Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Τελετή λήξης των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στο Νέο Πάρκο του Κήπου Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος
Την Πέμπτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στο Νέο Πάρκο του Κήπου, με πολλές δράσεις, παρουσιάσεις, παιδικά χαμόγελα και όμορφα αισθήματα αγάπης, συγκίνησης και χαράς. 

Εκδηλώσεις,«Αγιονερίτεια 2018» στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Αγιονερίου «Το Καρς», στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του Προφήτη Ηλία, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις, «Αγιονερίτεια 2018», στην Πλατεία του Χωριού:

Δείτε Video από την έκτακτη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Η έκτακτη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:00, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου.

Περιοδεία Παν. Λαφαζάνη σε Κιλκίς και Σέρρες

Στο Κιλκίς και τις Σέρρες θα βρεθεί αύριο Τρίτη (17/7) ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παναγ. Λαφαζάνης όπου μαζί με στελέχη της Λαϊκής Ενότητας θα περιοδεύσουν στις πρωτεύουσες και σε άλλες πόλεις και των δύο Νομών, θα έχουν επαφές με φορείς και επισκέψεις σε δημόσιους οργανισμούς.

Έναν μήνα νωρίτερα ξεκινάει η έκδοση αδειών κυνηγίου

Ξεκινά αυτή τη βδομάδα η έκδοση των αδειών θήρας για την επερχόμενη κυνηγετική περίοδο 2018-2019. Είναι η πρώτη φορά που από τα μέσα Ιουλίου οι πολίτες που θέλουν να εκδώσουν την παραπάνω άδεια θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, αμέσως μόλις δημοσιευτούν, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, οι δύο απαραίτητες υπουργικές αποφάσεις:

Γκουντενούδης: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί κύριε Σιωνίδη"

Απάντηση Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη στον κ. Σιωνίδη
(Δείτε την επιστολή Σιωνίδη ΕΔΩ)
Για μια ακόμη φορά επιλέγετε να κάνετε πολιτική μέσω δημοσιευμάτων τα οποία μάλιστα είτε ελάχιστα ή ουδόλως ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα κι ενώ μάλιστα έχετε λάβει τις απαντήσεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συμμετοχή Κιλκισιώτικων επιχειρήσεων στην 83η ΔΕΘ

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η Δıοίκηση του Επıμελητηρίου καı εγώ προσωπıκά σε μıα περίοδο δύσκολη γıα την επıχεıρηματıκότητα καı την οıκονομία, πıστεύουμε ότı περıσσότερο από ποτέ οφείλουμε να προσφέρουμε στıς επıχεıρήσεıς εργαλεία εξωστρέφεıας καı προβολής.

Περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καταρρέουν με ευθύνη της διοίκησης Γ. Μπουτάρη

Δελτίο τύπου Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει;”
Η πιο πολυσυζητημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, το κέντρο της, “καταρρέει”. Πριν κάποιες εβδομάδες επιτροπή κατοίκων της κάτω πλευράς της “Δημητρίου Γούναρη”, στην πλατεία Ναβαρίνου (Γαλεριανό συγκρότημα) επισκέφτηκε απελπισμένη το δημαρχιακό μέγαρο για να βρει λύση σε ένα πρόβλημα, το οποίο ταλανίζει τους ανθρώπους της περιοχής. 

Βοήθημα ανεργίας σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενους

Την Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις καταβολής, το ύψος και τη διάρκεια χορήγησης του βοηθήματος ανεργίας, σε αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενους (π.χ. δικηγόρους, μηχανικούς, γιατρούς), υπέγραψαν η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και οι Υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος.

634 επιπλέον δικαιούχοι στο πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Σε αύξηση των δικαιούχων και μετατροπή επιλαχόντων σε δυνητικά δικαιούχους του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020» προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ταινία "120 Χτύποι το Λεπτό" στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς


Οι προβολές στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” συνεχίζονται. Η εβδομάδα ξεκινάει την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 21.30 με την Γαλλική ταινία "120 Χτύποι το Λεπτό".

Ερώτηση Γεωργαντά για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Νέας Καβάλας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σχετικά με το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Νέας Καβάλας. Η Κυβέρνηση δια των αρμοδίων υπουργών έχει δεσμευτεί πολλές φορές για το κλείσιμο αυτού του κέντρου πλην όμως αντί να κλείσει αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των φιλοξενούμενων σε αυτό.

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2018

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται ότι την Δευτέρα 16-7-2018, λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα 16-7-2018 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο.

Μέλος του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής ο Κιλκισιώτης Γιώργος Αναστασιάδης

Με την ολοκλήρωση της συγκρότησης των Γραμματειών των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, ορίστηκε ως μέλος του Τομέα Ενέργειας ο Κιλκισιώτης Γιώργος Αναστασιάδης. Ο Τομέας Ενέργειας έχει δωδεκαμελή συγκρότηση με συντονιστή τον καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Χάρη Δούκα και στελέχη του Κινήματος από όλη την Ελλάδα με γνώση και εξειδίκευση σε ενεργειακά θέματα.