Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

«Πληρώσαμε πολλά – Δεν θα πληρώσουμε ξανά. Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία»

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) 
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Κιλκίς, στους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, στους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία, στα εργατικά Σωματεία και τους μαζικούς φορείς του νομού,

Το δείπνο με τις Άρπυιες


Του Φώτη Μισόπουλου
Προσεύχομαι για σένα Μαίρη. Θέλω να ζήσεις αιώνια.
ΤΡΟΎΜΑΝ ΚΑΠΌΤΕ [1]

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 6/6/2020, 9:30 μ.μ.

Εντοπίστηκε φορτηγό στις Σέρρες με «πειραγμένο» ταχογράφο
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, εντόπισαν φορτηγό σε περιοχή των Σερρών, όπου με σύγχρονη μέθοδο παραποιούνταν τα δεδομένα του ταχογράφου.

Χατζησάββας: ΕΓΩ είμαι η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Χρίστος Χατζησάββας*
Από νεαρή ηλικία o Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή με βοήθησε να μετασχηματίσω τις σκόρπιες πατριωτικές σκέψεις που διδάχτηκα από την οικογένεια μου σε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και να γίνω Έλληνας Εθνικιστής.

Online booking για την επίσκεψή σας στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου
Kinesis Gym Kilkis
Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 9 έως και Παρασκευή 12 Ιουνίου και από τις 8:30 με 22:00 θα λειτουργεί (ΜΟΝΟ) η γραμματειακή υποστήριξη του γυμναστηρίου μας και θα μπορείτε να επικοινωνείτε, είτε τηλεφωνικά, είτε με γραπτά μηνύματα μέσω των λογαριασμών μας στο Facebook και το Instagram, για να ενημερωθείτε για την εφαρμογή online booking και τον τρόπο που θα την χρησιμοποιείτε για το κλείσιμο της επίσκεψής σας στο γυμναστήριο, καθώς θα είναι πλέον απαραίτητο να γίνετε σε όλα τα προγράμματα ομαδικών και τις επισκέψεις στον χώρο με τα ελεύθερα μηχανήματα - βάρη και την αίθουσα με τα ηλεκτρικά μηχανήματα, (διαδρόμους, ποδήλατα, κωπηλατική, wave, ελλειπτικά).

Φραγγίδης: Καλές οι καμπάνιες αλλά δεν αρκούν



Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Ο Πρωθυπουργός συμμετείχε την Πέμπτη ενεργά στην παρουσίαση της καμπάνιας για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στην Αίγλη του Ζαππείου, θέλοντας να εκπέμψει το μήνυμα ότι «παίρνει πάνω του» το θέμα του τουρισμού. Ειδικά μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές αστοχίες με το διαχωρισμό της Ελλάδας σε τουριστικές ζώνες διαβαθμισμένης ασφάλειας και τη λίστα με χώρες ασφαλούς προέλευσης τουριστών.

Νεανική εγκληματικότητα: Το αντίκτυπο στους γονείς


Γράφει η Σοφία Κουτσογιαννίδου
Ψυχοθεραπεύτρια- Οικογενειακή θεραπεύτρια- Κοινωνική Λειτουργός
https://m.facebook.com/koutsogiannidousofia

Καθημερινά γινόμαστε γνώστες δυσάρεστων ειδήσεων που αφορούν σε αξιόποινες πράξεις ανηλίκων ή και νεαρών ενηλίκων. Κάποιες από αυτές, οι πιο ακραίες, είθισται να γίνονται πρωτοσέλιδα και να κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Νεαροί που κατηγορούνται για βιασμούς, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τώρα, 6/6/2020, 13:50: Αρνητικά τα 135 από τα 356 δείγματα στο camp Νέας Καβάλας

Ακόμη 35 δείγματα εκ των 256 που υπολείπονταν από τα συνολικά 356 που ελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη από το camp της Νέας Καβάλας βρέθηκαν αρνητικά. Με τα 35 αυτά νέα αποτελέσματα που προστίθενται στα 100 ήδη γνωστά που έχουν ανακοινωθεί, μέχρι στιγμής ο αριθμός των αρνητικών δειγμάτων ανέρχεται στα 135. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα αναμένονται από ώρα σε ώρα.

Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Γονείς και εκπαιδευτικοί ασπίδα για το Δημόσιο Σχολείο»

Ανακοίνωση Θεματικής Επιτροπής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η θεματική παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Γονείς και εκπαιδευτικοί ασπίδα για το Δημόσιο Σχολείο» καλώντας γονείς μαθητών την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

Τα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis επέστρεψαν γεμάτα κέφι και ενθουσιασμό

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis 
Η ώρα της επιστροφής έφτασε και οι τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics, ήταν έτοιμες να υποδεχθούν και πάλι τα παιδιά που τόσο μας έλειψαν. Στις γραμματείες, αλλά και σε όλες τις αίθουσες, και των τριών δομών μας βρίσκονται αντισηπτικά και μάσκες, ενώ τα παιδιά θερμομετριούνται πριν την είσοδο τους, τηρώντας έτσι όλους τους κανονισμούς και εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των δομών.

Αρνητικά τα 100 από τα 356 δείγματα στο camp Νέας Καβάλας

Στη Δομή Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, σε ειδικά διαμορφωμένο απομονωμένο χώρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο Κιλκίς, η 28χρονη Σύρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μαζί με τη συνοδό και το νεογέννητό της.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δείγματα τόσο του βρέφους, όσο και της συνοδού βγήκαν αρνητικά. 

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν για τα μέτρα προστασίας κατά της COVID19


Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, σε ρόλο λοιμωξιολόγων, ενημερώνουν για τα μέτρα προστασίας κατά της COVID19

Συνεδριάζει "κεκλεισμένων των θυρών" το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Κεκλεισμένων των θυρών (λόγω COVID – 19) τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 10 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Αναδείχτηκαν τα νέα κρασιά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης «ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ»

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Αϊδαρίνη στην Γουμένισσα ο οργανοληπτικός έλεγχος των οίνων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης «ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ» για τις εσοδείες 2017, 2018 και 2019.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.