Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Νομοθετημένο διακύβευμα μακροπρόθεσμης κοινωνικής ναρκοθέτησης

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Είναι άραγε τόσο εκτοξευμένη σε προόδους η εποχή μας;
Όσο τουλάχιστον θέλουν να την παρουσιάζουν τα “φιλελεύθερα” κοινωνικά δίκτυα της Ε.Ε.;
Όλοι οι οικονομικά ή πολιτισμικά υποχείριοι φαλκιδευτές ακόμη χειροκροτούν την πρόσφατη απόδειξη δουλαγωγίας της Ελλάδας μας!
Δώσαμε δείγματα “τέλειου συμβιβασμού” με την υπογείως απαιτητική αλλοτρίωση, κι εκείνοι μας πληρώνουν δημοσίως με σχόλια διαχειριστικού και κατά τούτο σχετλιαστικού “φιλελληνισμού”!
Άραγε έλυσε πλέον η εποχή μας τα τόσα πιστοποιημένα της εγκλήματα είτε αδιαφορίας είτε τελείας καταφρόνησης κατά του ανθρωπίνου είδους;

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Απεργούμε στις 28 Φλεβάρη με σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»

Δελτίο τύπου Εργαζομένων στο Κέντρα Πρόληψης
Ένα χρόνο από το έγκλημα στα Τέμπη και τη δολοφονία 57 ανθρώπων, το περσινό σύνθημα «Τα κέρδη τους - οι ζωές μας» παραμένει επίκαιρο, σε άμεση σύνδεση με τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα που σηκώνονται το τελευταίο διάστημα. Η θλίψη των οικογενειών και του λαού, μαζί με τις μεγάλες κινητοποιήσεις πέρυσι, μια απαίτηση έχουν: οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν, να μην συγκαλυφθεί το κρατικό έγκλημα και η πολιτική που μετράει τις ζωές μας ως κόστος.

Το Δημοτικό Σχολείου Χέρσου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...



Τριώδιο και καρναβάλι, ασυμβίβαστα μεταξύ τους


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Λέγει ο Κύριος: «..ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύει η γαρ τον ένα μισήσει και τον έτερον αγαπήσει η ενός ανθέξεται και του εταίρου καταφρονήσει ού δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά» (κατά Ματθ. Κεφ.6 παρ. 24), δηλαδή δεν μπορείς χριστιανέ μου εάν θέλεις να λέγεσαι αλλά και να είσαι Χριστιανός και να δουλεύεις δύο κυρίους γιατί η τον έναν θα μισήσεις και τον άλλον θα αγαπήσεις ή εις τον ένα θα προσκολληθείς και τον άλλον θα καταφρονήσεις δεν μπορείς να δουλεύεις για τον Θεό και για τον μαμωνά τουτέστιν τον διάβολο, αυτά είναι λόγια του Κυρίου μας που όμως είναι ταυτόχρονα και εντολή και δεν χωρούν συζητήσεως, για όποιον βέβαια διεκδικεί την ονομασία του πιστού ορθοδόξου Χριστιανό. 

(VIDEO) Παρουσίαση του βιβλίου της Χαρούλας Αποστολίδου "Μάλο Μόμε"

 Παρουσίαση του βιβλίου της Χαρούλας Αποστολίδου "Μάλο Μόμε", στον Πολυχώρο του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου "η πόλις", την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024.
Δείτε το video ΕΔΩ




Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (23 Φεβρουαρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Εθνικισμός δεν ανήκει σε κόμματα

Του Κώστα Κιλτίδη
Νοιώθω την ανάγκη να καταθέσω αποσπασματικά κάποιες σκέψεις, για να γίνει κατανοητή η έννοια του εθνικισμού και του εθνικιστή. Δυστυχώς οι έννοιες βανδαλίζονται από σφετεριστές, διαστρεβλωτές και υποκριτές. Αγνοούν οι περισσότεροι το περιεχόμενο,που έδωσε η ελληνική γλώσσα στην έννοια του έθνους. 

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Όλες και όλοι στην 24ωρη γενική απεργία της 28ης του Φλεβάρη

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 του Φλεβάρη του 2024 από τον τραγικό θάνατο 57 συμπολιτών μας στα Τέμπη που συγκλόνισε τον ελληνικό λαό κι ακόμα οι υπεύθυνοι της τραγωδίας δεν έχουν λογοδοτήσει. Ένα χρόνο μετά είμαστε και πάλι εδώ στους δρόμους, για να βροντοφωνάξουμε πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Η παράσταση ΑΡΙΕΛ ΣΤΟ ΒΥΘΟΚΟΣΜΟ στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Η παράσταση  "ΑΡΙΕΛ ΣΤΟ ΒΥΘΟΚΟΣΜΟ" θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11.30.

Μουσικοποιητικό αφιέρωμα ατμόσφαιρας και ευαισθησίας



Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΙΣΤΙ Νέου Αγιονερίου



(VIDEO) Μάθημα ζωής και αξιοπρέπειας παραδίδει ο καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο Δημήτρης Αντωνίου

Μάθημα ζωής και αξιοπρέπειας παραδίδει ο καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο Δημήτρης Αντωνίου. Γυμνάσιο Γουμένισσας,, Παρασκευή 23 Φεβραουαρίου 2024.