Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα, "Αξιοποίηση των Ελληνικών Φυλών - Περίπτωση Αλόγου Πίνδου"


Πιστώνονται 683 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς των αγροτών – Επιβεβαίωση του ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη

Δελτίο τύπου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Απόλυτη επιβεβαίωση των πρόσφατων δηλώσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη αποτελεί η επικείμενη πίστωση, από αργά το απόγευμα της Πέμπτης 24/10/2019, στους λογαριασμούς των δικαιούχων, του 70% της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2019.

Ξεκινά στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Εργαστήριο κατασκευής υφασμάτινης κούκλας

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων χειροτεχνίας της τρέχουσας χρονιάς, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη Εργαστηρίου κατασκευής υφασμάτινης κούκλας εντός του Νοεμβρίου 2019, στο χώρο του (Μητροπόλεως 11). Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες και σε παιδιά άνω των 10 ετών.

Αρχέλαος Κατερίνης vs ΚουΠα Κιλκίς: Post Game Stories




Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Η ΚουΠα ανεβάζει τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Η περσινή άνοδος του ανδρικού τμήματος στην ανώτερη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ, αυξάνει τις αγωνιστικές απαιτήσεις αλλά όχι μόνο αυτές. Ένα παιχνίδι φυσικά, τελειώνει μετά από 40 αγωνιστικά λεπτά. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Αποφασίσαμε κάθε εβδομάδα λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας τα υπόλοιπα.

Σημαντική αύξηση της επιχορήγησης για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των ορεινών και παραδασόβιων περιοχών Κιλκίς και Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Η κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη στα δίκαια αιτήματα για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων ορεινών και παραδασόβιων περιοχών, ενέκρινε σημαντική αύξηση των σχετικών επιχορηγήσεων για τις περιοχές που υπάγονται στα δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας.

"Κύριοι, Α. Παπαδόπουλε και Γ. Μισσόπουλε σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Υπογράφει η
Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, συγχαίρουμε και εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προς τον κ. Παπαδόπουλο Απόστολο, φαρμακοποιό της πόλης μας και τον κ. Μισσόπουλο Γεώργιο, γονέα μαθητή του Σχολείου μας για τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού προς τη σχολική μας μονάδα.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα, "Μικρασιατική Καταστροφή-Έλληνες του ξεριζωμού της Θράκης"

Δελτίο τύπου Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Η Θρακική Εστία Κιλκίς συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Ομίλου Ιστορίας και Πολιτισμού Κιλκίς σας προσκαλεί την Παρασκευή 25/10/2019 7 μ.μ στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη σε εκδήλωση με θέμα, "Μικρασιατική Καταστροφή-Έλληνες του ξεριζωμού της Θράκης" με ομιλητή τον συγγραφέα Γιώργο Μάνο. Για να θυμούνται η παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι την Ιστορία του τόπου μας.

Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς, "Συμμετέχω", για την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς, "Συμμετέχω"
Αυτές τις μέρες - σε ένα τοπίο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σκηνή της ακραίας βίας των φανατικών ισλαμιστών και μιας αιματηρής εμφύλιας σύγκρουσης με πολλαπλά μέτωπα, με βαρύ ανθρώπινο κόστος και με τη δημιουργία ενός ατέλειωτου ρεύματος απελπισμένων προσφύγων - η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε εικόνες κόλασης που δημιουργεί η παράνομη εισβολή της Τουρκίας σε συριακό έδαφος.

Παρουσίαση οινικών διαδρομών και επισκέψιμων οινοποιείων της Κεντρικής Μακεδονίας στο Παρίσι


Οι οινικές διαδρομές και τα επισκέψιμα οινοποιεία της Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους “Δρόμους του Κρασιού Βορείου Ελλάδας’’, το γραφείο του ΕΟΤ Γαλλίας και την Aegean Airlines, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στο βραβευμένο εστιατόριο “Le Mavrommatis” στο Παρίσι.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 27χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (23 Οκτωβρίου 2019) και ώρα 13.35 περίπου, στο 66 χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σέρρες – Προμαχώνα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός.

(Video) Η θεατρική ομάδα του "Βηματίζω", παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Νυν υπέρ πάντων αγών"


Η θεατρική ομάδα του "Βηματίζω", παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Νυν υπέρ πάντων αγών", την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Για διαδικαστικό «πραξικόπημα» καταγγέλλει ο Θ. Βαφειάδης, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Π. Θωμαΐδη


Για διαδικαστικό «πραξικόπημα» αντίθετο προς τους δημοκρατικούς κανόνες και την «κουλτούρα» λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και τον Νόμο καταγγέλλει με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Π. Θωμαΐδη.

Λειτουργία Σχολής UEFA C, στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ε.Π.Σ. Κιλκίς Όσοι επιθυμούν να φοιτήσουν στην σχολή UEFA C που θα λειτουργήσει στο Κιλκίς, από 9 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2019 (α φάση ), καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ με φαξ 2341022443 ή email: erskilkis.gr @gmail.com, και κατόπιν να συλλέξουν και να καταθέσουν στην ΕΠΣΚΙΛΚΙΣ, το αργότερο μέχρι 8 Νοεμβρίου 2019, τα παρακάτω δικαιολογητικά: