης μετάλλων, όπως χρυσού, χαλκού, αργύρου στη Βάθη με στοές από την αρχαιότητα.