Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Καστανερή του δήμου Παιονίας

Σάββατο 30/1/2021, έγιναν 18.335 εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Ελλάδα (153 στο νομό Κιλκίς)


Σήμερα πραγματοποιήθηκαν 17.803 εμβολιασμοί κατά της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα. O συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 269.106. Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου 230.518 άτομα.

Με ΦΕΚ η ίδρυση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ένα ακόμη σκαλοπάτι στην εκπαιδευτική βαθμίδα ανεβαίνει το Κιλκίς, αποκτώντας με συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) το οποίο ιδρύεται επισήμως με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (αριθ. φύλλου 6125).

Κορωνοϊός (30/1/2021): 795 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 15 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώνουμε 795 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 156473, εκ των οποίων 52.0% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5936 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 48939 (63.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 30/1/2021, 5:42 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί 2 καθήμενους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. 

Πρόγραμμα και οδηγίες για τις Ακολουθίες Ενοριών και Ιερών Μονών της πόλης του Κιλκίς για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021
1. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μετ. του Σωτήρος
Δύο ακολουθίες
Α΄ Ακολουθία
Ώρα 7:00 έως 8:30 π.μ.
Β΄ Ακολουθία
Ώρα 9:00 έως 10:30 π.μ.

Παρέμβαση Γιώργου Φραγγίδη, στον Flash 99.4

Σημεία ραδιοφωνικής παρέμβασης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, στον Flash 99.4, στην εκπομπή «Μας Αφορά» με τον Γιάννη Μαγκριώτη
Ανεπαρκής η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση
Νομίζω ο καθένας από εμάς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αν δει πώς έχει εξελιχθεί όλη αυτή η ιστορία. Ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, ζήσαμε μια κατάσταση από απρόβλεπτη έως απελπιστική. Δυστυχώς, υπήρχαν πάρα πολλές ελλείψεις, κακός προγραμματισμός και επανάπαυση της κυβέρνησης λόγω της καλής πορείας μας στην πρώτη φάση της πανδημίας, με αποτέλεσμα την απώλεια ζωών πολλών συνανθρώπων μας.

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης


Καθοριστικό πλήγμα στα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών που δρουν σε διεθνές επίπεδο, πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, όταν σε συνεργασία με το γραφείο D.E.A. Αθηνών και τα Τμήματα Άμεσης Επέμβασης και Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, απέτρεψαν τη διοχέτευση τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Εξουσία: ο κοινός παρονομαστής


Γράφει η Σοφία Κεσίδου
Πολίτισσα του Δήμου Κιλκίς
Το κοινωνικό σκηνικό των τελευταίων ημερών με την χιονοστιβάδα καταγγελιών που αφορούν σε λεκτική και ψυχολογική βία, σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση, προσβολή, ταπείνωση, προπηλακισμούς και κάθε μορφής παραβίαση των ατομικών ορίων διαχείρισης του σώματος και της ψυχής, πέρα από τις όποιες νομικές συνέπειες έχει και, κατά τη γνώμη μου οφείλει να έχει, λειτούργησε και ως ένας αναδευτήρας μυστικών και φόβων που για χρόνια κόχλαζαν περιμένοντας την στιγμή της έκρηξης.