Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

"Τραγίλογοι", από τη θεατρική σκηνή της Τέχνης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με περηφάνεια παρουσιάζει τη νέα παράσταση της θεατρικής σκηνής της Τέχνης με τίτλο «Τραγίλογοι», το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8.00 μ,μ, στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού.

Μ. Σπυράκη: "Η Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε σημείο αναφοράς του ενεργειακού χάρτη"


Πηγή: news247.gr
Η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μαρία Σπυράκη μιλά στο NEWS 24/7 για την ενεργειακή μετάβαση, τις ανατιμήσεις και τους κλιματικούς στόχους Ελλάδας και Ευρώπης.

Χρήστος Μπαρούνης
Το "σπουδαίο βήμα" με την υιοθέτηση του κλιματικού νόμου για μείωση των ρύπων μέχρι το 2030, η ανάγκη για ενεργειακή αλλά και ευρύτερη αναβάθμιση μεταφορών και υποδομών, καθώς και μία σειρά πολιτικών και συμφωνιών για ενεργειακή μετάβαση και αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής που δεν είναι υπόθεση "μίας κυβέρνησης ούτε ενός πολιτικού κύκλου, αλλά της γενιάς μας, για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας" συνέθεσαν το περιεχόμενο της συνέντευξής μας με τη Μαρία Σπυράκη στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε οκτώ Κοινότητες την προσεχή εβδομάδα


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την επόμενη εβδομάδα σε οκτώ Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Κιλκίς, Μουριών και Κρουσσών.

Διυλιστήρια νερού σε Κιλκίς και Πικρολίμνη με 18,5 εκατ από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ


Ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχυ στις υποδομές της ύδρευσης η Δημοτική Αρχή υπό τον Δημήτρη Κυριακίδη διασφαλίζοντας δημόσιους πόρους ύψους 18,5 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση δύο νέων έργων από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξης 2014 – 2020 (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Προ των πυλών η παραμυθένια γιορτή της πόλης – 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς


Η μεγάλη αστραφτερή γιορτή της τέχνης και του πολιτισμού επιστρέφει θριαμβευτικά στην πόλη του Κιλκίς. Γνώριμος επισκέπτης, μα πάντα ακαταμάχητος, το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς καταθέτει τα νέα του δώρα στον προνομιακό θεατή του, στο παιδί, αφήνοντας συγχρόνως το άγγιγμα της γοητείας του στην πόλη και στους ανθρώπους της που έχουν σφιχταγκαλιάσει την ονειρική του μορφή.

Tοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, στην ολομέλεια της Βουλής, επί των νομοσχεδίων του ΥΠΕΘΑ

Δελτίο τύπου Γιώργου Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής Κιλκίς και ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής επί των νομοσχεδίων του Υπ. Εθνικής Άμυνας, που αφορούσαν την κύρωση δύο μνημονίων κατανόησης, που υπογράφτηκαν τον Απρίλιο του 2020 μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βουλγαρίας, της Τσεχίας, της Τουρκίας και μεταξύ των προαναφερθέντων αρμοδίων υπουργείων και του Στρατηγείου του Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ.

Το ΚΔΑΠ Kinesis ταξιδεύει στον κόσμο της μόδας και στην παγωμένη Ρωσία

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα για το ΚΔΑΠ Kinesis foe kids ξεκίνησε δυναμικά. Το πρώτο βιωματικό εργαστήρι ενδυματολογίας για παιδιά, που ακούει στο όνομα Catwalκ project, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη δομή. Υφάσματα, κόλλες, πινέλα, ψαλίδια και πολύχρωμες χάντρες και κορδέλες γέμισαν τους πάγκους εργασίας! Η πρώτη δημιουργία ήταν η διακόσμηση ενός τετραδίου. 

Δήμος Κιλκίς: Μικρή διακοπή ρεύματος σε Κεντρικό και Μουριές


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο:

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Μιλτιάδη Χριστοφορίδη


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Μιλτιάδη Χριστοφορίδη, ο οποίος διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στο Νομό Κιλκίς.

«Το Μουσείο Πάει Σχολείο» - «200 χρόνια μετά την Επανάσταση. 1821-2021»


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στηρίζει τη δράση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Το Μουσείο Πάει Σχολείο» και παρουσιάζει οπτικοακουστικό υλικό με διαδοχικές εικόνες (ppt) στον χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Επίσκεψη Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Κιλκίς


Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ν. Κιλκίς διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Εργασιακά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα - Η Επιστροφή του Εργασιακού Μεσαίωνα"

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στο Balkan Forum που διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε σήμερα ομιλία στο Balkan Forum που διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεωργαντάς ανέφερε:

Δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση για τον παιδικό καρκίνο


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*

Το Μητρώο Ασθενών με καρκίνο παιδικής ηλικίας έγινε πραγματικότητα στη χώρα μας πριν ένα χρόνο με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Τώρα πλέον το υπουργείο Υγείας προχωρά στην ψηφιοποίηση του Μητρώου Ασθενών με καρκίνο παιδικής ηλικίας σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ, ώστε να ενσωματωθεί ως υποχρεωτικό στο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων, τη νοσηλεία και την υποστήριξη των παιδιών και των εφήβων καθώς και για την εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων θεραπείας. 

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς σε κίνηση – Αθλούμαστε δημιουργικά


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου γιορτάσαμε την 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα σχολικού Αθλητισμού. Ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν και να ασκηθούν δημιουργικά, όπως προέτρεπε το σύνθημα της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ.

Κ. Κιλτίδης: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Δήμο Κιλκίς για υποδομές και υπηρέτηση των πολιτών

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Κατά την συνάντηση ενημέρωσης του κ. Κώστα Κιλτίδη με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, ο κ. Κιλτίδης δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για την σθεναρή αντίσταση του ιδίου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ζήτημα της παραχώρησης των κοινόχρηστών εκτάσεων για φωτοβολταϊκά πάρκα.

ΚΔΑΠ Kinesis και Kinesis Gym: Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis και Kinesis Gym
Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού αφορά σε μία ελεύθερη ημέρα από μαθήματα, αφιερωμένη σε αθλητικές δραστηριότητες κι ενδοσχολικούς αγώνες. Για τους μαθητές που αγαπούν τη γυμναστική είναι μία από τις καλύτερες σχολικές ημέρες, ενώ για τα παιδιά που την αγαπούν λιγότερο τους δίνεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί της και να τη γνωρίσουν καλύτερα. 

Κορωνοϊός (24/9/2021): 2.046 νέα κρούσματα (20 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 33 θάνατοι και 331 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.046, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 643.055 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 128 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.487 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 24/9/2021, 6:03 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 4 άτομα, μέλη κυκλώματος διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί άνδρες, μέλη κυκλώματος, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών.

(Video) Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (24/9/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για δύο φορητούς υπολογιστές τύπου TABLET
2. 2Κ/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ, ΔΕ
3. 1Κ/2021: Πρόσκληση για Ηλεκτρονική Υποβολή Δικαιολογητικών
4. 1Κ/2019: Αποτελέσματα ειδικής πρακτικής δοκιμασίας
5. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια γραφίτη
6. 8K/2021: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
7. 6Κ/2018: Αποτελέσματα υγειονομικής καταλληλότητας και Πρόσκληση σε αθλητικές δοκιμασίες
8. 5Ε/2021: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
9. 4Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10008)

Πράξη ζωής από την Elvial προς τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με τη Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου ΕΛΒΙΑΛ Α. Ε. που για τρίτη φορά στηρίζει έμπρακτα τη προσπάθειά μας.