Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αφιέρωμα της Ανοικτής Οθόνης Κιλκίς "Μοναχικοί άνδρες σε μεγάλες πόλεις"

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΙΛΚΙΣ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΘΟΝΗ»
Προβολή: Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014
Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς – 8.30μμ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»
Ταινία: Parked (Ιρλανδία, 2010)-Διάρκεια 94΄

Για να δω τη γλώσσα σας!

Εκμάθηση ξένων γλωσσών σε όλα τα επίπεδα (για ενήλικες)
Ένα πρόγραμμα από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς όπου με τη χαμηλότερη τιμή έχει ο καθένας τη δυνατότητα να αποκτήσει πτυχίο στην ξένη γλώσσα της επιλογής του.

Συμβεβλημένα φροντιστήρια: 1) Μαγλουσίδου 6973663852 και 2) Πορταρινού 6973667224

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη συζήτηση κυρώσεως των συμβάσεων υδρογονανθράκων


Γιατί δεν ψωνίζουν οι Κιλκισιώτες από την αγορά του Κιλκίς;

Του Πάνου Μαύρου
Αληθινή ιστορία πρόσφατη. Κιλκισιώτης φοιτητής που σπουδάζει σε επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας «επιπέδου Κιλκίς», έψαχνε να βρει δουλειά αφού τα οικογενειακά οικονομικά ήταν χάλια. Τελικά βρίσκει σε cafe-bar για λάντζα. Ο ιδιοκτήτης έκανε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να μην δουλεύει «μαύρα», με κανονικό ημερομίσθιο, ασφάλεια, ένσημα κτλ.

Συναντήθηκαν οι συμμαθητές μετά από 58 χρόνια

Του Τάκη Αμπράζη
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014. Οι τελειόφοιτοι του εξαταξίου Γυμνασίου Αξιούπολης των σχολικών ετών 1956 - 1957 - 1958 ανταμώσαμε μετά από 58 χρόνια στην κεντρική πλατεία της Αξιούπολης.

Σχολή Γονέων στο Nομό Κιλκίς

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.

"Γιώργο, ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου"

"Την μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Τηλκερίδη επί μακρόν αθλητή μας, θα τιμήσει με την παρουσία της η Ακαδημία με την ανδρική της ομάδα,σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην γενέτηρά του Ξηρόβρυση Κιλκίς την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Τα συλλυπητήρια όλης της Ακαδημίας μας για τον Γιώργο και ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του."
Ακαδημία ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"

"Ο Αχιλλέας και το μνημόνιον"


"Τους ευχαριστούμε πολύ..."

Η οικογένεια του Αχιλλέα Αποστολίδη και ο Κιλκισιακός, ευχαριστούν τον Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής Κιλκίς κ. Καρανικόλα, και το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα που παρέχουν στον Αχιλλέα. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον θεράποντα ιατρό Νικόλαο Μαρκόπουλο, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του Αχιλλέα, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον. Παρουσίες όπως του κ. Μαρκόπουλου κοσμούν την επιστημονική κοινότητα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Πάπας Φραγκίσκος: Άδικο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα- Τι συζήτησαν Ποντίφικας – Αλ.Τσίπρας στο Βατικανό·Μνήμη Παύλου Φύσσα- Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι·10 δήμαρχοι Αττικής: Προσχηματικός ο επανέλεγχος των συμβάσεων εργασίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·8 δις γκρεμίζουν τον ΟΑΕΕ-Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο ταμείο των ελεύθερων επαγγελματιών·Υπόγειες επαφές ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο-Οι συζητήσεις (υπό το πέπλο της μυστικότητας) Δραγασάκη- Σταθάκη με τον Άσμουσεν και το βαθύ κατεστημένο·Δημόσιο: Μειώσεις μισθών αλλά και αμοιβών σε είδος